To co Radwanska odjebala i z jakim bananem po meczu sie wypowiadala swiadczylo o niej ze na igrzyska miala wyjebane.. przyjechala przegrala i wyjebala sie na nie... poprostu... a obrona jej dziadkiem pasiakiem jest kabaretem.... sama na gts chodzila zdjeica wrzucala ...ciekawe czy dziadek ja straszyl po nocach ze na meczu gtsu byla... kabaret😆 😆 😆
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
[quote]#post1634106
Rodzina to nie Aga, która lansowała się m.in. na gts. Doucz się, zanim następnym razem się skompromitujesz :)
A inwektywy świadczą tylko o tobie, pocisnąłeś sobie w necie, dowartościowałeś się, twoje życie stąło się lepsze, gratulacje! :)
[/quote]
1. Jeżeli ktoś ma się douczyć, to forumowicz, który pisze, że za złoty medal olimpijski nic się nie dostaje, a ogólnie wiadomo, że jest "emerytura olimpijska" (niezależna od innych pieniędzy o naprawdę trzeba być mocno niedouczonym, żeby nie wiedzieć, ze w tym roku za złoto jest mieszkanie 250 tysięcy itp.
2. Ja akurat uważam, że to, że Radwańska jest wnuczką tak zasłużonego dla Cracovii człowieka jest bardzo istotne. Ile zrobiłeś dla Cracovii Ty w porównani z Radwańskim? Pomyśl (jeśli potrafisz myśleć racjonalnie, a nie tylko przesiąknięty swoją wizją "antyRadwańską" - która w tej Olimpiadzie nie startowała, więc pisanie o niej było nie na temat - ale miło komuś przyłożyć, obrazić, użyć wulgarnych słów, prawda?) co by powiedział Radwański na takie słowa o Jego wnuczce? Nie wiem, czy lansowała się na gts, ale jednak w barwach gts nie występowała (wiem, że to nie było możliwe, ale jednak nie występowała). Ja pamiętam, że kiedyś wiadomo było, że siostry Radwańskie kibicują Cracovii. Może kibicowały obu stronom Błoń, są takie przypadki...
3. Nawet nie pamiętałem, że Radwańska niosła polską flagę. No tak, to rzeczywiście pokazuje,
że Olimpiadę miała "w wielkim poważaniu"...
4. Tak na marginesie, dla mnie znacznie gorszy stosunek do Olimpiady ma Hurkacz, który mógł umożliwić koledze i Idze szansę na medal w mikście.
5. Słownictwo, jakiego używasz w stosunku do Radwańskiej (i skąd wiesz, co przeżywała "wewnętrznie"?) pokazuje, że jesteś wyjątkowym chamem. Kto pisze inwektywy? Przede wszystkim Ty, w stosunku do Radwańskiej. Opanował Cię jakiś wirus (może wiślacki? bo to trochę "królewski" styl)- życzę wyleczenia i zachowywania się tak, jak kibicowi CRACOVII przystało.
Wiedziałem, że będziesz brnął, bo takie typy tak mają :D
A tymczasem, po usunięciu ad personam z "argumentów" zostały tylko:
1. "skąd wiesz co czuła", po tym jak z bananem na twarzy heheszkowała sobie po odpadnięciu z dziennikarzami
2. wnuczka zasłużonego Pasiaka, więc atak na nią to atak na Cracovię - no wiele odlotów na tym forum widziałem, ale to jest mocne top3 ever xD
3. Za złoto IO się zarabia - manipulacja level master - jasne, dla jakiegoś wioślarza czy innego judoki to życiowy gamechanger, ale dla topowej tenististki touru WTA, to grosze (nie tylko w stosunku do wygranych w samym tourze, ale kontraktów reklamowych itd)
Czyli brak argumentów :) Powodzenia w życiu kolego drogi :)
- Edytowany
Ej, ale nie obrazajcie Isi, bo jej dziadek byl Pasiakiem 😂 co tu sie odjebalo
Aaaa i jeszcze to 250k i mieszkanie za zloto, zeby tylko Swiatek nie musiala pojsc pod most ;)
No za 4 lata (pomijajac ze w tenisie, zwlaszcza kobiecym to wiecznosc) na twardych kortach moze miec znacznie trudniej.
Niektórym to naprawdę już odp......ło, wszystko im się kojarzy i wszędzie widzą gts, nawet na olimpiadzie, weźcie się ludzie puknijcie
Trochę postów poleciało. Jak się nie ogarniecie i nie nauczycie się dyskutować w internecie, to z wątkiem stanie się dokładnie to samo, co swego czasu z wszystkimi tematami politycznymi.
Przyznam, że nie znałem tej historii z Radwańską, siedziałem wtedy w NL i z polskiej tv tylko ogórkowa na C+, aj, słabe 🙃
Rozumiem rozczarowanie, ale nie pretensje do Igi, bo o co, nie jest androidem, to sport.
@wirus59#42516 Absolutnie nie sugeruję, że Świątek przegrała z premedytacją, w ogóle skąd taka kretyńska myśl przyszła Ci do głowy.
Nie linczuje też Igi. Uważam tylko, że zaprzepaściła tak ogromną szansę, jakiej zdecydowana większość sportowców nigdy nie będzie miała w swojej karierze.
Porównania z Radwańską są nie na miejscu, bo to zupełnie inny rozmiar kapelusza.
Natomiast usprawiedliwienia Igi tym, że Radwańska coś tam, to już szkoda słów komentarza.
Reasumując. Świątek nie dorosła (jeszcze) do dźwigania tak wielkiej odpowiedzialności, zmarnowała gigantyczną szansę (daj Boże, aby ją miała jeszcze w karierze), co nie zmienia faktu, że jest najwybitniejszą przedstawicielką tenisa w historii RP.
[quote]#post1634115 [quote]#post1634106
3. Nawet nie pamiętałem, że Radwańska niosła polską flagę. No tak, to rzeczywiście pokazuje,
Szybko przyszło, szybko poszło, repasaży u nas nie ma, ale może jeszcze sprawdzimy - śmiała się Agnieszka, po raz pierwszy w Londynie w doskonałym nastroju. Czy wraca teraz do wioski? - Do wioski "Kanada", bo lecimy na turnieje do Montrealu i Toronto. Raz się wygrywa, raz przegrywa. Liczyłam na więcej. Nie wyszło. Igrzyska to w tenisie specyficzny turniej, wcale nie najważniejszy, Wielkie Szlemy są wyżej - dodała.
https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,12244702,londyn-2012-tenis-radwanska-powiedziala-prawde-powinna-jednak.html
To jak Zheng walczyła i wygrała z Kerber, to wiedziałem, że będzie ciężko, ale przegrać seta wygrywając 4-0 to jest kompromitacja Swiatek.
Prawdopodobnie Chinka zdobędzie złoto, a nie zdziwiłbym się gdyby Polka przegrała ze Słowaczką.
[quote]#post1634156 [quote]#post1634115 [quote]#post1634106
Szybko przyszło, szybko poszło, repasaży u nas nie ma, ale może jeszcze sprawdzimy - śmiała się Agnieszka, po raz pierwszy w Londynie w doskonałym nastroju. Czy wraca teraz do wioski? - Do wioski "Kanada", bo lecimy na turnieje do Montrealu i Toronto. Raz się wygrywa, raz przegrywa. Liczyłam na więcej. Nie wyszło. Igrzyska to w tenisie specyficzny turniej, wcale nie najważniejszy, Wielkie Szlemy są wyżej - dodała.
https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,12244702,londyn-2012-tenis-radwanska-powiedziala-prawde-powinna-jednak.html[/quote]
Dziadek... co na to dziadek?? straszyl ja czy nie?? przeceiz taki zasluzony Pasiak... powinien wnuczke ustawic do pionu...
Alez mnie rozbawil wczoraj argument "dziadkowy"
- Edytowany
Znam Radwańskie osobiście i ich kompletnie nie interesuje zarówno Cracovia jak i psiarnia.
Postawa starszej na korcie w Londynie i później w mediach sprawiły, że przestałem jej kibicować . Podobnie teraz mam z Hurkaczem.
W przeciwieństwie do nich widać było , że dla Świątek był to najważniejszy turniej w życiu , tyle że jeszcze go nie przegrała , bo dzisiaj gra o brązowy medal.
[b]Edycja z 02.08.2024 o godz. 10:07 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1634086 Panowie i Panie z innej beczki ale około olimpijskie kto to?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/messenger-creation-f557f47e-814e-4843-8aa1-e92a390b169c-jpeg-18104873.jpeg[/img]
Ja stawiałem że Gruchała, żona że Ula Radwańska ale żadna z nich[/quote]
Wydaje mi się że Joanna Sakowicz
PasyGol06, ale co Ty masz do Hurkacza? On właśnie zachował się fair, zgodnie z ideą olimpizmu. Doznał kontuzji, nie mógł zagrać, zdarza się. Miał jechać do Paryża, poddać mecz po 1 piłce, bo są debilne przepisy, po to, by Zieliński mógł zagrać?
BTW zgłaszam Bryla i Łosiaka (siatkówka plażowa) jako kandydatów do złota.
Wg lekarza który przeprowadzał kosmetyczny zabieg nie miał żadnej kontuzji.
Artroskopia kolana to jest kosmetyczny zabieg? Skoro nie miał kontuzji, to czemu poddał mecz w Wimbledonie? I skąd w ogóle wziąłeś tezę, iż lekarz, który zajmował się Hurkaczem, stwierdził, że nie było żadnej kontuzji?
Czy powrót na kort zaledwie kilkanaście dni po zabiegu jest bezpieczny?
Powtórzę: Hubert Hurkacz jest zdrowy. Przebyty zabieg w żaden sposób go nie ogranicza i nie stanowi przeszkody w treningach czy powrocie na kort. W obecnej sytuacji najważniejszy jest powrót do pełnej sprawności. Jeśli Hubert nie będzie odpowiednio przygotowany fizycznie, nie będzie mógł grać. Nie przez kolano, tylko ze względu na to, że nie wytrzyma kilku godzin na korcie. W tej chwili nie skupiamy się już na kontuzji, a na motoryce właśnie. To nasz priorytet.
Kolega widocznie nie rozumie co czyta,albo po prostu wie lepiej, w końcu ma YT
@sterby#4472
Wszystko zaczęło od Twoich dwóch postów, w których napisałeś o "podwójnej kompromitacji" (tj, że dwa Igrzyska Igi i zero złota), a następnie szydercze "No bardzo mi przykro, że zalała się łzami, mnie też coś zalało, choć nie były to łzy" i następnie jakieś barwne porównania z Realem Madryt z ustawionym sędzią czy coś tam.
Odpisałem, że Iga jest tylko człowiekiem i pretensje można by mieć tylko w przypadku, gdyby zlekceważyła zawody, bądź nie traktowała IO poważnie (i stąd, a nie z powodu klasy sportowej, porównanie z nieszczęsną Radwańską, choć gdybym wiedział, że spowoduje to aż takie wzmożenie i apopleksję dwóch użytkowników, że "olaboga dziadka obrażajo", to z pewnością bym odpuścił, bo nie życzę nikomu z Pasiaków stanów przedwylewowych). A tymczasem o niczym takim nie może być mowy, Iga traktuje IO wręcz priorytetowo, co jest ewenementem jeśli chodzi o świat tenisa. A najwięksi herosi męskiego tenisa, jak widać worka medali z Igrzysk nie przywieźli. Stosując więc Twoje pararele, to Djoković, Nadal i Federer kompromitowali się poczwórnie albo popiątnie.
I tyle, by już zamknąć ten nieszczęsny temat.
I jeszcze co do Hurkacza:
— Progres był szybki, bardzo dobry, ale w niedzielę, jak wyszedłem pierwszy raz na kort zagrać z moją siostrą, to czułem, że nie mam tej pewności w nodze, nie czuję się komfortowo i nie mogę normalnie się poruszać. Miałem grać na igrzyskach za sześć dni, więc wiedziałem, że nie jest to realistyczne — mówił Polak w wywiadzie na kanale Eurosportu. I dodał, że od razu po tym treningu zadzwonił do Jana Zielińskiego, a później przekazał informacje także Idze Świątek.
Na ten moment nie wiadomo jak długo potrwa przerwa Huberta Hurkacza. Rehabilitacja trwa i niewątpliwie tenisista będzie chciał wrócić do gry jak najszybciej. — Hubert silny chłopak, więc wie dobrze, że jest zdrowy i to jest dla niego najważniejsze. [...] Pamiętajmy, że przed nim jeszcze trochę grania, więc też fajnie, żeby nie zaprzepaścić tego i przygotować się do kolejnych imprez. To, co go trzyma i wie dobrze o tym, to, że jest zdrowy. Jeżeli jestem zdrowy, to jestem w stanie wrócić na każdy poziom sportowy, na jaki chcę — mówił w programie Onet Rano dr Bartłomiej Kacprzak, lekarz operujący zawodnika.
https://przegladsportowy.onet.pl/igrzyska-olimpijskie/paryz-2024/hubert-hurkacz-pokazal-kolano-tak-wygladalo-tuz-po-kontuzji-dramat/bpjxj0t
I brąz Igi... brawo...
Duma, że mamy taką reprezentantkę Polski!
A Hubert? Wyszedł poodbijać sobie z siostrą i stwierdził , że nie jest w formie , więc odpuści sobie Olimpiadę 😀
A ta komentatorka to nie Sakowicz tylko Paulina Kania . Też tenisistka, ale nigdy o niej nie słyszałem .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)