A najlepiej karnet na cały sezon . I z głowy !
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
[quote]#post1640907 A najlepiej karnet na cały sezon . I z głowy ![/quote]
Mam i ja😀
Jedyną przeszkodą dla tych niezdecydowanych co do pójścia na mecz może być niestety pogoda. Bo cały weekend ma być mocno deszczowy 😑
Trawa będzie mokra, szybka
[quote]#post1640959 Jedyną przeszkodą dla tych niezdecydowanych co do pójścia na mecz może być niestety pogoda. Bo cały weekend ma być mocno deszczowy 😑 [/quote]
To działa w dwie strony. Ja jest deszcz to mniej ludzi wyjeździe w góry czy inne "zamiasto"
Trzeba rozpowszechnić wiedzę, że trybuny są kryte
[quote]#post1640962 [quote]#post1640959 Jedyną przeszkodą dla tych niezdecydowanych co do pójścia na mecz może być niestety pogoda. Bo cały weekend ma być mocno deszczowy 😑 [/quote]
To działa w dwie strony. Ja jest deszcz to mniej ludzi wyjeździe w góry czy inne "zamiasto"
Trzeba rozpowszechnić wiedzę, że trybuny są kryte
[/quote]
Niby tak, ale u nas dużo biletów schodzi w dniu meczowym.... więc jak ludzie w sobotę rano wstaną z łóżka, zobaczą że leje cały dzień to różnie może być z pójściem na mecz....
- Edytowany
Fakt. Nie pomyślałem, że stanie w deszczu przed pokiem może podziałać zniechęcająco. Ale może więc ludzi wpadnie na pomysł by kupić bilet przez neta.
I to nieprawda, że dach przecieka, zwłaszcza gdy nie pada...
Wtedy można trochę w lewo, w prawo, lub do góry 😶
Parę lat temu przeciekał nad moim miejscem, napisałem do klubu maila i chyba naprawili bo już potem mi się nie lało za kołnierz.
Przecieka na E, przecieka na H, no ale ostatnio przeważnie nie padało.
Przecieka teź na ,, B,,
Narzekacze.... kiedyś wogole dachu nie było...
[quote]#post1641006 Narzekacze.... kiedyś wogole dachu nie było...[/quote]
No właśnie i nic wtedy nie przeciekało.
Dokladnie..
Jak mówił kolega co chodził na stare C: "Na Cracovii nie pada"
Raz pamiętam, graliśmy u siebie z Zagłębiem Lubin na starym stadionie. Lało jak cholera. Miałem remont w domu , nie poszedłem. Sprawdzam wynik , kończy się pierwsza połowa i prowadzimy 2-0. Nie wytrzymałem ,wpadłem na początku 2 połowy na stadion. Widziałem 4 bramki dla Zagłębia. Zmokłem jak pies.
[quote]#post1641027 Jak mówił kolega co chodził na stare C: "Na Cracovii nie pada"[/quote]
Na pasymiste leje a na optymiste leci...
Jak komuś przeszkadza deszcz to niech zostanie z parasolem przed telewizorem...
Ja zostaję a parasola nawet nie posiadam, dlatego zostaję 😋
- Edytowany
Nie tak dawno na starym stadionie był mecz z Bytomską Polonią w extraklasie ale wtedy lało… burza wiatr - drzewa leciały i nabita tymczasowa klatka przez Polonistów do granic możliwości ( po drugiej stronie stadionu) u nas na trybunach pustki i hulał wiatr ze względu na prawdziwie hardcorową aurę, kto był?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)