[quote]#post1611423 DS to zwykle ktoś 'nad' trenerem. Robi się ciekawie.[/quote]
Myślisz że zmieni to coś w sprawie RR ? Nie sądzę! Obym się mylił
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Trener koordynator zmienia się w dyrektora Akademii Hokejowej Cracovia CanPack
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/anton-tomko-dyrektorem-akademii-hokejowej-cracovia-canpack/
Zastanawiam się czy od ilości Dyrektorów hokej w Cracovii będzie lepszy ?
[quote]#post1611475 Zastanawiam się czy od ilości Dyrektorów hokej w Cracovii będzie lepszy ? [/quote]
Ja się wczoraj zastanawiałem w innym temacie czy od ilości dyrektorów w ogóle Cracovia jako klub będzie lepsza to mnie zjebali :)
Za pensję tych wszystkich dyrektorów to pewnie drugą drużynę by utrzymał przez sezon ... ehhh jestem dinozaurem nie pojmuje nowoczesnego korporacyjnego systemu wyzysku yyyyy przepraszam zarządzania 😂
Tak czy owak... Filipiak przewraca się w grobie. Jestem lekko przestraszony tą administracyjną twórczością.
[quote]#post1611510 Tak czy owak... Filipiak przewraca się w grobie. Jestem lekko przestraszony tą administracyjną twórczością. [/quote]
Patologia była do tej pory, teraz zaczyna być normalność.
O ile w piłce jakoś mnie to nie dziwi, tyle w niszowym sporcie bez kasy jakim jest hokej w polsce takie mnożenie dyrektorów jest ryzykowne. Byle na bramkarza starczyło :-)
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=I_lc4kVPzKs&ab_channel=MKSCracoviaTV
od 36 minuty
Generalnie- słuchając pana Prezesa nie liczę w najbliższym czasie na sukces sportowy w hokeju....
[quote]#post1611563 Generalnie- słuchając pana Prezesa nie liczę w najbliższym czasie na sukces sportowy w hokeju....[/quote]
I cały czas o tym piszę tosię na mnie ciskają na forum kopanej 😫 To się robi chore! Stado ziomali Dróżdża zaczyna doić Cracovię jak pijawki ...
Że wszyscy mianowani ludzie w sekcji to ziomale Prezesa??? 😂 😂
Misiu nie hałasuj. Jeszcze nie wiadomo co goście pokażą a Ty już na nie bo poniondze zarabiać będą... normalnie jak Janusz z Jakubem swojego czasu
Różnica polegać będzie na tym, ze teraz każdy ma jakieś zadania do zrealizowania i odpowiedzialność. Zapewniam, ze jeśli cos zawala to równie szybko stracą swoje dyrektorskie posady co otrzymali. Idzie ku lepszemu i maja być efekty. Dlatego Rudi się stawia, bo mu to wszystko burzy spokój i będzie musiał się dostosować i pytać od teraz o zgodę Pana Dyrektora a nie odwrotnie. Jedyny problem polega na tym, ze młodych zawodników jak na lekarstwo w tym pięknym kraju i skąd tu brać te talenty :) ?
Przed decyzją co do losów RR, Nasz prezes miał spotkanie w szerokim gronie z byłymi zawodnikami, kibicami i środowiskiem hokejowym.
Niestety dla RR więkoszość opinii były niezbyt przychylna.
Dodatkowo RR nie zgodził się na obniżenie kontraktu.
Jutro na rozmowy jedzie byc moze przyszly trener Cracovii.Jego warunki wstepnie zostaly zaakceptowane woec jesli nie bedzie duzych rozbieznosci co do budowy drużyny to myślę że we wtorek poznacie swojego nowego trenera.Z tego co wynika z naszej rozmowy to budzet mocno ograniczony z naciskiem na gre obecnych zawodnikow z MHL.czekam woec na jutrzejsze info .
Z NT? Ziętara?
Mam nadzieję, że nie. 🙄
Albo Gusow
Obstawiam kogoś mało znanego na tzw.
dorobku z jakimiś tam CV w szkoleniu w Podhalu.
[quote]#post1612352 Z NT? Ziętara?[/quote]
Oby nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)