nastyeępy idiota za gruba kasę
-
-
XIX kolejka Legia W. - Cracovia, 17 grudnia g. 17:30
Po meczu... Można się rozejść...
Teraz widziałeś rękę, a w pierwszej połowie ręki cwela w polu karnym nie widziałeś
Mlody szmaciarz robi Glika jak ostatniego dziada..żałosne
Dziekujemy
[quote]#post1598336 Mlody szmaciarz robi Glika jak ostatniego dziada..żałosne [/quote] bo to jest stary dziad.
Ciamajdy zwróćcie pieniądze kibicom za podróż!!!!
Lepiej grajmy już w I lidze, może wygramy wreszcie jakiś mecz.
Dej Pan spokój....
Chu.j z wami wszystkimi . Drużyna cip
Idźcie se lokomotywę zrobić po meczu.
W środę mam wyjebane na mecz i długo na stadion nie zawitam.
W środę konie rundy. Można podziękować piłkarzom trenerowi itp za wspaniałą rundę... lokomotywa i wesołych swiat
Na ten moment to ja bym nie patrzył na górę i kogo możemy wyprzedzić by wyjść strefy spadkowej tylko obawiał bym się, że nas ojebie jeszcze ŁKS albo śmierdziele i skończymy na ostatnim miejscu.
- Edytowany
[quote]Wklej pozniej powtorke, chetnie obejrze, na C+ nic nie pokazali. [/quote]
Nie wiem czemu screena nie mogę zrobić w sensie czarny ekran się robi 😂
No na C+ online sobie bez problemu mogę przewijać mecz i ewidentnie w powtórce nawet w momencie gdy Muci dotyka piłkę to Kunz 2m przed Mucim i piłka jest wiec spalonego
Nie ma :/
Inna sprawa, ze byla tylko jedna powtórka i to
W momencie gdy na varze to sprawdzali i tyle 😂 ale po meczy jak będą bramki pokazywać tk sobie zobacz
W środę zamiast na mecz, wybiorę się do muzeum obwarzanka. To będą dużo lepiej zainwestowane pieniądze, zero wkuurwiania się.
panie Kramer, tzreba bylo mocniej pierdolnąc temu dziadowi.
legia nas jebie jak chce z 30% nakładem sił
nasze wkłady bez żadnej ambicji, wszystko wolno, wszystko do tyłu. Jest szansa na szybszą akcję, trochę więcej miejsca, to kurwa poprawianie piłeczki 10 razy i piłka do tyłu.
Takiego dramatu dawno nie było.
Niestety zero walki i zaangażowania w mecz, no tak się nie da
Nawet niech te pizdy nie wychodzą w środę.. jaki sens?
Jakim prawem Glik gra, trzeba być złośliwym chamem żeby wystawiać tego dziada. Do teledysków z Peszką się nadaje
to co dzieje sie z obrona przy Kamilu jest dla mnie zagadka, liczba farfocli, fuksow i kuriozalnych sytuacji jest nieskomczona.
jestesmy tłem dla pikniku na lazienkowskiej, tylko porzadny wpierdol w kolejnym meczu daje n szanse na rewolucjec w zimie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)