[quote]#post1602583 [quote]#post1602580 Do mnie jakiś prezes koncernu farmaceutycznego, że "wystarczy tylko kilka kropel i tak urośnie, że nie zmieści się do żadnej dziury" 🤪
[/quote]
Te reklamy ponoć są związane ze stronami które odwiedzasz.[/quote]
😜
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
i z tym o czym mówisz bo google w telefonie cały czas cię słucha 😋
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/8274233294907-1-small-jpg-99993341.jpg[/img]
No tak, rozmawiam często z kumplami, że pierd.limy Gts 🤪 oraz kto bardziej, jak bardzo i za co.
[quote]#post1602585 i z tym o czym mówisz bo google w telefonie cały czas cię słucha 😋 [/quote]
swoją drogą zawsze mnie dziwi jak ludzie twierdzą jakim to są wielbicielami wolności i niezależności a pozwalają się słuchać megakorporacji przez7/24 zapisywać dane o tym co się gada ,lokalizacji, wyszukiwaniach ...a to wszystko za parę gównianych usług bez których da się żyć.
[quote]#post1602591 [quote]#post1602585 i z tym o czym mówisz bo google w telefonie cały czas cię słucha 😋 [/quote]
swoją drogą zawsze mnie dziwi jak ludzie twierdzą jakim to są wielbicielami wolności i niezależności a pozwalają się słuchać megakorporacji przez7/24 zapisywać dane o tym co się gada ,lokalizacji, wyszukiwaniach ...a to wszystko za parę gównianych usług bez których da się żyć.[/quote]
Ejże, postują łańcuszki, że "nie zgadzają się na wykorzystywanie przez Meta czy cośtam czegoś tam", więc są prawnie chronieni xD
może i coś tam postuja ale przy starcie nowego telefonu nie chce im się kilku ekranów przeczytać i odklikać.
A co to Pani Elżbieta nie potrafi wymienić poprawnie nazwiska Dróżdża? Najpierw konfa przy dziennikarzach później przy kadrze..jak to wygląda.
Może to nacisk, by przestał mówić „chcem”
I ,"powtarzam jeszcze raz"
Macie wiedzę, kto z krakowskich radnych jest za Pasami, tak z ciekawosci?
Mamy ale jest zakaz dyskusji politycznych na forum ;-) ;-)
[quote]#post1602598 Może to nacisk, by przestał mówić „chcem”[/quote]
zapożyczył od pewnego noblisty.
Z tym chcem Dróżdża też mnie lekko drażniło jak i określenie departamenty co często powtarzał niewiem dlaczrgo.
Pani prezes jak piszecie często mówi Drożdż nie Dróżdż. No pasuje się nauczyć, no niepasuje niepoprawnie mówić do swojego pravownika z którym ma się caly czas współpracować.
Ogólnie dla mnie powyższe ma drugorzędne znaczenie. Ważne będą efekty ich pracy. Narazie jestem nastawiony pozytywnie.
Nie rozmywajcie tematu .Wpisywać osiedla.
https://www.youtube.com/live/KM434Of3QU0?si=NJb8rdbYw-up4V0r gdyby ktoś chciał poznać trochę lepiej nowego prezesa i jego spojrzenie na prowadzenie klubu to tu jest wywiad z Tetrykami po jego przygodzie z Widzewem.
- Edytowany
Elżbieta po prostu chce żeby klub rósł jak na drożdżach a nie na dróżdżach.
A Prezes jest w stosunku do przełożonej mało asertywny - po drugiej pomyłce powinien jej zwrócić uwagę nawet przy mediach. Tak się też buduje autorytet.
A jaka jest liczba pojedyncza od drożdży?
Czy w ogóle występuje?
Jeden dróżdż czy może drożdż?
Nie ma liczby pojedynczej bo za szybko się rozmnażają.
Ruczaj dostał tak dla rozmycia tematu
Kliny nie dostały niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)