Ja się boję tylko jednego- o ile prawnie w obecnej sytuacji jest to możliwe, że ten koński łeb opierdoli komuś taką Rączną. Np Kwietniowi.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Wszystko zależy od tego co jest zapisane w umowie sprzedaży, jak zostały zabezpieczone interesy klubu.
[quote]#post1724276 Ja się boję tylko jednego- o ile prawnie w obecnej sytuacji jest to możliwe, że ten koński łeb opierdoli komuś taką Rączną. Np Kwietniowi.[/quote]
cieżko sprzedac cos co de facto nie należy do nas, mamy dzierżawę terenu i to nie jest taka sama sytuacja jak CK. Kolejna kwestia właśnie, co z Raczna i zamieszaniem z tym związanym.
Ja obsawiam wielicka pod mlotek jesli juz
Z prezesem możemy gdybać, mnie osobiście cieszy że w obecnym momencie jest spokój wokół gabinetów i wszystkie nieprzychylne nam media nie mają o czym pisać. Pragnę zaznaczyć że po zmianie zarządu bez w sumie żadnych jeszcze powodów co do jego działań zaczęła się napieprzanka na obecnego właściciela, a oliwy do ognia dolewaly osoby które go tu hucznie i z uśmiechem na twarzy sprowadziły. Do tego jeszcze swoje dokładał Jarosław królewski pisząc w mediach o wiceprezesach Cracovii że są nikim i nie mieliby kwalifikacji na projekt manager w Comarchu, nie znając w ogóle tychże osób (przy czym jeden jest profesorem AGH). Oczywiście była to świadoma zagrywka żeby jeszcze bardziej zamieszać, co jest mu na rękę i nawet niektórzy kibice uwierzyli temu gnidzie potterowi. Sami dowalamy sobię, zamiast wyciągać wnioski dajemy sobą manipulować przez media i Jeszcze takich durni jak król startupow czy exprezes złotówka oraz chcąca wyjść z twarzą Elżbieta Filipiak, której dzieci olały Comarch i Cracovia
Czy Płatek zdaje sobie sprawę że w europejskich ligach jest coś takiego jak degradacja?
Może on chce zająć jak najniższe miejsce żeby jako pierwszy piłkarzy z draftu podpisywać?
Moće i sobie zdaje. Ale jak opyli co się da nim go ktoś na taczkach nie wywiezie (a jest to mozliwe mniej wiecej tak jak doprowadzenei Ziobry do prokuratury) to w sumie możemy zaliczać degradacje co rok.
Tymczasem w lidze portugalskiej
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778529484-974.png[/img]
Nie ma to teraz żadnego znaczenia, bo sportowo niewiele można zrobić. Ja widzę plusy nowego trenera, Madej nie puszcza bramek, coś tam wyłapuje. Są dośrodkowania na głowę i czasem znajdzie się student co przyjmie na głowę, albo Charpentier co musi uważać na każdy kroczek. Jakieś próby z dystansu. Coś czego u Elsnera przez 4 miesiące nie widziałem, tylko tiki taka, kręcenie kółek i do boku i do tyłu i żaden nie ma odwagi strzelać
Czy jest na forum seksuolog? Pytam na okoliczność takiego fetyszu, że podnieca drugi poziom rozgrywkowy. Z góry dziękuję.
Platek przejmując klub mógł niewielkim nakładem jak na niego zdobyć nawet Majstra w tym sezonie. Ale zamiast wzmocnić drużynę to ją osłabił. Koncertowo już spieprz... sezon a może być jeszcze bardziej. Jak się utrzymamy i nie będzie konkretnej rewolucji kadrowej to niestety cały następny sezon będzie wyglądał jak obecna wiosna.
Na chwilę obecną niestety nasz właściciel to zwykły Dyzma.
Mógł, ale na papierze dostał super drużynę, sami reprezentanci do tego wspaniały terener .Wiele osób myśli ze skoro ma kasę to da i kupi zawodników, ale najpierwej trzeba mieć zawodników nagranych. Gdzie był Gambal z Drożdżem, poza tym nie rozumiem czemu sprzedaż Stojkovića za 3 mln to przestępstwo ( MD mówił każdy jest na sprzedaż) a Rózgi czy Virgila nie.
Płatek jest w klubie dzięki poprzednikom, a sezon został zaniedbany latem transferowo a zimowa fizycznie.
Jak sezon zaniedbany latem????? Chyba zimą, zamiast wzmocnić się, bo była dobra pozycja wyjściowa to się osłabiamy.
Lakbeti jesteś na forum od 3 miesięcy- razem z nowymi władzami ? 🤔
Bronisz ich jak niepodległości...........
@TOM76#4042 Kolego nie bronię nowych władz. Mówię że to że Płatek nas kupił jest efektem działania poprzednich. A teraz trudno ocenić nowa władzę, bo jedyne co zrobili to zmiana trenera i tu trzeba powiedzieć że zawalone po całości przez nową władzę, za późno zmiana trenera i dyrektora skautingu.
Zimowe okno transferowe też na ich konto bo odsunęli od decyzyjności Gambala.
@koziołek#3702 no jakby został Gambal to byłby tym razem student z Oksfordu
Trener to się zwolnił sam !
Dródż nie był ideałem ale przywrócił "normalność". Zarzucano mu brak sponsora stadionu i wiele innych rzeczy.
Obecni właściciele nic nie zrobili a co gorsze nie nakreślili żadnych celów sportowych. Nastały lata chude, bardzo chude. Chciałbym się mylić !!!!!
Który piłkarz sprowadzony przez Gambala robi różnicę? Hasić był kozakiem na początku, teraz to raczej średnia ligowa. Może w lepszym zespole coś więcej by pograł. Amir pewnie też mieści się w średniej ligowej. Stojilković miał rozbłysk i zgasł. Perković chyba tego 1 mln euro nie był wart. No to mamy 3-4. Reszta to jest jedno wielkie nieporozumienie i dramat.
Gdyby którykolwiek z tych paralityków potrafił trafić w bramkę z obrębu pola karnego, to mielibyśmy spokojne utrzymanie po meczu z Arką i Pogonią. A tak mogą nas spuścić na wiele, wiele lat do niższych lig. Celowo piszę lig nie 1 ligi, bo ta banda melepetów w 1 lidze jest do spadku z taką grą. O ile w ogóle mielibyśmy budżet bez Canal + i nie zaczynalibyśmy walki od 4 ligi już bez Platka.
@TOM76#4042 Drożdż to Prezes nie właściciel, jego rola jest zarządzanie klubem w myśl właściciela i za jego pieniądze, jego majątkiem. Drożdż zrobił pewne rzeczy marketingowe pod sprzedaż, żeby ładnie opakować, ale nie przygotował klubu strategiczne. Tzn może nie musiał, bo jego zadaniem było sprzedać, a potem niech się dzieje co chce.
Obecna sytuacja jest oczywiście fatalna, bo mamy właściciela z negatywna historia o czym dudni się wszem i wobec, ale dlaczego go mamy?
Oczywiście, że tylko i aż Prezes. Teraz nie mamy Prezesa od kilku miesięcy.
Na chwilę mamy tylko Właściciela, nie mamy Sponsora, Prezesa, Zawodników.
Mamy jeszcze żelazny elektorat na trybunach i........... jeszcze mamy ekstraklasę.
Największym problemem jest poziom sportowy,który dodatkowo jest podgrzewany sytuacją w tabeli. Według mnie brak prezesa nie jest powodem obniżenia formy, jak z firmy odchodzi prezes to nadal normalnie funkcjonuje bo organem wykonawczym jest zarządu. Nie wiem dlaczego nie ma prezesa, ale dla mnie osobiście nie powinno mieć to wpływu na grę zawodników od listopada. Nie grają dla prezesa, tylko głównie dla siebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!