Wraca do pracy w 1 lidze
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Tutaj więcej info
https://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/widzew-lodz-moze-miec-starego-nowego-prezesa/?fbclid=IwdGRjcARUiU9jbGNrBFSI_2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpKsoHNK4qW1znD3-M6eP3Md3qWWgBKXiikTCS3hF4CtsurhgUWsFvHdDTc1_aem_l5ECtfUrI150JrBksMyTWA
Ciekawi mnie Jakie ma zdanie kolega @Lakbeti#42816 na powyższe info...😉🤔
kurcze wydalo sie.. likwiduja nasz klub... on specjalnie wszystko robil pod kolory widzewa zeby pozniej na licytacjach kupowac gotowe produkty ktorych nawet malowac nie trzeba 😆 😆 😆
[quote]#post1721242 kurcze wydalo sie.. likwiduja nasz klub... on specjalnie wszystko robil pod kolory widzewa zeby pozniej na licytacjach kupowac gotowe produkty ktorych nawet malowac nie trzeba 😆 😆 😆[/quote]
Pewnie nawet te jego pieśni zgrał na pendrive, zeby na DJu przyoszczędzić
- Edytowany
[quote]#post1721240 Ciekawi mnie Jakie ma zdanie kolega @Lakbeti#42816 na powyższe info...😉🤔[/quote]
Tam już jest zbiegowisko złomiarzy, on do kompletu jak znalazł, pozdrawiam
Ps chłopa ciągnie tylko do bogatych klubów, Zagłębie było git bo było KGHM, potem z Widzewa wyleciał w podobnych okolicznościach jak u nas. Teraz znowu ciągotki na Widzew bo będzie budował struktury za pieniądze Dobrzyckiego.
Nie bronię go, ale poprawa dnia meczowego to podstawa do dalszego szukania sponsorów poniekąd. Niestety nie udało się. Ciekawi mnie co poszło nie tak na ostatniej prostej ze sponsorem dla stadionu.
Obstawił się dyrektorami ponad miarę bo liczył, że coś wpadnie do skarbonki. Nie udało się. Szkoda. Ale z tym nie jest łatwo. Kurwina by w dupie była gdyby nie sociosi i zaplątani w zarządach czworonożni.
Hokej musiał odciąć, takie miał zadanie od właściciela. Czy mogło to być zrobione kulturalniej? Zapewne.
Czy to jego wina że CLJ nie strzelało bramek i pospadało? Hmm.
Napewno na Kałuży za jego działaniami przybyło kibiców i przyjemniej się chodziło. Teraz starają się to utrzymać i dobrze.
Urzekła mnie ta historyja z ponoć płaczącym dzieckiem w ostatnim wywiadzie.😁
Idze, idze bajoku!
Co by nie mówić to Dróżdż gdy odchodził to byliśmy na 4 miejscu w tabeli.
@mcz_#6169 A widzisz. To już teraz wiem, o co w tym wszystkim chodzi. A o to, że gdy przyjdzie nowy prezes, to też będziemy na 4. miejscu. Mowa o Ekstraklasie, rzecz jasna. Dlatego go tak długo nie ma.
[quote]#post1721977 Co by nie mówić to Dróżdż gdy odchodził to byliśmy na 4 miejscu w tabeli.[/quote]
To rzeczywiście sukces Drożdża, śmiech .Ekstraklasę wygrywa się na wiosnę, a niestety on klubu na to nie przygotował. Drogi trener, tani zawodnicy.
Wystarczy sprawdzic tabelę, jak odchodzil Drożdzówa, że 4 miejsce to na wyrost.
Za Dróżdża było 4 miejsce, frekwencja 13 tyś,teraz jest walka o utrzymanie i frekwencja 10 tyś ale kolego @Lakbeti#42816 pierdoli głupoty że to wina Dróżdża.....😂 którego nie ma już w Klubie.
Nie pisze że Dróżdż był świetny,był Korpo Najemnikiem,ja byłem też na zeszłorocznych spotkaniu w sprawie hokeja miałem z Dróżdżem ostra starcie,ale czytając twoje wpisy uznajesz że jest teraz lepiej w Klubie niż za Dróżdza.....
Sprawa jest prosta powinni mu podziękować po sezonie,i szukać Prezesa na jego miejsce.
[quote]#post1722024 Za Dróżdża było 4 miejsce, frekwencja 13 tyś,teraz jest walka o utrzymanie i frekwencja 10 tyś ale kolego @Lakbeti#42816 pierdoli głupoty że to wina Dróżdża.....😂 którego nie ma już w Klubie.
Nie pisze że Dróżdż był świetny,był Korpo Najemnikiem,ja byłem też na zeszłorocznych spotkaniu w sprawie hokeja miałem z Dróżdżem ostra starcie,ale czytając twoje wpisy uznajesz że jest teraz lepiej w Klubie niż za Dróżdza.....
Sprawa jest prosta powinni mu podziękować po sezonie,i szukać Prezesa na jego miejsce.[/quote]
To co jest teraz nie stało się nagle, słuchałem dużo jego wypowiedzi, wywiadów, czytałem o jego przeszłości innych biznesach. Mam o nim takie właśnie zdanie negatywne .
@Lakbeti#42816
Oki szanuje twoje zdanie.
A moja myśl jest taka że CRACOVIA TO MY ‼️‼️‼️
Pozdrawiam
[quote]#post1721977 Co by nie mówić to Dróżdż gdy odchodził to byliśmy na 4 miejscu w tabeli.[/quote]
Jak Dróżdz odchodził to Cracovia byla na 6 miejscu
5 dni później
https://www.youtube.com/watch?v=ufKsl9m7u9Q
Ale parcie na szkło
- Edytowany
[quote]#post1722669 Ale parcie na szkło[/quote]
Jak widzę kolejne materiały w których ten geniusz menedżmentu sportowego pierdzieli te swoje kocopoły, to mi się "Poszukiwany, poszukiwana" przypomina
https://youtu.be/Xa4HWG0DgEc?si=ZNSK2pLGXN9DiGM-
https://youtu.be/UHw-F7LWrEM?si=i7Nh8UTl5UU7cn4y
Dokładnie, wszystko co gada, że chciał zrobić, to robił inaczej. Ledwo mu się zakaz konkurencji skończył to już promuje swoją mierna osobę gdzie się da. Mistrzostwo jak mówił o tym kiedy powinna nastąpić zmiana trenera i kiedy on by to zrobił. No kuźwa, co za hipokryta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)