[quote]#post1615214 Lech ma duże problemy w konstruowaniu czegoś w ofensywie więc agresywna gra, szybki doskok powoduje, że kulejemy strasznie. W defensywie nieźle, gdyby nie bomba z Rakowem 0-4 to straciliśmy bardzo mało bramek.
Niestety u Nas w tym momencie to przepychanie meczów indywidualnościami, których jest sporo ale zespół nie funkcjonuje jak trzeba.
Strata Salamona to dużo ale mamy kim go zastąpić. Nie mniej bez niego tracimy więcej bramek.
Lech jest do ogrania bo nie ma wybitnej formy mimo, że w tym roku jest trzecim najlepiej punktującym zespołem [/quote]
Nie no luzik wygramy. Mamy wszystko to czego nie ma Lech... Taki żarcik😁
-
-
Kolejka 30 - LECH POZNAŃ vs CRACOVIA, niedziela 28.04.2024, godz. 17:30
Nie jesteśmy faworytem więc ... wygramy .
[quote]#post1615236 Nie jesteśmy faworytem więc ... wygramy .[/quote]
Żeby to tak szło, jak piszesz Hanku, to 12 punktów już możemy sobie dopisać, bo w ostatniej kolejce to raczej my będziemy faworytem.
Ciężko znaleźć odrobinę optymizmu po tym co się dziś widziało. Wydawało mi się, że bardziej niechcącego grać zespołu jak Kolejorz tydzień temu na K1 nie da się zobaczyć. Dziś to się jednak urzeczywistniło.
Liczyłem na przyjemny wyjazd do Poznania, taki trochę rozrywkowo-turystyczny, ale bez najmniejszego stresu. Teraz nie wiem, czy dobrze zrobiłem, że przyjezdzam tam już w sobotę, bo na miłe spędzanie czasu raczej nie będzie ochoty, wiedząc jaki ciężar gatunkowy ma nasz najblizszy mecz.
My gramy w tak nie logiczny sposób, że mnie w ogole nie dziwi nasza wygrana 1:0 albo przegrana 0:3....
Ostatnio wygraliśmy w Poznaniu 1-09-2019 (2-1)
Poza tym jeden remis (sezon 20/21) i dwie porażki.
Prosty wniosek - wygramy
chyba w cymbergaja 🤣
[quote]#post1615167 Bardziej wierzę w jakieś punkty z Lechem, niż wierzyłem z Puszczą. [/quote]
Mam tak samo. Czułem przez cały tydzień że dziś tak to się skończy a znowu tydzień temu jakoś dziwnie miałem nadzieję na dobry wynik.
- Edytowany
U mnie to samo. Ale nie wiem czy wierzę w punt(y) w Poznaniu.
Resetuję się. Przez tydzień nie zajrzę na forum. Mecz z Lechem zobaczę (albo nie) z odtworzenia. Nie mam już nerwów.
Górnika też sobie najpawdopodobniej odpuszczę. A potem już pewnie nawet nie będzie na co patrzeć.
Może wybiorę się do Chorzowa na pożegnanie z E-klasą.
[quote]#post1615336
Może wybiorę się do Chorzowa na pożegnanie z E-klasą.[/quote]
Nie wybierzesz się (chyba że na partyzanta).
Nie wierzę że coś ugramy w Poznaniu.
Śmierdziele też liczyli na punkty z żydzewem a skończyło się na Zero.
A ja malkontentom mówię stanowczo nie, jedziemy po 3 punkty z Lechem.
Im lepsza drużyna tym.nasze trybiki pracują lepiej.
Wierzę w zwycięstwo.
Lech gra też taką pizdę ostatnio że nie do wiary! Jak oni są na 3 miejscu i mają cztery punkty do lidera to ja nie wiem 😉 Tu można jedynie upatrywać szansy na punkty w Poznaniu.
Wierzę że jakimś cudem utrzymamy się My i Puszcza oraz że Lech zdobędzie tytuł! Sam jadę na Lecha z cwelką i mam nadzieję że to będzie mecz który da Lechowi Mistrzostwo 😃
wygramy z Lechem.
Może poczują jak to mówił Marcellus Wallace "... wtedy poczujesz dziwne ukłucie z tyłu głowy, to się obudziła twoja wkurwi.ona ambicja...."
Tylko, żeby nie pomyśleli sobie "pieprzyć ambicje" jak w większości spotkań!
Remis biorę w ciemno
[quote]#post1615582 Może poczują jak to mówił Marcellus Wallace "... wtedy poczujesz dziwne ukłucie z tyłu głowy, to się obudziła twoja wkurwi.ona ambicja...."
Tylko, żeby nie pomyśleli sobie "pieprzyć ambicje" jak w większości spotkań![/quote]
Tylko czemu ta ambicja im sie nie wlaczyla np na poczatku rundy w lutym?? myslisz ze u nich ambicja sie odpala jak stary diesel na mrozie??
Trzeba przywieźć stamtąd 1 punkt.
[quote]#post1615607 [quote]#post1615582 Może poczują jak to mówił Marcellus Wallace "... wtedy poczujesz dziwne ukłucie z tyłu głowy, to się obudziła twoja wkurwi.ona ambicja...."
Tylko, żeby nie pomyśleli sobie "pieprzyć ambicje" jak w większości spotkań![/quote]
Tylko czemu ta ambicja im sie nie wlaczyla np na poczatku rundy w lutym?? myslisz ze u nich ambicja sie odpala jak stary diesel na mrozie??[/quote]
Myślę, że akumulator padł
Dooooobra już mu zeszło ciśnienie. Nadal wierzę w utrzymanie i wybieram się do Poznania!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)