@MisioPas#2413 weź ty czasami że 3 oddechy i zastanów się czy kliknąć samolocik.
Jest wolność słowa, ale czasem jest i rozum. Nie bądź jak internetowe teole. Młody nie jesteś i nie jedno przeżyłeś.
Duże brawa za szybciutką naprawę dachu.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Trzeba było prezesie PRZEWIDZIEĆ co się może stać, coś wykombinować i zamknąć sektor gości PRZED meczem na 1 mecz, a nie teraz zamykać do końca sezonu.
Podobno jesteś pan specjalistą od organizacji imprez masowych.
Czepianie się prezesa o akcję dachową to jednak lekka przesada. O takich rzeczach to powinna ochrona myśleć i to na etapie oceniania obiektu 13 lat temu.
Z resztą od pojawienia się te go napisu na dachu miałem przeczucie, że będzie go ktoś próbował przerobić, dobrze że trafiło na widzew a nie psiarnię.
Za to do prezesa można mieć żale o trenera bo to już jest w 100% brożka jego i armii dyrektorów. Niby to pierwsza porażka, ale w prestiżowym meczu u siebie.
- Edytowany
Wracając do akcji dachowej to oczywiście jestem krytyczny co do latania po stadionie, bo po prostu dla mnie piłka > trybuny i sam musiałem ratować starego dziadka po akcji z Pogonią, bo dostał achtunga pod nogi, ale jakby nie psioczyć na kibiców to trzeba przyznać, że akcja Widzewa bardzo pomysłowa, a kibice Cracovii zachowali się tak samo jakby zachowali się kibice Rapidu Wiedeń, Schalke czy Lyonu, gdyby ich rywal wywiesił sobie w takim miejscu banner. Było, minęło, a klub musi ogarnąć sobie zabezpieczenia, bo jak widać jest z tym średnio. Chociaż no sam też bym nie wykminił, że się ktoś po kracie będzie wspinał, przejdzie przez tą lukę i wejdzie drabinką na dach.
[img]https://zapodaj.net/images/0a8b60fb73994.jpg[/img]
Ciekawe czy projektant stadionu siedzi sobie z kawą w Hiszpanii i śledzi przez te 13 lat co się wyprawia na obiekcie.
Jan Urban na każdym naszym meczu z trybun obserwuje co się dzieje na boisku.
Nie dałoby się jakimsi sposobem wyrwać go z tego Górnika, żeby oglądał mecze z ławki trenerskiej?
- Edytowany
Specjalistą to jest od autopromocji i promocji Widzewa. Wspomnienia z pracy w Łodzi i upierdliwe porównywanie Cracovii do RTS są nieodłącznym elementem każdego wywiadu.
Jeśli do tego dodam (paskudną) identyfikacją wizualną Cracovii w stylu Widzewa, która nie ma nic wspólnego z pasiastymi klimatami, wpuszczenie maksymalnej liczby tych patusów (wraz z ich przydupasami z innych klubów i towarzystw), umywanie rąk (oświadczenie) od zabezpieczenia wejścia na dach, co jest jego bezwzględnym obowiązkiem, fetyszyzacja struktur zarządzania; to składa mi się niestety (i mówię to bez satysfakcji) na obraz karierowicza, a nie prezesa Cracovii z prawdziwego zdarzenia.
W moich oczach, po tym półroczu rządów, jawi mi się jako korpoludek średnio małego formatu, bez szczególnych właściwości czy osobowości. Szkoda. Ze względu na Cracovię bardzo, ale to bardzo chciałbym się mylić, a za kilka lat powiesić jego portret na ścianie. Obawiam się jednak, że to się nie wydarzy i nie tylko dlatego, że [i]nobody’s perfect[/i]…
[quote]#post1635004[/quote]
A to ktoś ma w ogóle wątpliwości, że to karierowicz? To jest oczywiste.
Jak chwalę to chwalę, ale niestety mocno obciąża Prezesa wczorajsza sytuacja. Po pierwsze już od początku błędem było dawanie widzewowi więcej niż 750 biletów. Kolejnym błędem było złamanie bojkotu wpuszczania gts-u. Zarobiliśmy na tych 200 biletach więcej jakieś marne grosze, a w zamian za to mamy stratę na 100 tyś + jeżeli okaże się, że sektor gości będzie zamknięty na cały sezon, to chyba można mówić o przynajmniej kolejnych kilkuset tysiącach złotych straty. Módlmy się żeby nam stadionu nie zamknęli, bo wtedy idziemy w miliony.
Dobrze, że chociaż chłopaki od nas uratowali honor, bo wczorajszy dzień byłby totalną kompromitacją. Ciekaw też jestem jak widzew wniósł niezauważony tej wielkości płótno na dach :)
Zawsze Prezesa w mediach pełno czego nie uważam za coś złego, dlatego lepiej chyba byłoby gdyby oficjalnie wypowiedział się w sprawie wczorajszego zdarzenia. Zamiast tego wyjebano Popielarza bez słowa uzasadnienia, a zaraz pewnie przyjdzie w zamian ktoś... z widzewa. Źle to zaczyna wyglądać.
Prezes musi klepnąć się w klatę i winę wziąć na siebie bo wyrolowali go kolesie z czerwonej Łodzi którzy na bank obiecali mu spokój w sektorze gości dlatego dostali więcej biletów niż inni. Na szczęście nasza ekipa zadziałała bardzo szybko i sprzątnęli szmatę która zasłaniała napis CRACOVIA PANY. Brawa !
Czym się kierowałeś żeby psiarnia i widzew dostali ponad tysiąc biletów? Czyżby kontakty pozostaly, nawineli Panu makaron na uszy.
Panie prezesie.
Mam nadzieję, że do naprawy dachu wybierze Pan najdroższą firmę, która za naprawę ekspresową zażąda podwójnej stawki, no i trzeba zrobić próby szczelności, przegląd dachu, wymianę izolacji, może malowanie konstrukcji itp. Może zatrudnić rzeczoznawcę do oceny koniecznych prac do zrealizowania?
Rachuneczek do Pana byłego klubu.
- Edytowany
[quote]#post1635084 Jak chwalę to chwalę, ale niestety mocno obciąża Prezesa wczorajsza sytuacja. Po pierwsze już od początku błędem było dawanie widzewowi więcej niż 750 biletów. Kolejnym błędem było złamanie bojkotu wpuszczania gts-u. Zarobiliśmy na tych 200 biletach więcej jakieś marne grosze, a w zamian za to mamy stratę na 100 tyś + jeżeli okaże się, że sektor gości będzie zamknięty na cały sezon, to chyba można mówić o przynajmniej kolejnych kilkuset tysiącach złotych straty. Módlmy się żeby nam stadionu nie zamknęli, bo wtedy idziemy w miliony.
[/quote]
To są bzdury - bo Ci to akcje zrobili i Ci co odpalają race, robią oprawy, chuliganią znajdą się w tej grupie nawet 250-300 gdyby dostali mniejszy przydział. Reszta to wypełniacze i dopingujący, którzy mają bilety w drugiej kolejności.
Większa ilość w klatce o te 200 nawet nie zmniejszyła możliwości identyfikacji bo przy 750 i tak mogliby się ścisnąć, rozłożyć flagi i przebierać.
Edycja: A to, że obiecali względny spokój to chyba każda grupa kibicowska gada jakieś oficjalne teksty przez Stowarzyszenie a potem bywa różnie.
Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[/quote]
Wnieść race to żaden problem, trudniej z wyrzutnią fajerwerków ze względu na gabaryty.
Wyrzutnię wniósł najbardziej doświadczony.
[quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
[/quote]
Wlasnie, chyba skupili się na hop coli i wodzie z biedronki
Panie Prezesie ponoć ten mecz z Widzewem był ważnym i prestiżowym dla Pana . Wczoraj po grze ,zaangażowaniu piłkarzy i trenera jakoś tego nie było widać . Może warto zastanowić się co dalej bo raczej niektórzy nie radzą sobie gdyż pewne rzeczy ich przerastają. Trzeba działać panie Prezesie dla dobra Cracovii!!
Na razie zwolnił Popielarza ;-)
[quote]#post1635172 Na razie zwolnił Popielarza ;-)[/quote]
Moze Popielarz zgubil komplet kluczy do dachowych wyjsc czy wejsc i dlatego go zwolnili??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)