Jeszcze był pół roku w legii jako DS.
A co my mamy myśleć, wszyscy mamy patologiczne spojrzenie na to, nikt z nas nie doświadczył profesjonalnych struktur w naszej Cracovii. Mamy skrzywiony obraz, każdy wydaje się dobry co ma jakiekolwiek doświadczenie w klubie ekstraklasowym.
-
-
Nowa rzeczywistość - Płatek
Merytorycznie to sądze ze Jacek Zieliński mu nie dowali, tak jak to zrobił to Feio ;-)
Mimo wszystko dobrze że przewijają się nazwiska z Legią i Rakowem w CV, a nie jakieś Piasty czy Sandecje.
- Edytowany
@Zbrozło#42495 ja mam nadzieje, że nasz nowy prezes będzie umial rozwiazywać problemy, ale mam nadzieje ze też bedzie mało konfliktowy. Nie wiem czy Pan Tomczyk miał z tym problem w Lublinie.Następnych nowych konfliktów, zwad nam nie potrzeba.
no z tym hiszpanskim trenerem chyba sie pobil albo dostal w ryj. Wiec konfliktowy nie jest ;)
- Edytowany
[quote]#post1601544 no z tym hiszpanskim trenerem chyba sie pobil albo dostal w ryj. Wiec konfliktowy nie jest ;) [/quote]
Portugalski trener. Wygląda na to, że ten Feio ma ogromne poparcie współwłaściciela marki Newag, w omawianej sytuacji postronne osoby wzięły stronę Tomczyka i tej rzeczniczki prasowej, a włos krewkiemu trenerowi z głowy nie spadł, za to poleciał Tomczyk.
Jak widac po wynikach mieli racje zostawiajac trenera ktory robi wyniki z Motorem... awansowal do 1 ligi a teraz jest w czolowce i po transferach widac ze maja chrapke na awans rok po roku...
Temu Faji czy Fejo to z mordy patrzy takim chujem tak samo jak temu karłowi z ległej. Chyba jakaś taka ich cecha narodowa, wystarczy popatrzeć na pysk Ronaldo czy tego kloszarda co chwile trenował naszą reprezentację 😆
Jak leje "Spanieli" to akurat dobrze w obecnych czasach do Cracova pasuje 😉
[quote]#post1601549 Temu Faji czy Fejo to z mordy patrzy takim chujem tak samo jak temu karłowi z ległej. Chyba jakaś taka ich cecha narodowa, wystarczy popatrzeć na pysk Ronaldo czy tego kloszarda co chwile trenował naszą reprezentację 😆 [/quote]
Wyniki robi, to fakt, objął ich w otchłaniach 2 ligi i zrobił awans, teraz rzeczywiście można ich uważać za poważnego gracza w walce o ESA. Ale przyznam, że gość jest mocno antypatyczny i to zarówno z facjaty, jak i z zachowania. Nie przypisywałbym tego jako cechy narodowej Portugalii, ale rzeczywiście przytoczyłeś dość przekonujące przykłady 😀
Ciekawy wątek dot. Kto tego prrzesa wybiera:
https://twitter.com/piiiotrek1/status/1747939821316616393?t=ZpKfz80GRy0tSn5Q8cwNBg&s=19
to mnie uspokoiłeś,
widzę, że wyboru dokonają sami fachowcy od piłki 😂
Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁
Obawiam się że przy SM to żaden prezes nie pomoże. Tutaj tkwi problem z wyborem
[quote]#post1601556 Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁[/quote]
Chyba chodziło Ci o szmate z białą gwiazda a nie przekreśloną 😁
Ten kto stawia na Stefana daje lajka
[quote]#post1601563 Ten kto stawia na Stefana daje lajka [/quote] no właśnie ciekawe czy Stefan kandyduje na prezesa
[quote]#post1601560 [quote]#post1601556 Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁[/quote]
Chyba chodziło Ci o szmate z białą gwiazda a nie przekreśloną 😁 [/quote]
Ano tak 😁
Stefan nie kandyduje, ale coś czuję że na ostatniej prostej wskoczy na ten fotel gdy inny się wycofają.
https://weszlo.com/2023/03/21/pawel-tomczyk-wywiad-rozmowa-goncalo-feio-motor-lublin/
Z tego wywiadu wynika, że zorganizował profesjonalnie dział sportowy w Motorze, czego u nas nie było i nie ma. Jest człowiekiem przez całe życie związanym z piłką, najpierw jako zawodnik, później skaut, dyrektor sportowy, prezes - tym na pewno góruje nad przedstawionymi dotąd kontrkandydatami. Jest stosunkowo młody, ale już z doświadczeniem. Zwróciłbym też uwagę na to, co o nim samym mówił Feio we wcześniejszym wywiadzie.
Moim zdaniem to jest co najmniej dobry kandydat. Powstaje jedno pytanie: co wtedy z Stefanem? Ich profile dokładnie się dublują poza tym, że Stefan nigdy dotąd nie był samodzielnym prezesem. I nie dostał klubu w strefie spadkowej 2 ligi, żeby zrobić awans i jednocześnie zbudować profesjonalną strukturę. Stefan był lepszym grajkiem, ale kiedy to było...
Wydziwianie, że o jego ewentualnym angażu nie decydują ludzi od piłki uznaję za kuriozalne. O takich rzeczach decyduje zawsze właściciel - a przypomnę też, że pani Filipiak przed dokonaniem procesu spadkowego nie jest na razie właścicielem pakietu w tym samym wymiarze, w którym był profesor JF, stąd czwórka z Comarchu nie powinna nikogo dziwić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)