Nowy rozdział czas zacząć.
-
-
Marek Ziętara - Witamy w Cracovii !!!
No to niech tak będzie! Witamy!
Pamiętam jak po meczu z Cracovią bodajże wyjebał z liścia sędziemu w przejściu 😂 Co by nie mówić chłop ma jaja i charakter!
Zawsze mówilem że to jedyny polski trener z charakterem i warsztatem. Ale ze zgodził się na "złotówy" bicz z gówna? Ciekawe
Polska myśl szkoleniowa.... Kiedy odniosła jakiś sukces?
[quote]#post1612977 No to niech tak będzie! Witamy!
Pamiętam jak po meczu z Cracovią bodajże wyjebał z liścia sędziemu w przejściu 😂 Co by nie mówić chłop ma jaja i charakter! [/quote]
Baca po meczu zabarykadował się w kiblu przed nim, kiedy chciał mu przyp.... 😂
[quote]#post1612980 Polska myśl szkoleniowa.... Kiedy odniosła jakiś sukces?[/quote]
zagranicznej myśli szkoleniowej mam po dziurki w nosie.
[quote]#post1612985 [quote]#post1612977 No to niech tak będzie! Witamy!
Pamiętam jak po meczu z Cracovią bodajże wyjebał z liścia sędziemu w przejściu 😂 Co by nie mówić chłop ma jaja i charakter! [/quote]
Baca po meczu zabarykadował się w kiblu przed nim, kiedy chciał mu przyp.... 😂 [/quote
Jednak wyladowal z drzwiami w kiblu😂😶😂😶 i guziki od koszuli zona musiala przyszywac
Ziętara będzie nakierunkowany na zagranicznych tylko ze Skandynawii i to cieszy 😁
Nie wiem jaki on preferuje styl, ale może zagramy 2-3 podania z klepy bez wrzucania krążka za bramkę?
Długo wyczekiwana zmiana. Sądzę że w obecnej sytuacji w jakiej jest sekcja naszego klubu to bardzo dobry wybór. Trener znający realia Polskiego hokeja ,ma rozeznanie ligi więc wie w co wchodzi. Bardzo ważne jest jakie klub stworzy Mu warunki do pracy?? Sądzę że pomysł trener Ziętara ma , fajnie byłoby gdyby udało Mu się stworzyć zespół grający w podobnym stylu jak Sanok pod Jego wodzą w sezonie 2011/12 gdzie udowodnił że Polak też może wygrać ligę. Powodzenia Panie Marku!
Przysporzy wam wiele radosci ...ma nosa do obcokrajowcow ktorych za bezcen potrafi wylowic.ale zawsze wnosza oni jakosc do drużyny..tak bylo w Podhalu tak bylo w Gdansku I tak bylo w Sanoku
[quote]#post1613023 Przysporzy wam wiele radosci ...ma nosa do obcokrajowcow ktorych za bezcen potrafi wylowic.ale zawsze wnosza oni jakosc do drużyny..tak bylo w Podhalu tak bylo w Gdansku I tak bylo w Sanoku[/quote]
Nie wiem czy On stał za ówczesnymi obcokrajowcami w sezonie gdy z Sanokiem zdobył MP ale byli w tamtej drużynie zawodnicy na naszą ligę robiący dużą różnicę ( Mojzis, Gurican, Vozdecki,Vitek)
Witamy trenerze i powodzenia . 👍
Ciekawy ruch prezesa. Witam na pokładzie Panie Marku.
Niech Ci się darzy
Świetna wiadomość dla Cracovii - Brawo Panie Prezesie ! Będzie Pan zadowolony!
I do wszystkich malkontentów - nie przyszedł do Cracovii Pan Marek pracować za średnia krajowa.... Wiec przestańcie biadolić o budżetach itd. Bardzo dobry fachowiec i szanowany człowiek w środowisku hokejowym. Ma świetne kontakty na całym świecie i kocha ten sport jak mało kto.
według trenera, w zespole nie będzie więcej niż 7-miu graczy z zagranicy
Witamy i życzymy, żeby plany się spełniły!
Witam, myślę, że jako fachowiec szanuje Pan dorobek poprzednika. Ale faktycznie, powiew świeżego powietrza był potrzebny - powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)