[quote]#post1670636 Mój komentarz będzie krótki,Nie ma życia w tej drużynie,nie ma agresji na boisku i nie ma wyników.[/quote]
Dodałbym totalną grę na alibi ...
-
-
Lech Poznan 2 - 1 Cracovia, poniedziałek 21 kwietnia 2025, 20:15
[quote]#post1670636 Mój komentarz będzie krótki,Nie ma życia w tej drużynie,nie ma agresji na boisku i nie ma wyników.[/quote]
Niestety, poza Kallmanem, szczególnie w pierwszej połowie i Biedrzyckim w drugiej, momentami Otarem, w zasadzie reszta zespołu bała się pobrudzić spodenki.
Lech naprawdę nie grał nic wielkiego, ale z taką postawą jaką przezentowało 80% naszych ciężko o chociażby remis.
Pada deszcz, my nie potrafiąc wejść z piłką w pole karne, nie próbujemy nawet oddać strzału z dystansu. Od gola Fabiana z Jagą i Maigaarda z randomiakiem my prawie nie oddaliśmy strzału z dystansu w 5 kolejnych meczach.
Al Mari dzis chyba najslabszy mecz odkad przyszedl. Kilka podań 30 metrów od celu + próba przyjęcia głową piłki lecącej na woleja na 15 metrze.
Chłop pomylił zawody.
Nędza i rozpacz .. a lepiej to już pewnie było... równia pochyła do degrengolady.
Lajkonik odpiął temat globalnie.
- Edytowany
[quote]#post1670643 Al Mari dzis chyba najslabszy mecz odkad przyszedl. Kilka podań 30 metrów od celu + próba przyjęcia głową piłki lecącej na woleja na 15 metrze.
Chłop pomylił zawody.[/quote]
od dawna się zastanawiam o co chodzi z jego obecnością na boisku, komentatorzy go chwalili...
Ludzie..co wy piszecie..jakie pozytywy???to jest tragedia. drużyna niezdolna do żadnej walki o punkty. Na co ten prezes czeka? potrzeba już nie wstrząsu a trzęsienia ziemi. tutaj mało kto nadaje się by go zostawić.
i dajcie już spokój z tym kalmanem. goscia zesłać do rezerw. właśnie olbrycht go podumował w skrócie meczu - "kompletnie niewidoczny". Za Cracovie trzeba grać i walczyć - tu zostali sami pozerzy
Po 1 połowie już mogło być pozamiatane (3:0)... mogę się mylić, ale mam wrażenie że Lech w drugiej połowie odpuścił i dlatego tak to w miarę dobrze wyglądało z naszej perspektywy...bo gdy strzeliliśmy im gola na remis, Lech znowu włączył "kolejny bieg" i zaraz nam strzelił zwycięskiego gola.
Każdy mecz do końca sezonu będą grać dziady na stojąco.. to jest kurwa nie pojęte co tam się dzieje..
Zakładam że coś w klubie jest nie tak..
@alvaro22#27990
A co miał zabrać piłkę Ravasowi w naszym polu karnym i przelecieć z tą piłka całe boisko i strzelić bramkę🤔
Ci komentatorzy to kurwa durnie jak ci kibice gts-u👊👊👊
[quote]#post1670653 @alvaro22#27990
A co miał zabrać piłkę Ravasowi w naszym polu karnym i przelecieć z tą piłka całe boisko i strzelić bramkę🤔
Ci komentatorzy to kurwa durnie jak ci kibice gts-u👊👊👊[/quote]
uważasz że to jest normalne -> gość nie chce zostać, my gramy o nic, na nim nic nie zarobimy, on nic nie daje ...i tak go wstawiamy? jak wy chcecie żeby było dobrze jak się takie dziadostwo krzewi?
[quote]#post1670658 [quote]#post1670653 @alvaro22#27990
uważasz że to jest normalne -> gość nie chce zostać, my gramy o nic, na nim nic nie zarobimy, on nic nie daje ...i tak go wstawiamy? jak wy chcecie żeby było dobrze jak się takie dziadostwo krzewi?[/quote]
Jaja sobie ze mnie robisz ?
Popatrz kto w trzech ostatnich meczach strzelał bramki.
No tak..widzę właśnie sytuację jak ma 100 % pozycję ze śląskiem i się kładzie w polu karnym próbując wymusić karnego..
Zero w defensywie..truchtanie wokół własnej osi.
Masz rację podziękujmy za walkę..
@alvaro22#27990 Sytuacja z pierwszej połowy, wszedł między trzech obrońców, wślizgiem zablokował wybicie piłki i tym samym wystawił Otarowi piłkę na 4 metry przed Mrozkiem. Choćby tu widać, że walczył i się starał.
Istotą jest przewidywalna gra pomocy, brak wypracowania mu sytuacji przez innych, stąd sam się cofa i przez to mniej go pod bramką. Akurat on za tem mecz jest jednym z ostatnich, do których można się przywalać
Po skrócie meczu to mogło być 5:2 więc wynik nie najgorszy. Z motorem remis i byle do końca sezonu .
- Edytowany
Poszedłem usypiać dziecko i mi się z nim zasnęło więc meczu nie oglądałem na żywo, ale od 4 rano włączyłem powtórkę, bo leciała na C+ i żałuję, że nie pooglądałem po prostu skrótu. Tragedia. A jeszcze większą tragedią są komentarze na FB o tym, że nic się nie stało, bo "nasi bracia grają o mistrza a my o nic". Takie myślenie to jeszcze większa tragedia.
edit: A i słyszeliście co Kroczek mówił w wywiadzie dla C+? Dla niego sezon się skonczył.
Niestety dla młodego nie i będę zmuszony oglądać wszystkie mecze do końca sezonu tego dream teamu Kroczka-Drozdza.
[quote]#post1670658 [quote]#post1670653 @alvaro22#27990
uważasz że to jest normalne -> gość nie chce zostać, my gramy o nic, na nim nic nie zarobimy, on nic nie daje ...i tak go wstawiamy? jak wy chcecie żeby było dobrze jak się takie dziadostwo krzewi?[/quote]
Co ty chłopie w ogóle pierdolisz?!
[quote]#post1670697 Poszedłem usypiać dziecko i mi się z nim zasnęło więc meczu nie oglądałem na żywo, ale od 4 rano włączyłem powtórkę, bo leciała na C+ i żałuję, że nie pooglądałem po prostu skrótu. Tragedia. A jeszcze większą tragedią są komentarze na FB o tym, że nic się nie stało, bo "nasi bracia grają o mistrza a my o nic". Takie myślenie to jeszcze większa tragedia.
edit: A i słyszeliście co Kroczek mówił w wywiadzie dla C+? Dla niego sezon się skonczył.[/quote]
W takim razie za nami kolejny historyczny sezon. Gablota nie pomieści tych sukcesów 😎
Najpiękniejsze miejsce twe
To 14ste - nie poddawaj się
Jeszcze kilka pozycji w dół
Aż zaliczysz tradycyjny mół
No to mamy "starą dobrą Cracovię" . Po drużynie z jesieni tylko wspomnienie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)