[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000019535-jpg-94602970.jpg[/img]
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Wariaci, którzy na to pozwalają z Marsa nie spadają, a wariatów krytykować nie można. Musisz się z tym pogodzić.
Kruszyna a w ogóle w tym wątku ponoć tylko o sporcie, a nie co kto ma w majtkach.
Brawo Iga za mobilizację.
Julia Szeremeta, tańcząca z babami, czy to może się wydarzyć? Nie znam się na boksie, ale jej walkę w 1/4 musicie zobaczyć. Co ta 20 latka wyprawia na ringu...
Pierwsze pytanie jak niedawno wróciłem do domu to czy Szeremeta już walczyła ?😀
-…kto???
Ja, ze względów estetycznych, i tak nie oglądam mordobicia (a napiszę seksistowsko, póki można) bab. Cholernie kłóci mi się to z wizerunkiem kobiety...
Boks to nie żadne "mordobicie", tylko zajebista ogólnorozwojówka. Nie ogarniam, czemu kobiety miałyby (jeśli chcą) nie mieć dostępu do tego sportu. Dlatego, że komuś tam się kłóci to z jego wizjami i innymi iluminacjami w głowie? No nie, to nie przejdzie ;)
A w którym miejscu napisałem, że nie mają mieć dostępu do uprawiania boksu, bo kłóci się to z MOIM wizerunkiem kobiety?
Aaa, czyli po prostu tylko chciałeś wyrazić, że Cię to nie interesuje. No ok, tylko kogo to obchodzi? :)
Ja mógłbym napisać, że mnie nudzi łucznictwo, bo strzelający z łuku faceci przypominają mu zły sen, ktoś inny, że irytuje go kolarstwo, bo mieli wypadek na rowerze itp itd.. Tylko to nic nie wnoszący do wątku spam :)
1. Tak, wyraziłem swoje zdanie, bo to jest forum, które z zasady służy wymianie zdań, poglądów, opinii etc. Ty też pisząc tu, wyrażasz tylko SWÓJ punkt widzenia.
2. Jak widzę, kogoś to jednak obchodzi, bo już dwa razy odpowiedział na mój wpis. 🙂
3. Oczywiście, że możesz napisać, że Cię nudzi łucznictwo, bo od tego jest forum. Ja i inni mogą się z tym zgodzić lub nie, i mogą o tym Ci napisać lub nie.
4. Chyba nie wiesz, co to jest spam...
5. Jeśli nie chcesz czytać, tego co piszę, zawsze możesz mnie ignorować, prosta sprawa.
Ale marne te igrzyska.. o wszystkim dookola postów a o wynikach jak tylko jakis medal... nikt nie zwrócił uwagi ze francuz w pływaniu już 4 zlota..
Wyścig olimpijski.
272 kilometry.
2800 metrów przewyższenia.
90 kolarzy.
Kluczowe ataki na wzgórzu Montmartre.
Finisz na Trocadero.
Co tu dużo mówić, dla samych widoków warto oglądać. A działo na pewno będzie się sporo.
[quote]#post1634343 Ale marne te igrzyska.. o wszystkim dookola postów a o wynikach jak tylko jakis medal... nikt nie zwrócił uwagi ze francuz w pływaniu już 4 zlota..[/quote]
Terminator. 😊
A za sprawą Turka w strzelectwie, dyscyplina się popularyzuje.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000013199-jpg-65139794.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000013198-jpg-97157719.jpg[/img]
Francuz Teddy Riner z czwartym zlotym medalem na Igrzyskach w judo powyzej 100kg...ma patent na rywali...niezniszczalny gosc..
Mam nadzieję, że drugi tydzień IO będzie lepszy dla Polaków, bo na razie zapowiada się na najgorszy występ od 70 lat.
Inna sprawa, że w poprzednich IO też początki były fatalne.
Słabe eliminacje w rzucie młotem, na szczęście z awansem do finału.
Swoboda swobodnie, najlepszy wynik w sezonie. Może być najszybszą białą kobietą igrzysk.
Warto dzisiaj oglądać wyscig mężczyzn, chociażby z tego powodu, iż jadą bez słuchawek:). ( Kobiety zresztą jutro też).
A to często, na zawodach MŚ oraz IO bywa znaczącym czynnikiem mającym wpływ na przebieg wyścigu.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-88648206.png[/img]
- Edytowany
Kompromitacja w tyczce. Nasi he, he, reprezentanci skakali na poziomie IO w Montrealu w 1976 roku.
Choć podobał mi się wywiad z Piotrem Liskiem.
[i]Skakałem jak pizda, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie[/i] 😉 (to w wolnym tłumaczeniu)
We freak fightach czy jak to się nazywa może pójdzie mu lepiej.
Hahaha ONZ nawet komentuje walkę Włoszki z Iranką mówiąc o przemocy wobec kobiet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)