[quote]#post1641462 A tak wogóle , wymieniać murawę to trza było latem, w przerwie, natury nie oszukasz, trawa z rolki nie ukorzeni się trwale w kilanaście nawet dni, chyba że mamy wizjonerów[/quote]
A po diabła puszcza gra na naszej murawie?
Chyba że dlatego że gts wyrzucili w barażach to rozumiem
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
- Edytowany
A bo k..urwa brakło 'ogrodnika' i hu...j i panika
[quote]#post1641455 Generalnie jest to średnio poważne, niektórzy podróżują na mecz nawet po +100km, na co oni kurwa czekają.[/quote]
A to w pięknym Krakowie nie ma co robić ???
Przybywajcie !!!
Ja już podjąłem dezyzje, sral ich pies .
- Edytowany
Marzena Młynarczyk-Warwas
@MarzenaM_Warwas
Informujemy, że o godzinie 16:00 zostanie ogłoszona ostateczna decyzja. Podgoń Szczecin chce rozegrać spotkanie. Jeśli do niego dojdzie, mecz odbędzie się bez udziału publiczności ze względu na to, że organy bezpieczeństwa są zaangażowane w usuwanie skutków zalania w innych częściach miasta, a szkody, które są na stadionie nie pozwalają na swobodne przyjęcie kibiców na trybunach.
https://x.com/MarzenaM_Warwas/status/1834946754099269668
Informujemy, że o godzinie 16:00 zostanie ogłoszona ostateczna decyzja. Podgoń Szczecin chce rozegrać spotkanie. Jeśli do niego dojdzie, mecz odbędzie się bez udziału publiczności ze względu na to, że organy bezpieczeństwa są zaangażowane w usuwanie skutków zalania w innych częściach miasta, a szkody, które są na stadionie nie pozwalają na swobodne przyjęcie kibiców na trybunach.
No to ich popierdoliło....
Co za pojeby....
Wtf
- Edytowany
Kiedy myślisz że jest komicznie to wtedy przychodzi info ze mecz może się odbyć bez publiczności...xd
Podgoń...nowe, nie znałem...
Ktoś sobie robi jaja ? Albo gramy z publiką albo przekładamy .
Że co kuurwa ?? 😨
Co kurwa ?
Bez kibiców? Parodia
Przełożyć i tyle wielki problem
Jaja jak balony..
Ich popierdoliło!!!
Co to ma być?
Jeśli mecz się odbędzie bez publiczności to normalnie pójdę tam i im nastukam...
[quote]#post1641470
Marzena Młynarczyk-Warwas
@MarzenaM_Warwas
Ja pierdole kabaret !!! Odwołali ochronę i mecz bez publiczności !!!!!
https://x.com/MarzenaM_Warwas/status/1834946754099269668
[/quote]
Popadało trochę, wszystko się sypie a kretyńska decyzja, goni kretyńską decyzję.
To jak bez kibicow to niech mecz do Racznej przeniosą... tam lepszy drenaż boiska i woda nie stoi..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)