Ale nie możesz kupić biletów przez internet? Niech Ci ktoś tam pomoże i po kłopocie. Nie kupuj tylko na sektory A, B i D.
-
-
Jagiellonia 5 - 2 Cracovia, niedziela 10 sierpnia 2025, 17:30
Wnr!
- Edytowany
Kurs na nasze zwycięstwo (STS) skoczył nagle z 3,60 na 5,10 🤔
Czyli, delikatnie mówiąc, faworytem nie jesteśmy.
[quote]#post1686170 Kurs na nasze zwycięstwo (STS) skoczył nagle z 3,60 na 5,10 🤔[/quote]
Też to zobaczyłem. Ciekawe. Albo wypadł nam jeszcze ktoś kluczowy ze składu albo ktoś na Podlasiu postawił gruby hajs na swoich 😉
To dobrze, że skoczył. Można będzie więcej zarobić na naszym zwycięstwie.
[quote]#post1686165 Takie pytanie mam Jestem kibicem Widzewa i chciałbym spokojnie obejrzec mecz za tydzień.Nie należę do grup kibicowskich od tak ja dziadek z kilkoma dziadkami jedziemy siadamy i sobie oglądamy .Dziś tylko mecze i spokój sobie cenię moje lata na szlaku kibicowskim minęły jak wiatr.Teraz dzieci wakacje gdzieś tam spędzają ,żonę zabierają a ja dalej wolę mecze bo to mój świat.Nie mam pojęcia jak się u Was załatwia bilety .Czasy takie,że stare dziadki zasuwają za swoimi cóż znak czasów.Jakby ktoś ze 4 bilety ogarnął nam będę zobowiązany i rozliczymy się na miejscu.Taka prośba.Jak się da oczywiście.[/quote]
Polecam sektor H3.
[quote]#post1686170 Kurs na nasze zwycięstwo (STS) skoczył nagle z 3,60 na 5,10 🤔[/quote]
Największy, jak jest na nas teraz, to 5.20 w Admiralbet, jak sprawdziłem. Dali to na kursy bez marży dziś, więc bez przycinki. Pewnie jest tak, jak gronix pisze, wypadł ktoś ze skaładu i poszło mocno do góry.
Hasić wypadł i teraz dopiero na to wpadli.
- Edytowany
Raczej bukmacherzy reagują baaardzo szybko. Poza tym w tygodniu Jagiellonia wygrała , gra u siebie. Liczą pewnie, że musi się w lidze odbić. Nic dziwnego.
Albo jest jeszcze coś czego jeszcze publicznie nie wiemy.
Możliwe, że reagują szybko, ale chyba głównie, gdy mają w tym interes. Patrzę sobie teraz na stronę jednego z buków, u którego wciąż można obstawiać, że Gual zostanie królem strzelców. Jakoś nie chciało im się wycofać go z oferty, a wczoraj w południe była informacja, że chłop poszedł do Portugalii.
Oczywiście reagują szybko jak mają w tym interes :) przykład Guala jest dobry ale nie wiem czy tak samo działają kursy na mecz a tego typu.
Ewentualnie wypucha, jak w 2 Bundeslidze z Arminią Bielefeld dzisiaj.
W którym wagonie to spotkanie? Ja w 1.
Ciekawe kto zagra na pozycji Hasica. Maigaard zagra wyżej? Może Bzdyl?
- Edytowany
Takie małe.. podsumowanie przez AI, przed dzisiejszym meczem.
⚽ Dzisiejszy mecz Jagiellonia Białystok – Cracovia zapowiada się na prawdziwy hit Ekstraklasy! Obie drużyny są w dobrej formie: Cracovia pozostaje niepokonana w lidze, a Jagiellonia wróciła na właściwe tory po słabym początku sezonu.
📊 Co warto wiedzieć:
Cracovia wygrała z Lechem Poznań 4:1 i Bruk-Betem 2:0, a zremisowała z Lechią 2:2.
Jagiellonia pokonała Silkeborg w europejskich pucharach i wygrała z Widzewem.
Obie drużyny regularnie strzelają bramki, ale też tracą – co sugeruje widowiskowy mecz z dużą liczbą goli.
📈 Bukmacherzy wskazują lekką przewagę Jagiellonii jako gospodarza, ale Cracovia gra bardzo skutecznie i może zaskoczyć.
Jeśli miałbym obstawiać, powiedziałbym: bramki po obu stronach i remis lub minimalna wygrana którejś z ekip.
A tak w ogóle, to:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/mitsu2-png-10756418.png[/img]
Trzymamy kciuki. 😉
- Edytowany
A czemu kurczak? Oni mają szerszenia. Ale poza tym wszystko się zgadza.
Czyli taktyka na dziś, atakujemy autobusem. :D
Napewno i zaskoczymy.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/image-png-57970105.png[/img]
Wójcik i Perković razem od pierwszej minuty 😁
PS: Kto to jest Cymerys ?
Zrobimy im Czarnystok😁
[quote]#post1686203 ... Kto to jest Cymerys ?...[/quote]
Rezerwowy bramkarz. Zastanawiam się czemu uparcie mamy 2 rezerwowych bramkarzy w kadrze.
Maniera trenera czy braki kadrowe?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)