- Edytowany
[quote]#post1676516 Dla niektórych zaczną się wywiady,autografy wizyty w zakładach pracy 😁[/quote]
Hokej nie ma takich możliwości, nie że hokej.net ale polski hokej w ogóle :) Czysto hipotetycznie - reprezentant Polski w piłce idzie Floriańską i zaczepia ludzi "czy chcesz autograf albo wspólne zdjęcie?", to przy 3ciej osobie by już nie zaczepiał 4tej, tylko był zaczepiany przez 20 kolejnych. Natomiast reprezentant w hokeju na 10 zaczepionych osób od 5 by usłyszał "czego pan chcesz?", 2 by zapytały "kim ty jesteś człowieku?", a 3 by go zignorowały patrząc jak na wariata. 11tej osoby by już nie zapytał, bo 10ta by dodała "jak pan stąd nie pójdziesz, to wezwę policję" :)
-------------------
[quote]#post1676542 Zablokować forum dla hokejnetów.[/quote]
Yyyyy, ale serio? Tzn można jakiś portal lubić, można nie lubić, no ale temat tu grzejemy właśnie po to, żeby istniał w przestrzeni publicznej. Michał Ruszel na bazie tego skrobnął... nie chcę nawet wchodzić w dyskusję "jak?" tylko o samym fakcie że "skrobnął" piszę bo to jest istotne w omawianym kontekście (choć moim zdaniem to z naszego punktu widzenia napisał całkiem miło i sympatycznie). Zatem MR zrobił dla nas dobrze, no... zrobił dokładnie to co jest naszym celem i o co nam chodzi - wprowadził jeszcze szerzej temat do przestrzeni publicznej. Warto tu dodać że (wg mojego rozeznania) MR jest "człowiekiem z kontaktami w światku medialnym", jakby to ująć... nie chcę być opacznie zrozumianym, Michał w środowisku po prostu ma opinię generującego kliki, zainteresowanie, jego tytuły "istnieją w środowisku i są dostrzegane", to jest gość aktywny na wielu frontach, płaszczyznach i w grupach środowiskowych.
To jest moja prywatna opinia - podziękować Mu wypada ([b]co niniejszym właśnie czynię - dzięki kolego MR![/b]), a nie "barykadować się przed nim" :) Serio.