Po serii domowo-"wyjazdowych" spotkań czeka nas spotkanie w Zabrzu. Niestety, z uwagi na rozbudowę stadionu (czwarta trybuna) sektor gości jest zamknięty do odwołania. Mam ochotę wybrać się z żoną i synem, czy Waszym zdaniem, podobnie jak np. w Mielcu, można swobodnie siąść między miejscowymi w barwach?
-
-
Kolejka 14 Górnik Zabrze - Cracovia: 06.11.2023 godz. 19:00
W barwach na pewno nie.
Próbuj, próbuj 😁
a serio dla dobra żony i syna lepiej nie próbuj
- Edytowany
Dodatkowo tam czasem lubią pociąć opony w autach na "wrogich tablicach" .
...ale przegapiłeś czwartkowy mecz z ZL
Jeszcze pare lat temu jechali po nas na trybunach od najgorszych.
Nie wiem skąd porównanie do Mielca.
Pytanie retoryczne, he he 😉
Widzę że komuś nie pasowała moja seria remisów 😉 Życzę więc zwycięskiej 😁
- Edytowany
[quote]#post1592699 Dodatkowo tam czasem lubią pociąć opony w autach na "wrogich tablicach" .
...ale przegapiłeś czwartkowy mecz z ZL[/quote]
Myślę zaparkować w Katowicach, co do meczu z ZL, fakt, mea culpa. Wcześniej jest PP 🤔
[b]Edycja z 30.10.2023 o godz. 09:05 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1592702 Widzę że komuś nie pasowała moja seria remisów 😉 Życzę więc zwycięskiej 😁 [/quote]
Syn, na przemian z żoną mi wiercą dziurę w brzuchu by zaplanować tą eskapadę katowicko-zabrzańską, stąd pospieszyłem się z tą potyczką, zapominając, jak słusznie napomniał Khalid, że wcześniej, w czwartek, jest jeszcze Puchar Polski. Nie miałbym jednak nic przeciwko, jak chyba wszyscy, by seria zmieniła się na zwycięską 😁
tak czy inaczej wyrwałeś się z tematem należącym do wrzo...I ponosisz zwyczajowe konsekwencje w postaci flaszki czarnego bociana dla wrzo_ksc jak nie wygramy w Zabrzu. 🤣🤣
Nie jestem rasistą, może być czarny 😉
Rz 1975 byłeś kiedyś na partyzanta na wrogim terenie? Jeżeli nie to nie polecam, ze względu na rodzinę.
- Edytowany
Ja byłem kiedyś na partyzanta w Tychach i też nie polecam mimo, że teren przyjazny.
Ekstremum było na partyzanta na gejmonta, też nie polecam.
Co do wyrwania się z założeniem wątku, to co do meczy z Górnikiem "ukradłeś" wątek wrzo i musisz ponieść opisane wyżej konsekwencje, co do meczu PP to wstyd, że o nim zapomniałeś, zwłaszcza, że gramy u siebie i powinieneś mieć już bilet ;-) (wiem, wiem, chujowa pora), ale zwyczajowo nie zakładamy wątków na mecze PP. Jest wątek zbiorczy.
Wyjazdy na partyzanta wymagają sporej higieny psychicznej i odpowiedniego dystansu, bo musisz uważać na swoje reakcje, a ludzie wokół mogą nie być wyrozumiali. Dlatego z rodziną na wrogi teren można wybrać się na bardziej neutralne spotkanie, typu Górnik:Radomiak, kiedy oba zespoły nie wymagają osobistych wzruszeń u kibica Pasów.
Pytanie za 100 pkt - co za psychopata miałby brać rodzinę na mecz Górnik-Radomiak.
Mr. Crowley, moje doświadczenia na partyzanta są ubogie, 2 czy 3 razy w ponad 4 dekadach życia. Więc obycia w tym aspekcie brakuje.
Leszeczek, konsekwencje, przy braku zaistnienia warunku ich odpuszczenia (victoria) biorę na siebie. 😉
Mam karnet sezonowy, stąd nie kupowałem biletu na czwartek. Wiem, nie jest to usprawiedliwienie niejako "przeskoczenia" w chronologii najbliższego meczu.
Kaleb, dzięki za rady, żona już dała sobie spokój, pójdę zatem sam z synem, Bilet na sektor gdzieś w centralnej części trybun, tam raczej starszyzna powinna siedzieć. Tylko trzeba będzie mało mówić, bo gwara śląska to nie moja bajka 😉
Niestety Zabrze już na NIE.
[quote]#post1592726 Wyjazdy na partyzanta wymagają sporej higieny psychicznej i odpowiedniego dystansu, bo musisz uważać na swoje reakcje, a ludzie wokół mogą nie być wyrozumiali. [/quote]
Oj tak. Mój jedyny wyjazd na partyzanta i od razu ekstremum - 1995, druga strona Błoń, II liga i nasze zwycięstwo 1:0 po główce Dudy.
Siedziałem tuż koło ich kotła,tej ich parszywej dychy, jak padł gol wystrzeliłem do góry i dobrze że przynajmniej stłumiłem ryk który się cisnął. Mogli to przyjąć jako przejaw nerwów i irytacji, aler i tak kilku sąiadów patrzyło na mnie podejrzliwie. Musiałem chować twarz w dłoniach by ukryć "banana" i zachowywać się w miarę naturalnie.
Jak ja wtedy zazdrościłem naszym na sektorze na Łuku...
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/371536132-1072862364132301-8439546829721489988-jpg-15571202.jpg[/img]
Tak poniedzałkowy mecz zapowiadają na Cyfrze 🤐
[quote]#post1592715 Ja byłem kiedyś na partyzanta w Tychach i też nie polecam mimo, że teren przyjazny.
Ekstremum było na partyzanta na gejmonta, też nie polecam[/quote]
Na 97,9% zakładam, że byłeś w Tychach na hokeju, tak?
Tam się niektórym Tyszanom włączają zachowania atawistyczne 😎
Nie. Na Pucharze Polski w kopanej.
D. Stefański będzie " sędziował" mecz w Zabrzu .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)