W zasadzie cel jest jeden :) zwycięstwo, które pozwoli Cracovii odetchnąć i w spokoju przygotowywać się do kolejnych kolejek. Teraz nie ma czasu na mówienie sobie, że od następnej kolejki bierzemy się w garść i wygrywamy. Jeśli myślimy o utrzymaniu to w każdym meczu trzeba punktować bo wiosną nie ma już słabych drużyn. Niektóre punktują gorzej ale potrafią się postawić jak ŁKS z Rakowem, Ruch w Białymstoku.
Szczecin to też kibicowski fajny wyjazd, mało kto był na nowym stadionie a i dla Pogonii Cracovia to ważny przeciwnik więc meczu nie odpuszczą.
Mam nadzieję, że moja seria będzie trwać i nie ma dużego znaczenia, że Cracovia potem gra z Lechem :) jak Lech będzie mocny to sobie w sezonie poradzi, tak samo Cracovia.
Garść statystyk: nie ma co się rozpisywać, każdy mecz jest inny i trzeba grać. Historia nie gra :)
-
-
26 kolejka : Pogoń Szczecin - CRACOVIA 30.03.2024 godz. 20:00
- Edytowany
Niestety, ale wyjazd jest nieaktualny, dostaliśmy zakaz wyjazdowy na mecz w Szczecinie.
Sytuacja pogoni stanowi zarówno nasz handicap jak i przeciwnie. Nie wygrali od 3 spotkań, ostatnie u siebie przegrali z Lubinem, więc świadczy to o dwóch rzeczach - będą pod pewną presją, ale wygląda na to, że są pod formą. I trzeba to wykorzystać.
Ja osobiście liczę na punkt. Serce i sytuacja w tabeli woła o zwycięstwo, ale jakąkolwiek zdobycz punktowa będzie przeze mnie przyjęta z radością.
Znaleźli sobie dziwny sposób karania .
[quote]#post1610120 Znaleźli sobie dziwny sposób karania .[/quote]
Skandalem jak dla mnie jest wiązanie zdarzeń na własnym stadionie (abstrahując od zasadności), z meczami wyjazdowymi.
- Edytowany
To nie jest skandal tylko karanie kibiców. Zawinili kibice to oni są ukarani, to że zbiorowo to inna sprawa. Czy sprawidliwie też do dyskusji ale wymierzenie kary na wyjazd moim zdaniem jest bardziej racjonalne niż zamykanie swojego stadionu.
Nie zdążyłem przeczytać o zakazie przy zakładaniu tematu :)
[quote]#post1610125 To nie jest skandal tylko karanie kibiców. Zawinili kibice to oni są ukarani, to że zbiorowo to inna sprawa. Czy sprawidliwie też do dyskusji ale wymierzenie kary na wyjazd moim zdaniem jest bardziej racjonalne niż zamykanie swojego stadionu.
Nie zdążyłem przeczytać o zakazie przy zakładaniu tematu :) [/quote]
Można było zamknąć D na mecz ŁKS i byłby i wilk syty i owca cała
Nie było by wulgarnych przyśpiewek kto jest klubem Łodzi przynajmniej.
I bardzo dobrze !!! To wszystkim jest wskazane !!! WY usiądziecie sobie na dupach i zajmiecie się swoimi rodzinami w tak szczególnym czasie jakim jes Wielkanoc !!! Kopacze czy grają ze wsparciem czy nie to błądzą jak dzieci we mgle !!! Siądziemy sobe przed TV z jajeczkiem kiełbaską i serniczkiem i zobaczymy co pokażą te miernoty... No chyba że są geniuszami ale stopuje ich JZ to jeśli przegrają to na spokoju po świętach mamy nowego trenera... a ja odszczekam że są miernotami jak zdobędą z nowym trenerem 7 pkt. w koleknych 3 meczach! Troglodyci troszkę schłodzą głowy choć wiem że niczego się nie nauczą i nie zrozumieją 🤣 Ciągniemy dalej ten wózek zapadnięty w gównie po osie jedynie PREZES stoi na Palecie w gumiakach żeby się w gównie nie ujebać i udziela wywiadów 😁
[quote]#post1610126 [quote]#post1610125 To nie jest skandal tylko karanie kibiców. Zawinili kibice to oni są ukarani, to że zbiorowo to inna sprawa. Czy sprawidliwie też do dyskusji ale wymierzenie kary na wyjazd moim zdaniem jest bardziej racjonalne niż zamykanie swojego stadionu.
Nie zdążyłem przeczytać o zakazie przy zakładaniu tematu :) [/quote]
Można było zamknąć D na mecz ŁKS i byłby i wilk syty i owca cała [/quote]
No to byłoby najlepsze ale nie dla klubu, który możliwe, że straciłby finansowo a kibice i tak nie zostaliby ukarani. Oni naprawdę łącza kropki, przynajmniej czasami :)
W spotkaniu sparingowym Warta Poznań wygrała 2-0 (1-0) z Pogonią Szczecin.
Wiem, że to spotkanie sparingowe, i że daleko idących wniosków z tego typu meczów się nie wyciąga, ale budujące jest to, że nawet sparingi przegrywa obecnie pogoń, co w pewien sposób potwierdza słabą formę naszych najbliższych przeciwników.
http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing17404.html
- Edytowany
[quote]#post1610206 W spotkaniu sparingowym Warta Poznań wygrała 2-0 (1-0) z Pogonią Szczecin.
Wiem, że to spotkanie sparingowe, i że daleko idących wniosków z tego typu meczów się nie wyciąga, ale budujące jest to, że nawet sparingi przegrywa obecnie pogoń, co w pewien sposób potwierdza słabą formę naszych najbliższych przeciwników.
http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing17404.html
[/quote]
Ostatnie 5 meczy Pogoni, zdobyli 8 pkt... my 4 pkt. więc jeśli Pogoń jest w "słabszej formie" to strach pomyśleć w jakiej formie my jesteśmy ? ... 😵
[img]https://ecsmedia.pl/cdn-cgi/image/format=webp,width=544,height=544,/c/forma-do-pieczenia-ciasta-prostokatna-tadar-24x24-cm-b-iext76093039.jpg[/img]
To jest chyba forma Cracovii....
Na Koziołku po utrzymanie :)
- Edytowany
Trochę offtop ale wątek meczowy to zapytam. Czy jest tu ktoś kto z okolic Rzeszowa jeździ czasem na mecze?
Nie mówię o Szczecinie teraz ale pytam na przyszłość, czy jest w ogóle ktoś taki kto jeździ na K1?
[quote]#post1610236 Trochę offtop ale wątek meczowy to zapytam. Czy jest tu ktoś kto z okolic Rzeszowa jeździ czasem na mecze?
Nie mówię o Szczecinie teraz ale pytam na przyszłość, czy jest w ogóle ktoś taki kto jeździ na K1? [/quote]
Ja, napisz na priv
6 dni później
- Edytowany
Paweł Malec z Łodzi sędzią naszego meczu w Szczecinie.
W tym sezonie jeszcze nam nie sędziował.
W poprzednich sezonach nam już sędziował i bilans mamy lekko dodatni.
Już sam fakt, że nazwisko sędziego nie kojarzy się źle jest pewną odmianą.
Na czas Wielkiej Nocy wszystkiego dobrego i tyko trzech punktów z Pogonią. Więcej jako miłosierny nie chcę.
Święta, święta.... a tu meczyk trzeba zagrać. Czyli co, kolejny remis do kolekcji ?? 😎
Biorę w ciemno !
Co za oferta i Wrobelson jest chętny! Czasy się zmieniają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)