W brak biletów to nie wierzę ale w awans do półfinałów jak najbardziej.
-
-
Play Off 2024
Punkt 1. Onojętnie jak to się skończy to już trzeba rozmawiać z Robsonem o kontrakcie na przyszły sezon, bo on po solidnym przepracowaniu okresu przygotowawczego i systematycznego grania będzie jeszcze lepszy. Tylko czy?...
Skrót
https://www.youtube.com/watch?v=pXkBbIa6dKw&ab_channel=PolskiHokej
Kozłowski Ty z hokej neta- nie mam zamiaru logować się na waszym nieobiektywnym portalu więc pytam Cię tutaj : choć dopytam osobiście we wtorek ( bo będzie taka możliwość) pokażesz mi osobiście którzy to kibice Cracovii uważali że bramkę na 1:0 nie uznać? Krążek odbił się na pograniczu siatki i plexi i nikt nie mógł jednoznacznie stwierdzić,że większą powierzchnią był na siatce czy na plexi. Pewien były hokeista Pasów którego być może masz na myßlu nie jest wyrocznią i ze względu choćby na wiek nie ma lunety w oczach. Do wtorku cwaniaczku.
Eee to bzdura, byłby bulik w rercji Unii, a tak to obrońca mroził przy bandzie i przegrał, normalna sprawa, żaden skandal.
[quote]#post1608348 Kozłowski Ty z hokej neta- nie mam zamiaru logować się na waszym nieobiektywnym portalu więc pytam Cię tutaj : choć dopytam osobiście we wtorek ( bo będzie taka możliwość) pokażesz mi osobiście którzy to kibice Cracovii uważali że bramkę na 1:0 nie uznać? Krążek odbił się na pograniczu siatki i plexi i nikt nie mógł jednoznacznie stwierdzić,że większą powierzchnią był na siatce czy na plexi. Pewien były hokeista Pasów którego być może masz na myßlu nie jest wyrocznią i ze względu choćby na wiek nie ma lunety w oczach. Do wtorku cwaniaczku.[/quote]
Pp co dyskutujesz kimś kto zna tylko kibicowanie z internetu
Nie to jest niestety " dziennikarz" hokej netu z Oświęcimia
Żałosne są te płaczki z Oświęcimia , które płaczą przy golu na jeden zero, przed meczami byli przekonani że przejdą Cracovię bez problemu że będzie szybkie 4-0 a tymczasem jest remis i wszystko się może zdarzyć więc zaczyna się szukać winnych i kolportuję się te idiotyzmy na hokej necie.
[quote]#post1608358 Nie to jest niestety " dziennikarz" hokej netu z Oświęcimia[/quote]
Dziennikarz, nie kibic
Kiedy były ewidentne przekręty sędziowskie w naszych ubiegłorocznych meczach z GKS - i protest klubu poparty nagraniami - PZHL i h-net nabrali wody w usta. No nic się nie stało, przecież 6 zawodników na lodzie to nie żadne halo, podobnie jak ewidentny faul... ale że krążek musnął siatkę? Oj, to juz jest skandal nad skandale!
Heh, aż przeczytałem te brednie. Oświęcim to stan umysłu, tego nie zrozumiesz. Chłop miał krążek na kiju, wszystko mógł zrobić, więc postanowił go stracić 🙂. A potem płacz, no co za kolesie.
[quote]#post1608354 Eee to bzdura, byłby bulik w rercji Unii, a tak to obrońca mroził przy bandzie i przegrał, normalna sprawa, żaden skandal.[/quote]
Guma ewidentnie trafiła siatkę, no ale gra się do gwizdka. A skandalem jest to że sędziowie są ślepi a kluby od tyłu lat nie potrafią stanąć wszystkie murem ze sobą żeby coś z tym zrobić
Pretensje niech mają, tak naprawdę, do tych, którzy im poradzili wybrać NAS. Czyli w sumie do siebie.
- Edytowany
No to trafila w siatkę i co, sędziowie zaspali a decydujący błąd popełnił nie sędzia tylko nieudolny grojek z Unii. Żaden inny sędzia nie spowoduje, że zacznie lepiej grać i myśleć. Równie dobrze można napisać, że decyzja skrzywdziła Cracovię, bo zamiast bulika w tercji ataku krążek trafił do Unity. A że stracił jak fujara to inna bajka.
Dlatego napisałem że gra się do gwizdka 😉
Byliśmy lepsi i wygraliśmy 😎 ale nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz naszal cała ławka tak żyła meczem,każde zablokowanie krążka robili owacje jak przy golu. Coś niesamowitego. Jednak wbrew pozorom mamy zespół .
Sprezmy się aby udowodnić tym placzkom oświęcimskim gdzie ich miejsce. Ta ambicja zespołu pozwala mi sądzić że jak nie stanie się nic złego pokażemy środkowy paluszek. Należy nam się to najstarszemu hokejowi w Polsce.
Zapomniałem jeszcze szczególnie pochwalić Mateusza Bezwinskiego za bardzo dobry mecz w środe. Tak trzymaj Mateusz a dasz nam jeszcze wiele radości
Oczywiście cała drużyna zasłużyła na pochwałę, blokowanie strzałów mistrzowsmie ! ale fakt Bezwin pokazał moc i ta asysta do Dziubińskiego palce lizać....no i trener Rohacek też zasłużył na pochwałę za dobranie odpowiedniej taktyki i zmianę kolejności formacji. Nie doczytałem czy ktoś zauważył ale nasz 4 atak wychodził na pierwszy unitów a nasz dotychczas 2 atak szwedzko-fiński wychodził jako czwarta linia...jakby co to zawodnicy sami w kiblu tego nie wymyślili.
Fakt, przy czym nasz 4 atak jest już w zasadzie pełnowartościowy. Jeszcze jedna rzecz zwróciła moją uwagę - te wybijania krążka, które kończyły się nieuchronnym powrotem Unii do naszej strefy obrony. Może - w sytuacji bezpiecznej przewagi bramkowej - chodziło o przećwiczenie gry obronnej pod dużą presją, bo z obroną w sezonie zasadniczym 'średnio' było, a jeżeli kontuzjowani w zespole UO wrócą, to takie obrazki będą ponownie, czy tego chcemy czy nie chcemy.
- Edytowany
Przepraszam czy ja dobrze rozumiem że sugerujesz iż oni specjalnie oddawali krążek Unii żeby ćwiczyć grę obronną w meczu Playoff?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)