@Khalid#3380
Chodzi o dbanie o interes Klubu, a nie jedynie swój i własnej osoby promowanie. Tylko tyle 😉
Tak samo Popielarz. Przerażony zwolnienia postanowił działać na szkodę Klubu. Wcześniej wszyscy zachwyceni Dyrektorem ale miał inny interes, a nie dobro Cracovii.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1604197 Też jestem ciekaw. Niczego złego o nim nie słyszałem prócz tego że dopiero się uczy fachu i nie jest w stanie niczego załatwić ;p nie no spokojnie, to dobry chłopak i wykształcony. Tylko musi się uczyć przy kimś poważnym [/quote]
Uczyć to się trzeba było w szkole a tu nam potrzeba człowieka na już który cos będzie umiał i wypomuje to gówno a nie dopiero będzie czytał instrukcje jak użyć pompy !!!!
Prezes o 11:45 ma się łączyć ze studiem ponoć.
https://www.youtube.com/watch?v=AhWz_vfV5xc&ab_channel=CANAL%2BSPORT
Już się nie mogę goczekać
(sarkazm)
Parcie na szkło nowego prezesa zaczyna mnie drażnić. Zespół praktycznie bez wzmocnień przed rundą ma walczyć o utrzymanie z samymi juniorami na ławce, a facet dwoi się i troi w mediach zamiast na rynku transferowym.
Co mu się dziwić został prezesem Najstarszego Polskiego Klubu więc oszalał.
[quote]#post1604249 Już się nie mogę goczekać
(sarkazm)
Parcie na szkło nowego prezesa zaczyna mnie drażnić. Zespół praktycznie bez wzmocnień przed rundą ma walczyć o utrzymanie z samymi juniorami na ławce, a facet dwoi się i troi w mediach zamiast na rynku transferowym. [/quote]
Bo to chwyt marketingowy i socjotechniczny.
Ocieplanie wizerunku Cracovii. Kilku smutnych panów na to zapracowało, więc teraz inny Wesoły Pan chce odmienić postrzeganie.
Jeżeli nikt nie chce przyjść do klubu to On wychodzi przed Klub i chce ewentualnych gości zachęcić.
Swoją drogą strasznie ciężkie ma zadanie...
Ps. Bez sarkazmu
- Edytowany
[quote]#post1604214 @Khalid#3380
Chodzi o dbanie o interes Klubu, a nie jedynie swój i własnej osoby promowanie. Tylko tyle 😉
Tak samo Popielarz. Przerażony zwolnienia postanowił działać na szkodę Klubu. Wcześniej wszyscy zachwyceni Dyrektorem ale miał inny interes, a nie dobro Cracovii. [/quote]
Najezdzasz na kazdego ktory Ci sie nie podoba z jakis wzgledow.
rzucasz mocnymi zarzutami, atakujesz Filipia za to ze jest mlody i sie uczy... nie majac wiedzy ile pracuje jak pracuje ile godzin poswieca dla Cracovii..
[quote]#post1604249 Już się nie mogę goczekać
(sarkazm)
Parcie na szkło nowego prezesa zaczyna mnie drażnić. Zespół praktycznie bez wzmocnień przed rundą ma walczyć o utrzymanie z samymi juniorami na ławce, a facet dwoi się i troi w mediach zamiast na rynku transferowym. [/quote]
De fakto jesteśmy na minusie, odszedł Myszor , z powodu kontuzji wypadli Glik i Smigiełko , doszli Bitri i Sokołowski . Bo dokooptowanie do kadry Bzdyla to raczej zabieg statystyczny .
Nie było Pasów w mediach panowało tu niezadowolenie. Są i znowu ktoś (i to leszeczek)niezadowolenie z tego lansuje.
Właśnie z mediami jest wreszcie OK. Natomiast WZMOCNIENIA. QM WZMOCNIENIA!!!!!! NA PRZEDWCZORAJ!
Medialność jest niezbędna jeśli ma przyjść kapitał spoza bańki Comarchu. Tego bym się nie czepiał, problem w tym że my jesteśmy w dupie w tabeli i samo słodkie pierdzenie nas przed spadkiem nie uratuje.
Passus o płaceniu 400 tysięcy euro chyba definitywnie wyjaśnił kwestie transferu Kosowianina.
Nie jestem przekonany, czy lansowanie sie prezesa w mediach jest właściwą formą medialności. Trąci mi to niebinarnym, który niepowodzenia sąsiadki rekompensuje kibicom wbijając szpile w Cracovię. Prezes powinien teraz zajmować się ważniejszymi sprawami. Jak odniesiemy sukces to niech się lansuje.
Leszeczku a z kąd pewność że się nie zajmuje?
Po owocach go poznamy.
ale może mu nie utrudniajmy przypier....c się o wszystko co tylko komu się zwidzi albo wstanie lewą noga
[quote]#post1604264 [quote]#post1604249 Już się nie mogę goczekać
(sarkazm)
De fakto jesteśmy na minusie, odszedł Myszor , z powodu kontuzji wypadli Glik i Smigiełko , doszli Bitri i Sokołowski . Bo dokooptowanie do kadry Bzdyla to raczej zabieg statystyczny .[/quote]
Z tym Śmiglewskim bym nie przesadzał szkoda chłopaka ale jego to akurat inny junior może zastąpić z powodzeniem np.taki Bzdyl.
[quote]#post1604289 [quote]#post1604264 [quote]#post1604249 Już się nie mogę goczekać
(sarkazm)
De fakto jesteśmy na minusie, odszedł Myszor , z powodu kontuzji wypadli Glik i Smigiełko , doszli Bitri i Sokołowski . Bo dokooptowanie do kadry Bzdyla to raczej zabieg statystyczny .[/quote]
Z tym Śmiglewskim bym nie przesadzał szkoda chłopaka ale jego to akurat inny junior może zastąpić z powodzeniem np.taki Bzdyl.[/quote]
Oby , trudno coś powiedzieć o chłopaku , którego się widziało paręnaście minut grającego .
Hanku ale Śmiglewski to nie był zawodnik który robił wielką różnicę wchodząc z ławki więc takiego zawodnika nie jest trudne zastąpić.
[quote]#post1604272 Nie było Pasów w mediach panowało tu niezadowolenie. Są i znowu ktoś (i to leszeczek)niezadowolenie z tego lansuje.
Właśnie z mediami jest wreszcie OK. Natomiast WZMOCNIENIA. QM WZMOCNIENIA!!!!!! NA PRZEDWCZORAJ! [/quote]
Gdzie się człowiek nie spojrzy tam pasmo sukcesów
[quote]#post1604299 Hanku ale Śmiglewski to nie był zawodnik który robił wielką różnicę wchodząc z ławki więc takiego zawodnika nie jest trudne zastąpić. [/quote]
Ok, nie na ludzi niezastąpionych ale Kacper jest już choć trochę ograny , od roku trenuje z pierwszym zespołem .Tymczasem to wszystko przed Bzdylem . Życzę mu by kolegę potrafił zastąpić i na dłużej zawitał do drużyny .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
maczcz, Niewidoczni (1), Goście (1)