Dzisiaj kolejny mecz z mocnym rywalem. Mimo wszystko Gieksa jednak jest chyba bardziej w zasięgu naszej nowej drużyny niż Unia. Dlatego liczę na emocjonujący mecz z dobrym zakończeniem (czyli zwycięstwem).
Weekend, fajna pogoda, mecz piłkarzy dopiero jutro - dlatego warto zajrzeć na S7 żeby wspomóc naszych hokeistów👍
TYLKO 3 PUNKTY!!!
-
-
[7] Cracovia - GKS Katowice | 29.09.2024, godz. 18:00
Ciśniemy, ciśniemy a Katowice strzelają bramkę :/
Mam pytanie czy jest możliwość wejść np. tylko na 3 tercję ? I czy to taka sama kwota jak przed meczem ?
Można. Cena taka sama.
Brandhammar i Lundgren TOP!
Pozytywny wynik z mocnym rywalem, pokazuje, że jesteśmy dobrą drużyną.
Forma jeszcze nie medalowa. Szkołę czechosłowackiego hokeja zastąpiła szkoła tysiąca podań bez strzału lub ze strzałem anemicznym.
Ten nasz bramkarz taki raczej średni.
Ostanie minuty wynagrodziły wcześniejszą nudę.
[b]Comarch Cracovia – GKS Katowice 3:2 po dogr. (1:1, 0:0, 1:1, d. 1:0)[/b]
Bramki: 0:1 Michalski (Maciaś, Hofman) 12, 1:1 Whlgren (D. Kapica, Kruczek) 20, 1:2 Englund (Fraszko) 44, 2:2 Brandhammar (Johansson) 57, 3:2 Lundgren 61.
Strzały: 40-27.
Dobry mecz , było trochę niedociągnięć ale to początek sezonu. Pamiętać należy że graliśmy z drugim po Unii kandydatem do mistrzostwa. Były okresy dobrej gry. Jedyna uwaga .. mniej zabawy , więcej strzałów.
Dla mnie kandydatem po za Unią do Mistrza to Tychy.
https://www.youtube.com/watch?v=O-FZUHhwtJs&ab_channel=PolskiHokej
Katole słabi i generalnie zasłużone zwycięstwo. Gdyby nie Muras w bramce, to by przegrali w regulaminowym czasie. U nas brakuje jakości w 3 i 4 piątce. Młodzi musza sporo jeszcze się nauczyć. Brakuje 3-4 dobrych grajków i śmiało można powalczyć o Mistrza. 2 obrońców i 2 skrzydłowych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)