Przyznam, że po raz pierwszy przyglądałem się wnikliwiej jego chudym nogom, o których już tu pisano. Nie ma co. Robią wrażenie. Oddając mu sprawiedliwość, trzeba jednak powiedzieć, że w tej fazie meczu, w której wszedł, zespół grał już bardzo słabo, a Lech był rozpędzony. Ciężko wtedy samemu robić fajne rzeczy.
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Co nie zmienia faktu, że szczał oddał przedni. Mało brakło, na aut by wyszedł.
Nie lubię oceniać piłkarzy po pierwszym występie, mam świadomość, by przytoczyć to najświeższe, że Maigaarda na wiosnę też zdarzało mi się krytykować, ale Al-Ammari w tych momentach, w których miał okazję się pokazać, raczej na uśmiech politowania zasłużył, niż na wyzwolenie cierpliwości.
Zadaję sobie tylko pytanie, jak on tam w tej szwedzkiej lidze grał i to ponoć przyzwoicie.
[quote]#post1647777
Zadaję sobie tylko pytanie, jak on tam w tej szwedzkiej lidze grał i to ponoć przyzwoicie.[/quote]
Ano właśnie. Może w Szwecji łatwiej zaaklimatyzował się, choć tam jest zimnej niż u nas a liga chyba a nawet na pewno mocniejsza. Potencjał ma a czynników słabej formy może być wiele. Na pewno na chwilę obecną nie można go przekreślać zwłaszcza, że zdrowych zawodników niestety ubywa.
Jak się urodził w Szwecji, to chyba problem aklimatyzacji nie zaistniał.
Grał jeszcze w Danii (jako junior), ale tu chyba też nie było tematu aklimatyzacji?
A tu klimatyzacja nie zadziala raczej
Zimno się zrobiło, nie trzeba klimatyzacji 😉
[quote]#post1647840 Jak się urodził w Szwecji, to chyba problem aklimatyzacji nie zaistniał.
Grał jeszcze w Danii (jako junior), ale tu chyba też nie było tematu aklimatyzacji?[/quote]
Tego nie wiedziałem, więc musiałem doczytać. CV ma dobre, nawet rozegrał kilka meczy w reprezentacji Szwecji U-19.
Póki co to do rezerw, narazie to niewypał sporego kalibru.
Ale czego Wy chcecie od reprezentanta kraju, w którym nie rośnie trawa?😉
- Edytowany
[quote]#post1647909 Ale czego Wy chcecie od reprezentanta kraju, w którym nie rośnie trawa?😉 [/quote]
Jazdy na łyżwach? Urodził się w Szwecji. Może go nie do tej drużyny transferowali....
27 dni później
Al - Ammari jak narazie całkowity niewypał nie da się na niego patrzeć podania niecelne wolny,boi się wszystkiego dostał już tyle szans i ich niewykorzystał.
Dawać młodych z rezerw.
To samo myślałem kilka miesięcy temu o Maigaardzie.
No papiery do grania ma,cena za niego w Transfermarkt 800tyś euro,niby Ok ale nie pokazuje nic więc irytuje.
A tak w ogóle wie ktoś ile zapłaciliśmy za niego?
- Edytowany
Ja to nawet do tej pory tak myślę o Maigaardzie mimo ze zagrał 1,5 meczu bardzo dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)