Brawo, jeszcze jeden ! jeszcze jeden !
-
-
Lech Poznan 2 - 1 Cracovia, poniedziałek 21 kwietnia 2025, 20:15
No ciekawa sytuacja w Poznaniu.....
Janasik to dno nie wiem dlaczego on wogole jest w 18.
- Edytowany
Ale dziwny mecz 😯 w 1 połowie my nic nie graliśmy, a w 2 połowie Lech nic nie gra...prawdziwy mecz przyjazni 😂
2:1 dla Lecha
Biedrzycki zagrał swoją najlepszą akcję odkąd jest w Cracovii.
Aktualizacja wyniku:
[h4]Lech Poznan [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/347.png[/img-s] 2 - 1 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
Co ta nasza obrona robi, przecież oni by weszli do bramki kurwa.
Jasic sobie truchta za gościem za.ist docisnąć....
Ale przyjebał...
O było znowu jeszcze jeden 😁😁
Bramka ładna ale Ravas to się rzuca na podobnej wysokości co moja trzy letnia córka
Co ja słyszę z trybun ?? jeszcze jeden😡 😡
"jeszcze jeden" 🤣🤣
[quote]#post1670606 "jeszcze jeden" 🤣🤣[/quote]
Walczą o mistrza, więc się nie ma co napinać że tak krzyczą... co innego by było, gdyby grali o nic.
Całą nasza obrona to żart. Truchtanie koło przeciwnika i oglądanie meczu jak kibic.
Tragicznie gramy, nie wiem co ten trener jeszcze u nas robi
[quote]#post1670607 [quote]#post1670606 "jeszcze jeden" 🤣🤣[/quote]
Walczą o mistrza, więc się nie ma co napinać że tak krzyczą... co innego by było, gdyby grali o nic.[/quote]
Pewnie ich jeszcze mamy w dupę pocałować
Co wy macie z tym jeszcze jeden ? Jakby Cracovia strzeliła Lechowi to też bym się darł jeszcze jeden. Lubimy się ale każdy kibicuje swoim.
Będziesz Jacula słuchał konferencji po meczu to się dowiesz że zagraliśmy naprawdę bardzo dobry mecz😕
CO TY PIE....LISZ BYŁBY ZAJEBISTY DOPING DLA LECH
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)