Co jest? Od kiedy Lech ma sekcję hokeja?
-
-
Pozostałe mecze 15-tej kolejki ekstraklasy 2024/2025
Çelhaka żółtą kartkę dostał w ostatnim momencie, będzie pauzował - chociaż jeden!
Fak ju, legniuniu. Za dwa tygodnie poprawka.
W meczu z Cwks zaimponował mi ten młody Kozubal. Marne* warunki fizyczne, ale inteligencja boiskowa i spokój w grze - zaskakujące.
*177 cm, myslałem, że mniej, ale chuchro. Nie widzę za bardzo jego debiutu ze Szkocją, a na Portugalię - może za wyskoie progi. Ale i tak trzeba pogratulować powołania, chyba zasłużone. Wątpliwości miałbym natomiast przy tym Gurgulu.
Co do kibicowania Lechowi w zdobyciu majstra.
Uważam, że wspieram swoich a takim jest Cracovia w każdym pojedynczym meczu więc wczoraj byłem za Cracovią mimo, że wynik taki jak był Lechowi jest na rękę, dlaczego?
Dlatego, że wspieram swoich bliskich a mimo to chcę być najlepszy. Jeśli będę najlepszy to wygrane Cracovii mi nie przeszkodzą ale nie napisałbym tak jak Wrobelson. Oczywiście można zakładać, że jednak Cracovia nie ma kadry i ogólnie potencjału na mistrza ale marzyć nikt nie zabrania więc głupio byłoby mi tak napisać.
Gurgul pewnie powołanie dostał bo się bardzo wyróżnia ale na pewno nie zagra. Pewnie to dlatego, że lewych obrońców w Polsce zazwyczaj nie ma i trener go zobaczy w treningu.
Kozubal zasłużył na debiut w porównaniu z tym legionistą w dredach. Natomiast czy akurat teraz na tle tak trudnych rywali? Mógł go powołać wcześniej.
Taka ciekawostka, w 15 kolejce padło 29 goli, w tym w trzech (naszym, Kolejorza i w Gliwicach) 19 z nich, a dodając Białystok w 4 meczach padło 23 z tych 29 goli.
Ale dylematy, dopiero 15 kolejka, pkty to trzeba było zdobyć wczoraj.
Cwele wyruchane aż miło, Lech poprawił mi humor. Gunners też pogubili pkty z jakimś średniakiem.
Ja co prawda wolałbym remis, ale zwycięstwo Lecha , a w zasadzie gwałt na lampucerze mi bardzo pasuje :)
Co do wspierania, Lech jest dla mnie drugim klubem któremu kibicuję, często tam bywam na meczach i mam wielu dobrych kumpli, ale jest DRUGIM, więc wszystkie sportowe rozstrzygnięcia mają służyć Cracovii.
Nie oczekuję też od Lecha i jego kibiców innej postawy niż wspieranie swojego klubu kosztem Cracovii. To jest sprzeczne z ideą sportowego współzawodnictwa. Dlatego nie przeszkadza mi słynne jeszcze jeden, bo w odwrotnej sytuacji sam był tak krzyczał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)