Jak ktoś dał się zabrać na obrazek 2:0 po dwóch przypadkowych bramkach to jest kurwa bardzo naiwny.
-
-
Pogon Szczecin 5 - 2 Cracovia, piątek 14 marca 2025, 20:30
I my ku*wa olewamy hokej dla takich cip?
W chuja to wyłączyłem, nie da się tego oglądać i tych zjebów słuchać.
Napier....my samobójczymi jak z karabinu maszynowego!
I jeszcze,jakiś pajac napisze że puchar odpuszczamy na rzeczy ligi srał was pies
No, trzeba się było bardziej cofnąć przy 2:0 i bardziej walić na oślep. Tyle szans na konkretne sytuacje bramkowe, a tu 0 pomyślunku. 4 samobój w rundzie. Za jakie kurwa grzechy to wszystko od kilkudziesięciu lat.
Wydaje mi się że tu nie trener jest problemem a zawodnicy którym brak ambicji i woli walki, przynajmniej w tej rundzie się tak prezentują.
[quote]#post1666248 Jak ktoś dał się zabrać na obrazek 2:0 po dwóch przypadkowych bramkach to jest kurwa bardzo naiwny.[/quote]
W sumie ja
Chyba ostatni raz liczyłem, że odzyskali formę
Do 20 / 25 minuty...
Więcej się w chuja nie dam zrobić
[quote]#post1666248 Jak ktoś dał się zabrać na obrazek 2:0 po dwóch przypadkowych bramkach to jest kurwa bardzo naiwny.[/quote]
tez nie pierdol glupot bo przez 15 minut nie zeszlimy z ich polowy
Ciekawe co powie Dróżdż tym razem i jakim hashtagiem pierdolnie
Skuteczność nam skoczyła. 4 Brameczki dzisiaj wdupcyliśmy panowie.
[quote]#post1666259 Wydaje mi się że tu nie trener jest problemem a zawodnicy którym brak ambicji i woli walki, przynajmniej w tej rundzie się tak prezentują.[/quote]
Tyle że to trener z nimi pracuje na co dzień i to trener ich wystawia do meczu
Walczymy o medialność. Somsiadka dała d... koncertowo, ale Cracovia to EKSTRAklasa....
Kur.wa super widowisko w naszym wykonaniu z dodatkowo zajebistym komentarzem kutasow
Brać Waldka Fornalika póki wolny, nikogo innego sensownego na rynku nie ma. Czas się wziąć za te gwiazdy, bo im się już całkiem od tego „nic się nie stało” w dupach poprzewracało. To co my prezentujemy na wiosnę, to jest żenada. Gdybym był na ich miejscu, byłoby mi wstyd wychodzić na boisko.
Zamiast przy 2:0 dalej grać swoje to zapierdolili hamulec ręczny, Kotwica i pozorowanie bronienia. Nie wiem kto ma bardziej jaja w dupie, nasza "drużyna" czy ten chuj do lania Frankowski
2 samobuje to chyba mały rekord.
Koniec marzeń o pucharach. Może trzeba jakas rozmowe wychowawcza z pilkarzykami bo to co prezentują na wiosnę to żenada
Stara dobra,sprawdzona Krakowia
[quote]#post1666271 2 samobuje to chyba mały rekord.[/quote]
Sezon jeszcze trwa. "Nasza wiara niezachwiana...." ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)