No tak, bo gra w obronie, pomocy i jeszcze strzela bramki, daremny gracz
-
-
Mauro Perković piłkarzem Pasów! ⚪️🔴
Dzięki niemu rywale strzelają, nawet Kun z główki. Po czymś takim sam powinien zawiesić buty na kilku ale spokojnie jeszcze zrobi karnego za zagranie ręką lub głupi faul
To nie jest wina Perkovicia. Źle bronimy i źle atakujemy jako zespół. Cracovia nie ma stylu ani wizji gry. Fakt, że gola z główki strzela nam piłkarz wysokości siędzącego psa jest tego konsekwencją.
Zawalił krycie Kuna , fakt ale najczęściej jest jeden na dwóch, bo nie wraca skrzydłowy .
Amir, Klich i Otar za wolno... Chyba trzeba wsadzić młodych
Oglądam te powtórki to aż mnie trzęsie, jak można tak odpuścić krycie? Bo co, bo Kun się nie liczy?
A z bramki nie można wyjść i wybić rękami?
Przecież to Perkovic powinien zablokować. Madejski 0 winy w tej sytuacji
On nic nie mógł, bramkarza nigdy nie jest winny straty gola 🤣
Nie no, Lakbeti, zgadzam się z Tobą odnośnie Madejskiego w temacie gry nogami itd. Ale doszukiwanie się tutaj jego winy to naprawdę gruba przesada.
Ale ja nie mówię że jest 100 % winny, ale też zachował się słabo
nawiedzony antyfan Madejskiego dziś też na niego napierdala? haha
dobre :)
Żebyś wiedział, u mnie należy do grupy slabiakow
No i drugi gol na konto Madeja, wykrakales Lakbeti
Jak dla mnie to już nie tego pierwszy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)