[quote]#post1616134 Różne rzeczy się dzieją na trybunach. Po pamiętnym meczu w Poznaniu 3:4, sektor poznańskich pikników chciał nas (5 w barwach) zamordować, a epitet "pierdolone lajkoniki" był jednym z najłagodniejszych :D[/quote]
Potwierdzam w 1906%,bo byłem tym 1/5. Nie było miło się nasłuchać, oj nie......
-
-
Kolejka 30 - LECH POZNAŃ vs CRACOVIA, niedziela 28.04.2024, godz. 17:30
- Edytowany
[quote]#post1616145 (...) Rano do kościółka (...)[/quote]
Jakby Wojtek Stawowy był trenerem to kościół obowiązkowo byłby przed meczem dla całej ekipy. Warto spróbować.
(Jak nie pójdą do kościoła i - nie daj Boże - przed.upcą to można zadać pytanie na konferencji dlaczego nie poszli. Zobaczymy co odpowie trener albo może nawet sam prezes.)
Kolejorzu zlituj się nad nami i daj nam wygrać.... 😇 😇
Jutro wystąpimy w Poznaniu z kilkoma ubytkami kadrowymi.
Z urazami borykają się Hoskonen, Madejski oraz Bitri, którzy do Poznania nie pojechali.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/received-1932902723794717-jpeg-65216705.jpeg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/received-954212843100750-jpeg-67191370.jpeg[/img]
Dziś odpowiednio, pierwsze piwo z synem na rynku poznańskim za jutrzejsze powodzenie Pasów i syn rozbił kufel (mowią, że to przynosi szczęście), więc tego się trzymając, wypiliśmy kolejne już bez historii.
Mam tak jak większość, wkurw po meczu z Puszczą trzymał dość długo, ale jutro liczę na dobry mecz i punkt(y).
Przy okazji, już biało-czerwone barwy zauważalne na rynku.
- Edytowany
Jeśli syn nie rozbił kufla o głowę to nie ma fantazyji, nie... czytał Potopu i przedu.pcymy 😜
[quote]#post1616168 Jutro wystąpimy w Poznaniu z kilkoma ubytkami kadrowymi.
Z urazami borykają się Hoskonen, Madejski oraz Bitri, którzy do Poznania nie pojechali. [/quote]
Kurwa nie wierze... do tego jeszcze Oshima..
To z Hrosso w bramce juz to widzę..
Czyli Glik i Hrosso, pewnie Oshima, widzę, że już przed meczem mamy kłody pod nogi rzucane...
[quote]#post1616134 Różne rzeczy się dzieją na trybunach. Po pamiętnym meczu w Poznaniu 3:4, sektor poznańskich pikników chciał nas (5 w barwach) zamordować, a epitet "pierdolone lajkoniki" był jednym z najłagodniejszych :D[/quote]
Trzeba było iść do Kotła
Kto nie kontuzjowany - wystąp!
Takie hasło ponoć było słyszalne na ostatnim treningu przed wyjazdem do Poznania. ;)
Równia pochyła i tyle na ten temat.
Transmisja z dzisiejszego meczu na TVP Sport
- Edytowany
[quote]#post1616168 Jutro wystąpimy w Poznaniu z kilkoma ubytkami kadrowymi.
Z urazami borykają się Hoskonen, Madejski oraz Bitri, którzy do Poznania nie pojechali. [/quote]
Bitriego nieszkoda że nie zagra ale hoskonen i madejski to już kłopot
Może ten za madejskiego
http://www.90minut.pl/news/331/news3317732-Konrad-Golonka-w-kadrze-Cracovii.html
Te kontuzje w bloku obronnym trudno nazwać wiatrem w żagle... kurwa!!! No to dzisiaj Glik musi sobie przypomnieć najlepsze lata..., a Hrosso pokazać jaja (nie dosłownie).
Dawać mi już ten mecz bo mnie tak kurwa nosi od wczoraj że szok...
Każdy jeden musu za...ć. i nie ma od tego odstępstwa. Żadnych wymowek nie ma.
[quote]#post1616195 Dawać mi już ten mecz bo mnie tak kurwa nosi od wczoraj że szok...[/quote]
Nosic to Cie bedzie dopiero po meczu 😆... Chyba ze bedzie cud jak ten rodem z meczu z Jaga
Z kontuzjowanych jedynie Hoskonena szkoda reszta do zastápienia
[quote]#post1616202 Z kontuzjowanych jedynie Hoskonena szkoda reszta do zastápienia[/quote]
No polemizowałbym... Madejski z Jagą zaliczył reaktywację, Puszcza to też nie jego wina.
Madejski też zawalał mecze, więc nie przesadzałbym, według mnie wszystko zależy od dyspozycji dnia
Oto jest dzień,
Oto jest dzień,
Który dał nam Pan!
Który dał nam Pan!
Weselmy się,
Weselmy się,
I radujmy się nim!
I radujmy się nim!
Żarty się skończyły i liczy się tylko zwycięstwoo !!!!! HEJ HEJ CRACOVIAAA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)