[quote]#post1608966 [quote]#post1608951 Rohaček twierdzi że wracamy do Oświęcimia na 7 mecz.[/quote]
Rudolf nie kłamał 😉[/quote]
A dlaczego miałby kłamać? W zeszłym sezonie powiedział, że brąz to nie medal i olał. On zawsze prawdę powie. 😉
-
-
Play Off 2024
Brawo!!! Koleiny heroiczny mecz chłopaków i tak dojeżdżamy do meczu numer 7. Kto by pomyślał...👌
Z rzeczy mniej przyjemnych - kto wpuścił tę tłuszczę z Oświęcimia do skyboksu? Po to by prowokowali trybuny? Od nas chyba nikogo nie było (może się mylę), prezesa to już na pewno. W takim meczu?
Nie sądziłem, że dziś wygramy, ale to jedna z tych sytuacji gdy lubię się mylić 🙂
[quote]#post1608991 [quote]#post1608989 No i co z tym Rudolfem, dalej ma wypier...?!😁
[/quote]
Jęsli będzie dane nam awansować i znów grać przy S7 to popatrz na ławkę, kto tam dyryguje...[/quote]
No właśnie, myślisz, że ten drugi trener ma szansę zastapic Rohacka ?
- Edytowany
Prezes nie przyszedł, bo przynosi pecha. Za to byłem ja (no, nie w skyboxie), co wyraźnie przyniosło im szczęście😎
Piękny doping! Zawodnicy to bardzo docenili.
Aczkolwiek myślę, że RR ciut mniej (myślę o tym banerze, który zauważyłem dopiero z tego ujęcia).
Co do odejścia... pewnie po zakończeniu tego kontraktu odejdzie. I zakotwiczy... np. w Tychach, takie mam przeczucie.
- Edytowany
RR gdziekolwiek... dobree.
A póki co cieszmy się z dobrego meczu.
Tak...Tychy....
Tychy ? Raczej Oświęcim ale czas pokaże... czas pokaże też jak przygotowana jest Unia ? Jeśli z nami przegrają to szkoda gadać, jeśli z nami wygrają i są dobrze przygotowani się to się dotlenią i skończą ze złotem, jeśli są słabo przygotowani to po maratonie z nami w półfinale padną...
Niech zatem 14 marzec będzie tłustym czwartkiem w poście dla kibiców Pasów życzę sobie i wszystkim kibicom Cracovii.
Bez względu na ostateczne, czwartkowe rozstrzygnięcie, jestem dumny z tej drużyny. Moja wiara niezachwiana, ale w Oświęcimiu i meczu o wszystko będzie bardzo ciężko. Trzymajmy kciuki. 👊🏻
Tak, ja też jestem z nich dumny. A zdecydować może przygotowanie fizyczne, tak daje do zrozumienia Steblecki. Wpadłem na niego po skończonym meczu i mówię: "Panie Romku, no wyszarpaliśmy to! ale po prawdzie, to technicznie jesteśmy słabsi". A on na to: "Ale to nie jest najważniejsze!"
Czyli musimy zagrać bardzo uważnie w pierwszych minutach i ani przez sekundę nie stracić koncentracji. Jak nie strzelają 1-2 bramek zaraz na początku, to stopniowo para z nich uchodzi. No ale pierwsze 5-10 minut to będzie piekło i to trzeba wytrzymać.
Skrót
https://www.youtube.com/watch?v=5NXEtmCH1fg&ab_channel=PolskiHokej
Tak z ciekawości, jest jakaś knajpa co puszcza taki meczyk, w gronie pasiaków i pasiaczek przy piwku fajnie by się oglądało?
[quote]#post1609089 Jedzie ktoś dziś incognito do Oświęcimia?[/quote]
Taaaaa! Na pewno każdy kto jedzie ci to powie i jeszcze poda gdzie będzie siedział 😂 Mało! Wymieni się z tobą numerem tel żeby już na hali w Oświęcimiu zadzwonić do siebie i pomachać 😆
RR mówi, że cud bo jest 3:3.
A moim zdaniem patrząc na statystyki:
Strzały [b]Unia 248 vs. Nasze 174[/b], w 6 meczach, jasno pokazuje jak ważnym ogniwem jest dobry bramkarz.
Gdyby nie Robson bylibyśmy już dawno po sezonie !
Dlatego powtórzę się znowu. Jeżeli chcemy w przyszłym sezonie wypać lepiej i osiągnąć progres już teraz trzeba ,"zaklepać" Robsona na przyszły sezon. W hokeju inaczej niż w innych dyscyplinach trzeba zacząć od bramkarza na poziomie. "Zlotówa" czy 'Dolarówa" do o roboty!!
ja się zgadzam z przedmówcą, ale nie samym bramkarzem druzyna stoi. szerzej wroce do tematu po Play Off, oby jak najpozniej! Dzis trzymamy kciuki!
Ok. Ale stare powiedzenie, że w hokeju bramkarz to 50,% wartości drużyny cały czas jest prawdziwe. Jak są podstawy od 50% czyli fundament to można myśleć o ścianach i dachu.
[quote]#post1609123 Ok. Ale stare powiedzenie, że w hokeju bramkarz to 50,% wartości drużyny cały czas jest prawdziwe. Jak są podstawy od 50% czyli fundament to można myśleć o ścianach i dachu.[/quote]
Ale 50% to już raczej stan surowy zamknięty, a nie tylko fundament 😉
To tylko poetica. Nie bądź taki papieski.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)