Łorzesz kurna, znowu to samo. Jak nie Pasternik Ochojno, albo Skalnik Gracze, to teraz Sandecja. No i pięknie, moje gratulacje i powodzenia w następnych rundach! 👍
-
-
Sandecja Nowy Sącz vs Cracovia, wtorek 24 września, 13:00
Dlatego nie ma co się cieszyć z teoretycznie słabszego rywala. Lepiej wylosować kogoś z ekstraklasy i odpaść bez echa!
- Edytowany
Cały dzisiejszy dzień mam zjebany przez tych patałachów jednych tych
Nie tylko TY !
był czas się przyzwyczaić do dziadostwa. dajcie spokój. ja tylko zobaczyłem na fejsie, że 3-2 i uśmiech politowania się tylko pojawił,
Podejrzewam że uśmiech na pewno ale czy politowania? śmiem wątpić
No nic.. Fajnie gdyby Sandecja trafiła w następnej rundzie na gts i ich wyeliminowała!
5 dni później
Sandecja okupiła ten PP z nami i przegrała ważny mecz na szczycie tabeli z Podhalem Nowy Targ. Szkoda, że tak wyszło bo darzę ich sympatią. Tymczasem wyszło tak, że my naraziliśmy się na pośmiewisko a oni wypompowali się przed ważnym meczem w lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)