[quote]#post1609119 ja się zgadzam z przedmówcą, ale nie samym bramkarzem druzyna stoi. szerzej wroce do tematu po Play Off, oby jak najpozniej! Dzis trzymamy kciuki![/quote]
Już kiedyś graliśmy taki mecz, za czasów ruskiej drużny, co Denisa nie było ze względów rodzinnych i między słupkami chyba stanął Hebda i cała drużyna w defensywie. Ale jednak lepiej mieć bramkarza stanowiącego 50% wartości drużyny.
-
-
Play Off 2024
Kowalówka wtedy to był nie Hebda.
Mecz chyba z Tychami. Zagraliśmy na zero z tyłu.
Kowalówka
Po tym meczu część forum i co gorsza chyba Rudolf ujrzał w nim Mesjasza i postawił na niego w finale co nas prawdopodobnie kosztowało tytuł
- Edytowany
Tak też mi się wydawało, że Kowalówka, ale nie dowierzałem, że to bramki z Robertem między słupkami tak broniliśmy. W każdym razie chłopak się nie narobił, a obrońcy oddychali rękawami. 🤣
Dziś podstawa to przetrwać pierwsze 20 minut bez strat.
Wiadomo czemu solenizant, Younan dziś nie gra?
uraz,
[quote]#post1609150 Dziś podstawa to przetrwać pierwsze 20 minut bez strat.[/quote]
Wolałbym 60 min bez straty i coś walnąć do sieci sUnii.
[quote]#post1609162 uraz,[/quote]
Zszedł w końcówce meczu we wtorek do szatni wcześniej
- Edytowany
Ale kur*y gwiżdżą pod unie dramat
[b]Edycja z 14.03.2024 o godz. 18:32 (scalono posty)[/b]
Atak na Kunszta to tak koło kary meczu był a nawet nie było je*anych 2 minut . Gramy na 6
Robson niepotrzebnie ( chociaż słusznie bo zawodnik Unii mu wjechał w pole bramkowe) wypłacił łapaczka slaby cios- dzisiaj nerwy trzeba mieć ze stali
Słucham radio Kraków. Chadzinski też mówi o skandalicznym sędziowaniu.
Ewidentna kara dla Dziubińskiego winna być oby Kunst wrócił do gry
Walą sędziowie w ch.uja nie prawdopodobnie.
Brak kary dla Dziubińskiego za rzucenie na bandę to kryminał. Oczywiście lekkie szturchnięcie Robsona widzieli i w drugą stronę rzucenie na bandę zobaczą od razu. Następni do zawieszenia
Najlepiej na drzewie.
- Edytowany
Właśnie się dowiedziałem że wujkiem sędziego Breske jest p.Jan Miszek długoletni Wicprezes Jastrzębia i wygląda na to że JKH chce grać z Katowicami w półfinale bo jak wygra Unia to JKH gra Katowicami !!! Skandal!!!
[b]Edycja z 14.03.2024 o godz. 18:55 (scalono posty)[/b]
Przypomnę, że w półfinale Pucharu Polski Jastrzębie wygrało z Tychami.....więc wyvląda to na manipulacje Jastrzębie wybiera sobie przeciwnika !!!
co to za szmaciarz z Unii z 7ą
- Edytowany
Bandyta. Faul na zakończenie sezonu z atakiem na kolano. Aż dziwne że gwizdnęli
No i dodrukowali
- Edytowany
...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)