Dziś już ponad 1000 biletów się sprzedało, od momentu rozpoczęcia sprzedaży 11.10, przez kilka dni szło po kilkadziesiąt dziennie, potem do przedwczoraj po sto kilkadziesiąt. Od wczoraj wyraźne przyspieszenie, wczoraj ponad 600, dziś już 1k.
Wygląda na to, że jednak trochę zmienił się scenariusz zakupu biletów, jednak tempo sprzedaży wzrosło w porównaniu do czasu sprzed meczu przy okazji poprzednich potyczek.
Na sobotę zapowiadana jest wyśmienita pogoda, bezchmurnie i od 15 do 18 stopni w czasie meczu, idealny sposób na spędzenie czasu. Szykuje się kolejny mecz z ładną frekwencją i tym razem dopingiem wyłącznie dla Pasów.
-
-
Cracovia 6 - 2 Motor Lublin, sobota 26 października 2024, 14:45
Jak ktoś miał wątpliwości czy przyjść na mecz to tak właśnie działa marketing 😀
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1000031055-jpg-64012740.jpg[/img]
w sensie szwecki stol :P
[quote]#post1648125 w sensie szwecki stol :P[/quote]
W sensie z IKEA...?;)
Jak sobie poskładasz
Tylko żeby się nie okazało, że Ci co kupują bilet w dniu meczu kupią go kilka dni przed...
Ja mam tylko nadzieję że nie kupują tych biletów lublinianie🤔
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1000031057-jpg-24172126.jpg[/img]
Jeżeli juteo pójdzie podobna liczba jak dzisiaj, uwierzę że idziey w sold out drugi raz z rzędu.
[quote]#post1648144 Ja mam tylko nadzieję że nie kupują tych biletów lublinianie🤔 [/quote]
Będzie widać kto z Lublina jak po strzelonej bramce dla nas się nie będzie cieszył z gola... 😂
Myślę że rodzinny będzie pierwszy sold out, sobota ma być piękna słoneczko 18 stopni, więc duże grono Pasiaków i Pasiaczek zabierze swoje pociechy na mecz. A że pewno z Lublina ludzie będą..myśla podobnie weekend meczyk, pogoda,Kraków, rynek ,Kazimierz itp. Wielu z nas było incognito na różnych stadionach.
A Motor nie wchodzi na nasze sektory tak jak my w Białymstoku?
Motor zajmuje połowę D
Nowa świecka tradycja. Ekstradycja.
Przekroczone 50% biletów. Jednak trudno będzie uzyskać komplet. Sobota popołudniu to pora mafii kotletowej, poza tym Motor to niezbyt atrakcyjny rywal, a pogoda i ta pora sprzyja weekendowym wyjazdom. Komplet to byłoby niesamowite i wielce pożądane potwierdzenie wzrostu zainteresowania Cracovią.
widzę, że w temacie znowu podjarka sprzedanymi biletami zamiast piłką nożną. ja z ostatniego kompletu mam niemiłe wspomnienia. Nie usiadłem na swoim miejscu bo ktoś je zajął i mówi, że on ma bilet na to miejsce i huj. Na sektorze A conajmniej dwóch frustratów, którzy domagali się "siadania". Jeden wyzywał kibiców od hujów a drugi rzucił się do bitki. Teoretycznie takiemu frajerowi powinieneś poskakać po głowie i takie myśli krążyły po głowie ale z drugiej strony jak dać w mordę komuś kto ma na szyi Twój szalik?
Do tego nie zjadłem kiełbasy bo była za duża kolejką pomimo, że byłem na sektorze już pół godziny przed meczem, postanowiłem pójść na sektor bo wiedziałem, że ktoś zajmie nasze miejsca a i tak to nic nie dało..
Potrzebujemy stadion na 30 tysięcy, żeby na każdym meczu było miejsce. Ja czekam z zakupem biletu na meczu, jeśli będzie więcej niż 10 koła to nie idę bo nie mam ochoty na powtórkę z wątpliwej rozrywki na sektorze.
Siadasz na nieswoim miejscu i masz pretensje, że ktoś Ci je zajął ;D
Ja na B mam karnecik i też wypraszam z mojego miejsca, nie po to od razu kupuję karnet, żeby później oglądać mecz z pod kraty bo jaśnie pan kupił bilecik w dniu meczu i chce mieć dobry widok ;D
- Edytowany
[quote]#post1648220 ... nie po to od razu kupuję karnet, żeby później oglądać mecz z pod kraty bo jaśnie pan kupił bilecik w dniu meczu i chce mieć dobry widok...[/quote]
Ala spod kraty jest najlepszy widok. Chyba,że się jest niskim. ;-)
Jak się stoi na krzesełku (a najlepiej na jego oparciu), to widok jest super 😁 Trochę się tym co na A siedzą zasłania, ale co tam 😛
[quote]#post1648220 Siadasz na nieswoim miejscu i masz pretensje, że ktoś Ci je zajął ;D
Ja na B mam karnecik i też wypraszam z mojego miejsca, nie po to od razu kupuję karnet, żeby później oglądać mecz z pod kraty bo jaśnie pan kupił bilecik w dniu meczu i chce mieć dobry widok ;D[/quote]
Ja od 10 lat chodzę w jedno miejsce na B i widzę wokół siebie te same mordy na każdym meczu i nikt z nas do nikogo nie miał pretensji o miejsce (moje z karnetu ktoś też zajmuje cały czas)
I jest mecz raz na jakiś czas patrz z Lechem gdy ktoś do mnie przychodzi z biletem ,że to jego miejsce.... i właśnie tlumacze takiemu delikwentowi ,że ja tu jestem od wybudowania tego stadionu co mecz
Co tu jest nie jasne?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)