[quote]#post1683670 @paluch#1088
W takich meczach może i nawet ma nie być szału. W ubiegłym sezonie takie mecze przepieprzyły nam top 3.
P.S. @SaNtO#842 Nie za ciasno było? :P[/quote]
Tragedia. Nasz stadion to żart. Trzeba już zacząć myśleć o jego rozbudowie. W ogóle nie lubię tłumów ale na dużym stadionie jest to do przeżycia gdy na wszystko jest miejsce. My nie dość że mamy kurnik to jeszcze ścisk brak miejsca w krzesełkach a nie jestem grubasem.
Jeśli na tbb jest prawie komplet w piątek to na cwelke bilety powinny zejść w godzinę. Zwłaszcza że wiadomo że grają w prajmie.
Jedynym pocieszeniem jest to że na takiej cwelce nie będzie dużo gorzej niż dzisiaj.
Co do gry to gramy dokładnie to czego się spodziewałem. Żeby była jasność to nie boli mnie to jak niektórzy myślą. Futbol nie musi być piękny. Jak nam się znudzi wygrywający mecze z słabym stylu Elsner po serii mistrzostw to zmienimy na kogoś kto gra ładniej.
Żeby była też jasność to nie jest naiwniakiem. Nie wierzę że to jest ten sezon. Za chwilę wszystko wróci do normy.
-
-
Cracovia 2 - 0 Nieciecza, piątek 25 lipca 2025, 18:00
Oczekiwałem ciężkiego meczu, ale zaskoczyło mnie jak TBB nas naciskała i zamykała w połowie. Jednak nasze wyjścia były bardzo groźne i ich po prostu wypunktowalismy. Pod koniec spuchli zupełnie co trzeba dodać, nie było jakiś dużych smrodów w obronie jak za Kroczka. Ich przewaga nie przekładała się na nic. Jestem pełen podziwu zaangażowania i walki aż do końca. Kolejny, jakże ważny kroczek zrobiony.
[quote]#post1683714 Futbol nie musi być piękny. Jak nam się znudzi wygrywający mecze z słabym stylu Elsner po serii mistrzostw to zmienimy na kogoś kto gra ładniej.
Żeby była też jasność to nie jest naiwniakiem. Nie wierzę że to jest ten sezon. Za chwilę wszystko wróci do normy.[/quote]
Mam dokładnie tak samo 🤔
Dobrze ze bez drzazgi w fiucie.. 3 punkty zaksięgowane z ogorami
Przez cały mecz czuć było unoszący się topór nad termalicą.
Dalej nie wiemy jak Cracovia Elsnera gra przeciwko autobusowi 😀
[quote]#post1683727 Dalej nie wiemy jak Cracovia Elsnera gra przeciwko autobusowi 😀[/quote]
Boję się, że w tym sezonie się nie dowiesz🤣🤣🤣
przepiekne catenaccio
[quote]#post1683714 [quote]#post1683670 @paluch#1088
W takich meczach może i nawet ma nie być szału. W ubiegłym sezonie takie mecze przepieprzyły nam top 3.
P.S. @SaNtO#842 Nie za ciasno było? :P[/quote]
Tragedia. Nasz stadion to żart. Trzeba już zacząć myśleć o jego rozbudowie. W ogóle nie lubię tłumów ale na dużym stadionie jest to do przeżycia gdy na wszystko jest miejsce. My nie dość że mamy kurnik to jeszcze ścisk brak miejsca w krzesełkach a nie jestem grubasem.
Jeśli na tbb jest prawie komplet w piątek to na cwelke bilety powinny zejść w godzinę. Zwłaszcza że wiadomo że grają w prajmie.
Jedynym pocieszeniem jest to że na takiej cwelce nie będzie dużo gorzej niż dzisiaj.
[/quote]
kiedy ja pisałem o kurniku to chcieli mi oczy wydrapać,
taki był pomysł Filipiaka i robił wszystko by miejsc nigdy nie brakło.
szans na rozbudowę niestety nie ma
- Edytowany
Rozbudować można tylko trybunę główną, nawet mówił to Dróżdż w którymś wywiadzie. 3 pozostałe trybuny nie do ruszenia, bo zasłaniałyby widok z Błoń na Wawel.
hahaha, a komu potrzebny jest widok z Bloń na Wawel?
kretom kurwa?
Ja tam nie widzę problemu jeśli od czasu do czasu zabraknie biletów. Ile dotychczas było takich sytuacji?
Jak się zdarzy 5 razy na rundę to można pomyśleć o przeorganizowaniu (nie likwidacji) placu zabaw na rodzinnym
Trzeba przenieść Wawel.
Jest takie miejsce całkiem blisko. Nawet historycznie umotywowane... "jak długo na Wawelu"
- Edytowany
@leszeczek#4153
Tudzież zmotywuje ospałych do ogarniania karnetów/biletów odpowiednio wcześnie, a H3 będzie cymesem.
[b]Edycja z 26.07.2025 o godz. 10:56 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1683772 Trzeba przenieść Wawel.
Jest takie miejsce całkiem blisko. Nawet historycznie umotywowane... "jak długo na Wawelu"[/quote]
Wawel wybudowany jest na skale, a ta kloaka, o której myślisz, na gównie.
Jeszcze nie czas na to, ale myślę że po trzech wyprzedanych meczach z rzędu można by pomyśleć o zlikwidowaniu "sceny" na rodzinnym. Piszę to jako ojciec dzieci chodzących na rodzinny.
[quote]#post1683764 ..... 3 pozostałe trybuny nie do ruszenia, bo zasłaniałyby widok z Błoń na Wawel.[/quote]
Takie pierdololo powtarzane od zawsze, to zdjęcie zrobiono w 2015r, czy te drzewa zostały przycięte? bo jak nie to już są sporo wyższe niż nasza trybuna i chyba zasłaniają widoczek na Wawel.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/wawel-widokzblon-pol-krakow-jpg-20969174.jpg[/img]
Przecież wszyscy wiedzą, skąd pochodziły te zaniepokojone głosy.
A że w krakówku te głosy łatwo znajdują posłuch, no to mamy co mamy.
[quote]#post1683764 Rozbudować można tylko trybunę główną, nawet mówił to Dróżdż w którymś wywiadzie. 3 pozostałe trybuny nie do ruszenia, bo zasłaniałyby widok z Błoń na Wawel.[/quote]
Taką narracje ma pies Sikorowski. Kilka takich meczy i będzie konieczność powiększenia a stadion jest mały i należałoby go powiększyć!
A Miszalski na to: po moim psim trupie!
- Edytowany
Jakby zrobić trybunę a i b taką jak główną to byłaby na tej samej wysokości co te lampy teraz.
Edit
Za to jakieś kładki można budować, które zasłaniają widok na Wawel i skałkę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)