Niby wygraliśmy 2:0 ale odczucie tego meczu to wielka żenada.... Ekstraklasa to potęga, Grosicki wchodzi w 88 minucie i całe trybuny na Narodowym podniecone 😎
-
-
Nowa Wielka Reprezentacja Polski
Dla mnie żenada to był poziom gry głową naszych galacticos. Co druga piłka w strefie obrony była zagrywana na oślep i lądowała byle gdzie. Druga sprawa - oprócz Skórasia bezbarwny Milik. Trzecia sprawa... oczywiście Lewandowski, sposób, w jaki po 'dynamicznym' rajdzie stracił piłkę w polu karnym, osaczony przez 3 półamatorów... brak słów. Ale ten to się przynajmniej zrehabilitował.
Tak przy okazji - moim skromnym zdaniem sposób strzelania karnych przez Lewandowskiego jest niezgodny z przepisami, niby że to jest część rozbiegu ale on ewidentnie zatrzymuje się w ostatniej chwili - szczerze pisząc to wedle przepisów powinien dostać za to kartkę
Dla mnie te karne wykonywane przez Lewego to parodia. Chyba tylko Simone Zaza może mu dorównać w dreptaniu. Wiem , ze wykonuje karne z tzw stopka ale to co było wczoraj to jak bym był sędzia to kazał bym mu powtórzyć. Ewidentne zatrzymanie przed strzałem.Nie wiem jak sie do tego maja przepisy
Moim zdaniem grają przeciwko trenerowi a może i prezesowi.
Premii nie było, więc... nie ma sianka, nie ma granka 😉 😡 😂
[quote]#post1587646 Moim zdaniem grają przeciwko trenerowi a może i prezesowi.[/quote]
Oni grają przeciwko samym sobie...w klubach się im chcę, a w Reprezentacji "się nie opłaca".... jaki by trener nie był to i tak będzie kaszanka.
Lewandowski w tym ostatnim wywiadzie przecież powiedział, że w naszej Reprezentacji "brakuje jaj" i charakteru sportowego na boisku i gramy jak takie pipy.... kelner z Wysp Owczych wczoraj wbiega w nasze pole karne i kiwa sobie jak tyczki naszych zawodników 😂
Kwintesencja wczorajszego meczycha
https://www.facebook.com/ekstraklasatrolls/videos/320847217164090/
Na wasze pocieszenie mogę potwierdzić że „moje” Czechy też grali piach, pierd… primadonny 😊 Albańczycy byli momentami lepsi.
No to dziś mam moich Vatrenich, którzy grę w repre nie biorą jak uciążliwy obowiązek ale wyróżnienie, szkoda, że tego meczu nie ma na polskiej TV.
Jest w polskiej TV: Polsat Sport Premium 1
- Edytowany
Dzięki! 3:0 po pierwszej połowie, Łotwa gra taką czesko-polską piłkę. Bez szans. Sorki za spam w tematu.
Chyba nie trzeba tłumaczyć. ⚽
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/image-png-89318541.png[/img]
5:0
- Edytowany
Dziadek Santos zamiast wydawać swoje ciężko zarobione/ukryte przed skarbówką/ myliony i zabrać wnuki do Disneylandu to połaszczył się jeszcze na ten ostatni,marny milion /miesięcznie/ przed emeryturą.A potem pewnie jeszcze liczył,że dosypią premie za awans,który przecież sam się zrobi zdalnie,kiedy on będzie akurat w drodze,na pielgrzymkę do Fatimy.. Kiedy zobaczył,że Polacy tak ślepo wierzą w magię portugalskiego paszportu,to pomyślał,że on już nawet nie musi wyciągać żadnych królików z kapelusza,bo znowu dostał od losu dziką kartę.A tu taka niespodzianka..
Bez kitu, wszedłem pierwszy raz w temat i przeczytałem pierwsze zdanie i Hank ze swoimi śmiesznościami może się schować.
Kapitana dogania nazwisko a reszta gorsza niż skład Cracovi. Wyjebka na kadrę powróciła. Wolę bierki podwodne na grzbiecie żółwia.
Ale pierd...ął
Po prostu pięknie.
Santos nie nadaje się na trenera reprezentacji Polski, nieważne jaki będzie wynik tego meczu.
Żenada i wstyd .☹️😠
Tu może pomóc tylko polska myśl szkoleniowa. Portugalska jest do (Al)bani.
Tu żaden trener nie pomoże, wypierdoli.ć połowę kadry na czele z Lewym jak im sie nie chce biegać !!!
- Edytowany
Po porażce/choć trzeba wierzyć w zwycięstwo/czas czas na zmiany , Lewandowski Krychowiak Zieliński Szczęsny Milik wypierdalać. Rakoczy Szymańscy to jest przyszłość.
A i trener/selekcjoner Kat jakiś
https://www.youtube.com/watch?v=eHqpN1eXx4o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)