Zieliński wiedział, czemu Ghity nie lubi…
-
-
kolejka nr 28, Jagiellonia - Cracovia, niedziela 14-04-2024 godz. 15.00
Może trzabyło powiedzieć ghicie ,że Zielińskiego już nie ma i nie gramy na jego zwolnienie
- Edytowany
Pasy grać!
Musiał by jeszcze nie lubić Jugasa i Bitriego .😉
Ghita jest! A nie, czekaj ....
[quote]#post1613270 Zieliński Ghity nie lubił, ale bardzo dobrze że wraca do składu[/quote]
Pierdolisz jak zawsze! Wrócił kurwa!!! 😡
- Edytowany
Ja niby wiem ze pilka nozna to taki sport ze wszystko sie moze zdarzyć... Ale tu jakikolwiek punkt trzeba rozpatrywac z perspektywu cudu. Ja ten mecz ogladam kompletnie bez emocji i mam nadzieje ze nie skonczy sie 5-0.
Mecz o wszystko zagramy z Puszcza i Ruchem.
[quote]#post1613270 Zieliński Ghity nie lubił, ale bardzo dobrze że wraca do składu[/quote]
No i wrócił z przytupem
Makuch co on robi w pierwszym składzie ?widzę że Kroczek nie posprzątał po Zielińskim a jedynie skopiował ustawienie.
Ghita sie mści..
- Edytowany
Jesteśmy mega chujowi. Nie umiemy podać 2 razy piłki do nogi.
I o co chodzi z ta 5 obroncow ? Na chuj my tak gramy, skoro to nie działa
[quote]#post1613231 Ghita pojechał do Białegostoku?[/quote]
Jak widać.
Dróżdż!!! Co? No powiedz kurwa co!!!
Co za kurwaaaa Jagoda !!!!!!!
Jagoda - ty stronniczy matole !
Czarno to widzę.jeśli by się udało zremisować to to będzie dla nas bardzo dobry wynik według mnie Jagiellonia to obecnie najlepszy zespół ligi,ewentualnie ta czerwona kartka może coś nam dać
CZerwona, ciekawie się robi
Jeszcze kilku niech wyrzucą i wygramy
Jechać z nimi do spodu
Ciekawe czy gola w ogóle strzelimy 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)