Brawo obrona
-
-
Kolejka 1 Stal Mielec - Cracovia. Sobota 22.07.2023, godzina 15.
2:0 :) Mamy obronę dziurawą jak ser ... Co tu się dzieje ? Pary im wystarczyło 25 min grania ... niezła inauguracja sezonu. Zajebiście
- Edytowany
W drugiej połowie wpuścimy młodzież i rozgromimy Stał 2:1
Edit 3:2
Jprd co za łamagi. Stal którą gra pytę przez 20 min później nas ładuje ile wlezie
Utrzymanie w tym sezonie to będzie sukces na miarę mistrzostwa 🙁
Dobra, wyłączam to dzadostwo.
Toż to KOSZMAR !
Dalej klaskajcie filipiakowi
Oo i mój ulubieniec Ghita po raz drugi...
Dobrze, że biedak na stadionie ogląda swój wyrób drużynopodobny
spokojnie,
w drugiej połowie wejdzie Rapa, to odrobimy,
a czy obecni na meczu w Mielcu już dzisiaj nie mogą czegoś krzyknąć Biedakowi, który jest na meczu?
można dać sobie spokój z dzisiejszym meczem i wracać do TDF
Czy kogoś to dziwi? Pierwszy mecz ze Stalą na wyjeździe to pewność słabej gry i przegrana albo najwyżej remis. Pogoda typowa dla pierwszego meczu w sezonie, przeciwnik typowo teoretycznie z dolnej półki i jak zwykle przegrywamy. Sędzia ch^j? Hurra, ekstraklasa wróciła i nadal jest typowa tak jak smak piwerka. 2:0? Wszystko po staremu.
Niepokoi mnie tylko, że jak zwykle gramy o pietruszkę już od początku. Przed następnym meczem trzeba wręczyć kapitanowi pietruszkę i złote gacie żeby już o to nie grali. Lepiej od razu o utrzymanie żeby potem nie brakło tych punktów kiedy sędzia uzna rywalom bramkę lub dwie ze spalonego w ostatnim meczu.
Bez zaskoczenia.
Ten skład to by 2 ligi nie wygrał 🫣🤣🚮🚮🚮
Nie chcę krakać, ale zanosi się dla nas czerwona latarnia co najmniej przez 3 kolejki.
[quote]#post1582809 Oo i mój ulubieniec Ghita po raz drugi...[/quote]
Akurat tutaj próbował ratować niezdecydowanie Hoskonena
Mecz ze Stalą z certyfikatem Comarch Quality.
Przynajmniej pierwsza połowa
Kurwa mać Pasy grać !!!
Dobrze że o 20:00 gra Lech, to będzie przyjemność oglądania meczyku a nie jakieś truchło xD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)