[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030449-jpg-89387101.jpg[/img]
-
-
Cracovia vs Gornik Zabrze, sobota 24 sierpnia, 17:30
- Edytowany
O prosze... tak wysmiewany 1 milion ojro Makuch tez w 11 kolejki... jakos nikt sie nie smieje z niego ze drewno w 11 kolejki...
A uważasz że to ok np.ze nie ma tu kapustki który strzelił pięknego gola .....a wczoraj jak oglądałem meczyki ci w studiu rozpieszczali się jaki był piękny mecz GKS np ..jeden powiedział że najlepszy kolejki .....a nasz mecz widział iii jak inny może być punkt widzenia.....
[quote]#post1639189 @morgot2#10455. Strasznie ciężko się z tobą dyskutuje, bo jeżeli wypowiedź ma więcej niż 50 znaków, a nie ma tam żadnej interpunkcji, a składnia też jest mocno chaotyczna, to trzeba się mocno zastanowić, co miałeś na myśli. No i jest duża szansa, że się nie trafi.
Naprawdę, przeczytaj czasem, co napisałeś, będzie wszystkim łatwiej.
[/quote]
Może się już nigdy nie nauczy poprawnie mówić i pisać w Ojczystym języku, i …
… zostanie następnym selekcjonerem Naszej Kadry Narodowej!! 😉
Ogrodnik też gada bez ładu i składu, ale to mu nie przeszkadza w robieniu kariery trenerskiej 😉
Albo może zostać politykiem, tam też jest to ceniona umiejętność: dużo mówić ale tak, żeby nic konkretnego nie powiedzieć. 🤣
Przepraszam że nie jestem takim poliglotą jakim ty na pewno jesteś niektórym wystarczy parę słów by zrozumieć innym to i referatu zabraknie może potrzeba ci opisu czy legenda do każdego słowa...
[quote]#post1639313 A uważasz że to ok np.ze nie ma tu kapustki który strzelił pięknego gola .....a wczoraj jak oglądałem meczyki ci w studiu rozpieszczali się jaki był piękny mecz GKS np ..jeden powiedział że najlepszy kolejki .....a nasz mecz widział iii jak inny może być punkt widzenia.....[/quote]
Czasami się zastanawiam czy Ty ciagle najebany jestes ,czy leki zle na Ciebie działają, badz o zgrozo na coś chorujesz piszac tak kompletnie niezrozumiale...
Proste to że paru dziennikarzy w studiu sobie wymyśliło że dali do 11 kolejki akurat makucha to nie znaczy że zagrał super wybitnie bo inni by wybrali innaczej to jest punkt widzenia a temat makucha już był klepany długo ale ty oczywiście nie dajesz sobie spokoju tylko musisz wbijać szpile jak zawsze zacytuję ciebie nie rusza mnie to.....a czy jestem najebany czy chory nie twój zaś .......interes
Lucky Luke klawiatury.
Kolega M o ile pamiętam ma przypadłość zwaną dysleksją....
Dyspunkcja.
[quote]#post1639327 Kolega M o ile pamiętam ma przypadłość zwaną dysleksją....[/quote]
Raczej nie wie co to jest zdanie, przecinek, kropka. Nie czytał nigdy żadnej literatury. Czytać i pisać nauczył się z telefonu 😂
Czepiacie się, a przynajmniej cos ciekawego można poczytać.
[quote]#post1639212 znałem goscia co grał z [b]ojcem stebleckim[/b] opowiadał że jak np biegali pare km to on był już w szatni po prysznicu a oni dopiero dobiegali chyba co najmniej ich 30 minut wyprzedzał [/quote]
Ojciec Steblecki pewnie biegał jeszcze w stroju mnicha.
Dobra, dajcie chłopu spokój.
Mam córkę z dysortografią. Jak na szybko pisze do mnie coś przez messengera, to czasem, mimo szczerych chęci, nie da się tego zrozumieć.
Ale właśnie po to uczniowie z takimi przypadłościami na egzaminach mają wydłużony czas.
Więc kolega @morgot2#10455 naprawdę powinien wziąć poprawkę na swoje ograniczenia i napisać, przeczytać, ewentualnie jeszcze raz i dopiero wysłać.
A on zamiast tego reaguje agresją na to, że go nie rozumiemy.
No i to parcie na klawiaturę. 100 postów dziennie w niemal wszystkich tematach.
A to, że ktoś strzelił ładna bramkę nie znaczy, że powinien być w jedenastce kolejki. Wiem, że często tak robią i potem sami obrońcy z bramkami.
Oczywiście nie oglądałem meczu Kapustki więc może zagrał dobrze :)
Telewizja jest gupia.
Mierny obrońca Helik strzelił 8 czy 10 bramek w sezonie i został wybrany do jedenastki sezonu jako znakomity obrońca.
DAJCIE MU SPOKŐJ!!
Każdy z nas ma jakieś ułomności, coś z czego inni się Śmieją. To jest Forum Kibicow CRACOVII! I każdy Pasiak ma prawo się tutaj wypowiadać, tak jak potrafi! Próbowałem sprowadzić dyskusje do żartu, że nie On jeden ma problem z logiczna wypowiedzią. Probierz robił to co tydzień na konferencjach. Politycy robią to non stop. Czepiacie się chłopaka, że nie umie lepiej pisać! Każdy ma prawo myśleć inaczej i pisać inaczej, chyba, że szczeka - wtedy przez Błonia na drugą stronę marsz !!! 🙂
Wjechały kulisy:
https://m.youtube.com/watch?v=zB9l1kjqJf0&pp=ygUIY3JhY292aWE%3D
Pewnie że każdy ma prawo pisać jak chce. Ja postów kolegi morgota z reguły nie czytam. Kiedy widzę coś takiego to sobie daję spokój. Przechodzę do kolejnego na którego nie będę musiał poświęcić tyle czasu na rozszyfrowanie co piszący chciał przekazać. Szkoda czasu i życia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)