Nie wyobrażam sobie by były strefy buforowe od pustego sektora gości, pomijając fakt, że jest to mecz z Lechem. To już bufor między A i B miałby większy sens ;-)
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
@leszeczek#4153 chcesz mnie zniknąć? Ja tam siedzę (właściwie stoję) przy tej cholernej kracie.
- Edytowany
Wam też padł licznik?
[b]Edycja z 08.10.2024 o godz. 09:48 (scalono posty)[/b]
Dobra działa już
Poza tym licznik zaniża o ok. 500 osób tylko dodam.
Poszły jakieś grupowe zamówienia na rodzinny. I 4 nie ma biletów
Stad pewnie taki przyrost sprzedanych dziś biletów, już ponad 600 na godzinę 10.00. Przebiliśmy 8k, w takim tempie faktycznie końcem tygodnie będzie sold out
[quote]#post1645924 @leszeczek#4153 chcesz mnie zniknąć? Ja tam siedzę (właściwie stoję) przy tej cholernej kracie.[/quote]
Ja też. Który rząd? Po której stronie?
Ta krata powinna się nazywac Arahja.
[quote]#post1645940 [quote]#post1645924 @leszeczek#4153 chcesz mnie zniknąć? Ja tam siedzę (właściwie stoję) przy tej cholernej kracie.[/quote]
Ja też. Który rząd? Po której stronie?
[/quote]
Jak piszę że stoję, to chyba wiadomo po której 😁
Rząd 14
Rząd 9, też stoję ;)
Przypominało mi się jak ćwierć wieku temu tak się poznałem z kolegą Karvinem :))
Mi się wydaję że to jakiś błąd 🤣😂
Nawet w dzień meczowy nie idzie tyle biletów do godziny 10:30
Ja 13 rząd i siedzę.
1076 to na pewno jakiś błąd za chuja nie uwierzę 🫡😎🫣🤯
Oby na Motor też tak bilety schodziły.
Całe I4 zostało wyprzedane czyli rezerwacje dla dzieci szkół itp ...
Pięknie zapełnia się stadion. Chyba sprawdzą się moje wizje z ponownie rozłożoną trybuną na rodzinnym.
Poszło 1400 biletów, licznik zwariował?😉
@Spider1985#42224 jak nie wierzysz, to zobacz na https://bilety.cracovia.pl/Stadium/Index?eventId=6111
W tym tempie to w piątek, najdalej w sobotę znikną nawet bilety na H1 😁
Nie, są rozdawane bilety na rodzinny do szkół, fanclubów, i klubów partnerskich.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)