Pany , dajcie sobie już siana , to temat dzisiejszego meczu , jakże dla nas ważnego a wy sobie jedziecie ....
-
-
Kolejka 31 - Cracovia vs Górnik Zabrze, piątek 3.05.2024, godz. 18
[quote]#post1617062 Kruszyna, po ch.... Ty się w ogóle odzywasz ???
Jedz schabowego i zamilcz.
[/quote]
W piątek schabowy? 😜
[quote]#post1617093 [quote]#post1617062 Kruszyna, po ch.... Ty się w ogóle odzywasz ???
Jedz schabowego i zamilcz.
[/quote]
W piątek schabowy? 😜 [/quote]
Dziś nie ma postu ! 😁
[quote]#post1617083 Dokaldnie leszeczku.. ale dla niektorych jest to za trudne do zrozumienia.. ale jak sie ktos "tumanem urodzil to kanarkiem nie zdechnie" ..
P.s w Krakowie 7 maja zaprzysiężenie..
i swiat runal "listopadowemu ptysiowi"...[/quote]
Ty i te twoje cytaty...Ptysiowy kanarku.
8935 biletów
Nieco więcej niż 4000 biletów jeszcze do kupienia na 3,5 h przed meczem.
Wszyscy na Pasy.
Dziś pęknie 12 koła :)
Bo wreszcie ladna pogoda i dobra godzina jak na dzien wolny
Graliśmy lepiej jak przychodziło 7 tys., nie kupujcie już bo piłkarze potrójną dawkę stoperanu będą musieli wziąć 😁
Nie będzie 12k. Nie chcę ale muszę, po wydarzeniach ostatnich tygodni idę jak na stypę, obym się mile zaskoczył.
Na 6 Maja jest oddanie stołka a 7 Mają jest Zaprzysiężenie psiurka
10099 biletów.
czy to dobrze ze biały stok sedziuje??
Polski gol... Rakoczy asysta a Makuch brama... ladnie sie zaczelo...
co to kurwa jest przerywa sie akcje jak w leb ktoś dostanie
Qrwa co to jest, kontuzja i gość przerywa grę, nie było faulu, no ja pierdolę
Kurde my już piątke powinniśmy strzelić
- Edytowany
[quote]#post1617142 Qrwa co to jest, kontuzja i gość przerywa grę, nie było faulu, no ja pierdolę [/quote]
Diable.. ale jemu wyskoczylo kolano ze tak napisze z" gniazda" ... bez jaj ze pretensje ze przerwal... gruba sprawa...
Uwaga chwale... pierwsze 30 minut daje rade..
Da sie to ogladac...
Powinno byc juz 4-0 i po meczu.. Ale oczywisice trafic w swiatlo brsmki z 16 m to dla nich za trudne zadanie... A znajac zycie zaraz bedzie jakis babol i 1-1
Coś mi tu pachnie remisem, obym się mylił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)