Czy transmisje kupowane przez paltformę Polski Hokej TV, można oglądnąć sobie na drugi dzień, czy tylko na żywo.
Pytam, bo fatalnie mi się zgrywa terminarz półfinałów z robotą.
-
-
Play-off 2023 - porażka...Trenerze, czas dać szansę komuś innemu.
Tylko na żywo. Potem jedynie skróty
A tymczasem Jkh wygrywa w Katowicach 3:2 i już tylko jedno zwycięstwo dzieli ich od zostania naszym rywalem w półfinale.
Katowice mają chyba najstarszą drużynę w lidze i tu bym upatrywał źródła problemów.
Z ważniejszych wydarzeń, żak starszy wygrał ligę mozhl, brawo!
[quote]#post1567799 A tymczasem Jkh wygrywa w Katowicach 3:2 i już tylko jedno zwycięstwo dzieli ich od zostania naszym rywalem w półfinale. [/quote]
W niedzielę decydujący mecz, kto wygra ten gra z nami. Wolę JKH, może na jakiś mecz nas wpuszczą,
[quote]#post1567810 [quote]#post1567799 A tymczasem Jkh wygrywa w Katowicach 3:2 i już tylko jedno zwycięstwo dzieli ich od zostania naszym rywalem w półfinale. [/quote]
W niedzielę decydujący mecz, kto wygra ten gra z nami. Wolę JKH, może na jakiś mecz nas wpuszczą,[/quote]
To nie bardzo tak, jak wygrają Katowice to niekoniecznie będą grać z nami bo zostanie jeszcze jeden mecz
Mysle ze chodziło raczej o to ze jeśli Katowice wygrają w Jastrzebiu to w 7 meczu u siebie będą zdecydowanym faworytem do awansu
- Edytowany
Nie będą. Na pewno nie zdecydowanym.
Ten mecz powinni pokazać na otwartym kanale YouTube zrobić reklamę dal hokeja a nie wiecznie za kasę. Będzie się działo jutro w Jastrzębiu!!! Kości będą się łamać:)
Jkh to o wygrać, Katowice są jacyś niemrawo, nie wiem jak oni zdobyli mistrza
Mieli przecież Wronkę
[quote]#post1567844 Mieli przecież Wronkę[/quote]
A kto ma Wronke ,ten ma mistrzowska koronke …
[quote]#post1567831 Jkh to o wygrać, Katowice są jacyś niemrawo, nie wiem jak oni zdobyli mistrza[/quote]
Innym składem. Widocznie tych którzy odeszli, nie udało się w pełni zastąpić.
[quote]#post1567860 [quote]#post1567831 Jkh to o wygrać, Katowice są jacyś niemrawo, nie wiem jak oni zdobyli mistrza[/quote]
Innym składem. Widocznie tych którzy odeszli, nie udało się w pełni zastąpić. [/quote]
racja Wronka robił robote, to widać ile u nas strzela
[quote]#post1567860 [quote]#post1567831 Jkh to o wygrać, Katowice są jacyś niemrawo, nie wiem jak oni zdobyli mistrza[/quote]
Innym składem. Widocznie tych którzy odeszli, nie udało się w pełni zastąpić. [/quote]
To raz a dwa to było rok temu, szmat czasu
A kiedy to nam spuścili manto w Superpucharze? Coś tam u nich na pewno nie trybi; chyba fakt, że wysoka średnia wieku, a już 2 razy w tym sezonie musieli wypracować szczyt formy. Mimo to jeszcze bym ich nie spisywał na straty.
No i rywale rżną się do końca JKH-GKS 3:3
Czas się wybrać na hokeja.
Nie zapomnij zabrać kolegów z kopanej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)