Może te dane się panu trenerowi przydadzą ? To pojedynki naszych obrońców i pomocników/bez napastników / w sobotnim meczu .
Otóż , naszych 11 zawodników stoczyło łącznie 81 pojedynków , na ziemi i w powietrzu, z czego wygrali 48, przegrali 33 .
W powietrzy wygraliśmy 11 , przegraliśmy 9 , na ziemi wygraliśmy 37 a przegrali 24 .
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
problem jest w tym, ze "zarzad" moze i umie zalatwic wizyte w ambasadzie, ale ju zniekoniecznei zna jakiegos trenera, ktorego mozna zatrudnic w takim przypadku.
A to o nie było dziś konferencji? Kupiłem popcorn.
W czwartki zwykle są przed domowymi meczami. Także na jutro zostaw 😉
Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.
[quote]#post1719297 Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.[/quote]
A nawet gorzej !
[quote]#post1719298 [quote]#post1719297 Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.[/quote]
A nawet gorzej ![/quote]
Szanowny hanku, ale ja się zaczynam poważnie bać, że my z tym nadtrenerem polecimy do I ligii.
[quote]#post1719108 W czwartki zwykle są przed domowymi meczami. Także na jutro zostaw 😉[/quote]
Czwartek minął, piątek płynie a konferencji ni widu ni słychu…
Może nie mamy już trenera i nie ma kto zrobić show na konfie?
[quote]#post1719302 [quote]#post1719108 W czwartki zwykle są przed domowymi meczami. Także na jutro zostaw 😉[/quote]
Czwartek minął, piątek płynie a konferencji ni widu ni słychu…[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=30AXYLQNyyc
[quote]#post1719305 [quote]#post1719302 [quote]#post1719108 W czwartki zwykle są przed domowymi meczami. Także na jutro zostaw 😉[/quote]
Czwartek minął, piątek płynie a konferencji ni widu ni słychu…[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=30AXYLQNyyc[/quote]
Uff
[quote]#post1719300 [quote]#post1719298 [quote]#post1719297 Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.[/quote]
A nawet gorzej ![/quote]
Szanowny hanku, ale ja się zaczynam poważnie bać, że my z tym nadtrenerem polecimy do I ligii.[/quote]
Jeśli wyciąga się z podstawowej jedenastki najważniejsze ogniwa, a zastępuje zawodnikami może nienajgorszymi ale nieprzygotowanymi do sezonu i to na pięć dwunasta - to żaden trener by sobie nie poradził.
Myślę , że Elsner pisał się na coś innego. Dogra sezon do końca i postawi przed nowym sezonem jakieś zaporowe warunki do spełnienia.
Potem znowu złoży rezygnację, a jak nie będzie przyjęta dopiero będzie sabotował po całości.
Na chwilę obecną nie będzie chciał być kojarzony ze spadkiem!
[quote]#post1719300 [quote]#post1719298 [quote]#post1719297 Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.[/quote]
A nawet gorzej ![/quote]
Szanowny hanku, ale ja się zaczynam poważnie bać, że my z tym nadtrenerem polecimy do I ligii.[/quote]
Przeżywałem już naszą totalną degrengoladę w latach 1970 - 1972 i spadek do okręgówki/IV poziom rozgrywek/ i nie chciał bym doczekać powtórki .
[quote]#post1719318 [quote]#post1719300 [quote]#post1719298 [quote]#post1719297 Po trenerze z takimi papierami spodziewałem się, że będzie "łał!" i wciągniemy tę ESA nosem. Na chwilę obecną to My jesteśmy wciągani, a gra zaczyna przypominać tę z czasów ogrodnika.[/quote]
A nawet gorzej ![/quote]
Przeżywałem już naszą totalną degrengoladę w latach 1970 - 1972 i spadek do okręgówki/IV poziom rozgrywek/ i nie chciał bym doczekać powtórki .[/quote]
Wielki szacunek
Ja w tych latach dopiero za jakąś gumową piłką latałem...
Wielki szacun, mój debiut na Pasach to dopiero 1976 rok i od razu okręgówka.
- Edytowany
[quote]#post1719336 Wielki szacun, mój debiut na Pasach to dopiero 1976 rok i od razu okręgówka.[/quote]
Kolego kaleb
To wielki szacun dla Ciebie.
PS
Ja z tych czasów pamiętam, jak mnie Ojciec zawiózł na sankach na stadion Cracovii na mecz o herbową tarczę...
Nie mogę już słuchać tych konferencji, takie baju baju dla naiwnych, musimy się starać, grać agresywnie i takie pierdoły, a później na meczu jest wielkie g
[quote]#post1719336 Wielki szacun, mój debiut na Pasach to dopiero 1976 rok i od razu okręgówka.[/quote]
Ja jako kibic sukcesu zadebiutowałem na Cracovii dwa lata później już w drugiej lidze 1978-07-30 Cracovia - Star Starachowice 5:0
[quote]#post1719352 Nie mogę już słuchać tych konferencji, takie baju baju dla naiwnych, musimy się starać, grać agresywnie i takie pierdoły, a później na meczu jest wielkie g[/quote]
I co konferencje gadka, że są zdeterminowani jak nigdy😂
a co ma powiedzieć? ze nie ma pół napastnika?
zasnąłem dzis słuchając konfy :)))
zakładam ze nic nie straciłem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)