Już nie wiele zostało ....
U Nas tak już jest , że kupujemy na ostatnią chwilę ....
Jutro będzie ful i jedziemy dalej zapełniamy resztę !
-
-
Kolejka 12 Puszcza Niepołomice - Cracovia : 21.10.2023 godz. 15:00
Rozejdą to się dopiero w sobotę pewnie.... Na chwilę obecną jest tak:
Sektor D0
Miejsc wolnych 406
Sektor D1
Miejsc wolnych 12
Sektor D2
Miejsc wolnych 0
Sektor D3
Miejsc wolnych 236
Sektor D4
Miejsc wolnych 489
Sektor E1
Miejsc wolnych 447
Sektor E2
Miejsc wolnych 4
- Edytowany
48h do meczu i grubo ponad 1000 wolnych miejsc na młyn. O innych sektorach nie wspominając.
Te flagi retro jak się nie zmieszczą na płocie to tradycyjnie... na trybunach młyna zmieszczą się spokojnie. Tylko dużo ich trza.
- Edytowany
Mówimy cały czas o meczu na wyjeździe u NAS więc już dawno nie powinno być biletów.
[b]Edycja z 19.10.2023 o godz. 15:43 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1591568 Już nie wiele zostało ....
U Nas tak już jest , że kupujemy na ostatnią chwilę ....
Jutro będzie ful i jedziemy dalej zapełniamy resztę !
[/quote]
Coś nie chce mi się wierzyć że D będzie pełny.No cóż takie czasy...
- Edytowany
Sobotni mecz poprowadzi K .Jakubik z Siedlec.
Zaś na varze - primadonna Marciniak .
Za www 90 minut pl
Jest dobrrrze!!! Dwa sektory pełne D1 ,D2 w sobotę kto będzie chial dostac się na D to może pomażyć!!!
A my się dziwimy, że na mecze wyjazdowe do Białegostoku, Radomia, Lubina, Wrocławia, Zabrza itd.... jedzie garstka naszych kibiców, skoro nawet na "wyjazd z Krakowa do Krakowa" jest problem z uzbieraniem ludzi aby zapełnić sektor 😵
[quote]#post1591574 Jest dobrrrze!!! Dwa sektory pełne D1 ,D2 w sobotę kto będzie chial dostac się na D to może pomażyć!!! [/quote]
Wcale nie jest...
Dalej to będzie akcja na starej bazie kibiców , gdzie sentymentalnie chce się przyciągnąć ludzi którzy dawno nie byli , ale dużo z tych osób chce się utożsamiać z Cracovia a nie AW a ostatnie lata to mało Cracovii w Cracovii , sam chciałem wyciągnąć kilka osób co dawno nie było , ale bezskutecznie , Chcąc wypełnić sektor czy to na naszym meczu czy wyjazdowym u nas trzeba też pozyskiwać nowych kibiców , a niestety nie za bardzo mamy czym to robić , brak wyniku , na trybunach szaro , ostatnio chociaż doping z meczu na mecz jest coraz lepszy , ale to nie wystarcza na to aby ktoś kto przychodzi 1 raz zajawił się na tyle żeby zostać i wracać co 2 tyg .
- Edytowany
No jeśli chodzi o wyniki to my kibice nie mamy na to wpływu ale jakoś po drugiej stronie nie przeszkadza im jazda po nas i po swoich tylko łażą do azylu na dodatek na 2 ligę.
Jak kibic Cracovii może być obrażony na swój własny Klub ???
Na Cracovię nie wolno się obrażać.
Kto nie chodzi na mecze "bo mu się nie chce" albo jest obrażony na J.F.,Tabisza, Ultrasów,Chuliganów,cheerleaderki albo zimna kiełbasę to .... Nie kibic.
Ja z zagranicy latałem kilka razy do roku na mecze ,jak tylko była okazja ku temu.
Uciekałem z wesela kumpla na mecz...i wracałem po 3 godzinach
Chrzciny córki szwagra zaliczyłem tylko w Kościele ,żeby iść na mecz...
Jak to usłyszałem już jakiś czas temu na Cracovię nie można się obrazić ale na jakuba T i Filipiaka już tak . Działania około klubowe skutecznie zniechęciły ludzi do przychodzenia na mecze , Ludzie są głodni sukcesu , a nie wracania co 2 tyg wkurwionym po meczu , że znowu w pałę i gramy o nic .
- Edytowany
[quote]#post1591582 Na Cracovię nie wolno się obrażać.
Kto nie chodzi na mecze "bo mu się nie chce" albo jest obrażony na J.F.,Tabisza, Ultrasów,Chuliganów,cheerleaderki albo zimna kiełbasę to .... Nie kibic.
Ja z zagranicy latałem kilka razy do roku na mecze ,jak tylko była okazja ku temu.
Uciekałem z wesela kumpla na mecz...i wracałem po 3 godzinach
Chrzciny córki szwagra zaliczyłem tylko w Kościele ,żeby iść na mecz...
[/quote]
Też tak miałem, w trzeciej lidze.
3 ligę też pamiętam i nigdy nie miało znaczenia w której klasie rozgrywkowej gramy.
Weekend był i jest ustawiany pod mecz
Ale jakbyśmy grali z Wisłą K. to byłby już prawie full - przeciez jak by się darło przez 90 minut Wisła to stara kurwa to emocji ogrom i same atrakcje .
I wtedy dzielnie ruszają, starym pasiakom chce iść się na mecz i wszystko pięknie 😁
Za rzekę z dużej litery to bym Ci bana dał od razu, aczkolwiek w Twoim poście jest sporo prawdy
W Sobotę można śpiewać Garbarnia to psiarnia toż to zgoda obecna Puszczy a w latach 90-tych to blisko mieli do psiarni.
- Edytowany
Zbiórka darów dla Polaków żyjących na Kresach Wschodnich.
„Już w sobotę przy ulicy Kałuży 1 czeka nas Małopolskie Święto Futbolu, jednak oprócz piłkarskich emocji tym meczem chcemy również przyczynić się do pomocy potrzebującym rodakom.
Puszcza Niepołomice i MKS Cracovia wraz z zaangażowanymi kibicami zrzeszonymi w Narodowej Cracovii, a także pomocą Fundacji Promocji Nowej Huty, postanowiły wesprzeć zbiórkę dla Polaków żyjących na Kresach Wschodnich. W tym roku pomagać będziemy rodakom mieszkającym w Soleczniku, a także tym z polskiej szkoły w miejscowości Mościszki.
[b]W dniu meczu Puszczy z Cracovią (sobota 21 października [2023]) już od godziny 13:30 przy pomniku Józefa Kałuży zorganizowane zostanie specjalne miejsce, w które będzie można przynosić dary. Najbardziej potrzebne będą przede wszystkim artykuły szkolne, chemia gospodarstwa domowego i żywność długoterminowa.[/b]
Dary zostaną przewiezione do potrzebujących osób w Święto Niepodległości. Zachęcamy wszystkich fanów Puszczy i Cracovii do wsparcia tego szczytnego celu - niech rywalizacja na boisku przekuje się w piękny, ludzki gest. Nasi kibice już niejednokrotnie pokazywali swoją moc, jesteśmy pewni, że w najbliższą sobotę zrobią to ponownie”.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/zbiorka-dla-polakow-zyjacych-na-kresach-wschodnich-podczas-meczu-z-puszcza-niepolomice/
- Edytowany
W temacie Narodowej Cracovii: łażę sobie kiedyś za grzybkami, pod górę, pod górę, coraz wyżej i wyżej, grzybów nie ma lecz na samym szczycie jakiś krzyż.
Żołnierze Wyklęci.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/img-20220917-101714-jpg-08283751.jpg[/img]
A na tym krzyżu piękny, metalowy, przykręcony, specjalny odlew: Narodowa Cracovia!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/img-20220917-101646-jpg-73152319.jpg[/img]
Duży SZACUN.
Edit:
W ciszy oddaliśmy hołd poległym, ja i mój pies.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/img-20220917-102825-jpg-35369941.jpg[/img]
Kazdy ma tu troche racji, to ze na Cracovie nie mozna sie obrazac itp. jednak rzeczywiscie wracac z meczu co 2 tyg wkurzonym na wynik i na to co sie ogolnie dzialo/dzieje i tak od 20 lat jest demotywujace ....
Lecz nie wykupienie wszystkich biletow na ten mecz jest wstydem ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)