Kallman mistrz 💪💪💪
-
-
{3} Cracovia - Widzew Łódź, poniedziałek 5 sierpnia, 19:00
[quote]#post1634762 Kallman mistrz 💪💪💪[/quote]
Ale maigaard też go świetnie wypatrzył
Ps. Nawet nie wiedziałem że przy wyrzucie z autu nie ma spalonych
Jechać z nimi ostro, musi być zwycięstwo.
Gdzie są sektorówki na sektorze Pasòw ?
Mecz pełen walki
Filip na duży plus
Grają nieźle, ale irytuje mnie jakby brak refleksu - nasi potrzebują o ułamek sekundy więcej, żeby się ruszyć, dziubnąć, podać/przejąć. Nie rozumiem, na czym to polega - no ale tamci są o ten ułamek sekundy szybsi.
Jeden z lepszych meczów od dawna do oglądania
- Edytowany
Pierwsze 15 minut dobre bo wyszliśmy wysoko na nich... potem niepotrzebnie odpuściliśmy i daliśmy grać widzewowi...
@edirobert#13184 Nie zdążyłeś namalować z mamą przed wakacjami.
Rózga bardzo efektowny ale cholernie nieefektywny. Poza kartkami dla Widzewiaków żadnego konkretu. No i sam kartkę dostał. Raczej nie wyjdzie na drugą połowę
Wchodzi
O a jednak jest
Rozga to kocur
Nie rozumiem jak to jest, że w poprzednich meczach był problem , żeby dokładnie i nie za mocno podać piłkę dosłownie z kilku metrów a dziś potrafią klepać, tworzyć fajne akcje, podawać górą, grać nieszablonowo.
[quote]#post1634776 Nie rozumiem jak to jest, że w poprzednich meczach był problem , żeby dokładnie i nie za mocno podać piłkę dosłownie z kilku metrów a dziś potrafią klepać, tworzyć fajne akcje, podawać górą, grać nieszablonowo.[/quote]
Bo Ekstraklasa to najlepsza liga świata i tu wszystko jest możliwe. Logika i zasady nie obowiązują tej ligi.... 😎 😅
- Edytowany
Na razie jedno klepnięcie na 10 dochodzi do celu.
[b]Edycja z 05.08.2024 o godz. 20:19 (scalono posty)[/b]
Dawać Gaśnicę!
A co to Spidermany???
Jak byłbym prezesem za chuja nie wposcilbym gości typu ruch Widzew . Jak macie gówno zamiast mózgów to z wami się nie rozmawia ani nie idzie na ustępstwa.
I jeszcze jakieś ale bo duże bufory na A .
Wiadomo że na stadionie nie dojdzie do bezpośredniego starcia to po co te prężenie mini muskułów w za dużych ortalionach??
I to pisałem ja , co nie jedno przeżył w latach 80-90tych
Ale będzie kara coś czuję, że jedna z rekordowych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)