Czyli teraz wypada remis? Czy wygrana że Śląskiem.....
-
-
[22] Piast - Cracovia 25.02 15:00
100% powtórka z Kielc z tymymi kopaczmi nic nie osiągniemy a na trybunach co raz miej kibiców /ja już się wypisałem po Lechii/
[quote]#post1567270 Patrząc na nasz rytm na stadionie powinno iść z głośników samo Reggae
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/obraz-png-06175892.png[/img][/quote]
Trochę tego wypalamy na stadionach tu i tam 😉
P. S. Pytanie do kanapowców, jak tam nasz doping w canal plus? Bylo slychac pozdrowienia dla psiego komentatora?
Zauważyliście że wszystkie trzy rzuty karne przeciw nam za przewinienia niemal w tym samym miejscu? Tuż przy lewej linii pola karnego, tak mniej więcej w połowie... Wszystkie kompletnie bezsensowne zresztą.
[quote]#post1567278 [quote]#post1567270 Patrząc na nasz rytm na stadionie powinno iść z głośników samo Reggae
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/obraz-png-06175892.png[/img][/quote]
P. S. Pytanie do kanapowców, jak tam nasz doping w canal plus? Bylo slychac pozdrowienia dla psiego komentatora? [/quote]
Doping bardzo dobrze słyszalny, to jedyny pozytyw tego widowiska. Kruca zex musiały mi umknąć pozdrowienia dla " Psiego komentatora " :(
[quote]#post1567279 Zauważyliście że wszystkie trzy rzuty karne przeciw nam za przewinienia niemal w tym samym miejscu? Tuż przy lewej linii pola karnego, tak mniej więcej w połowie... Wszystkie kompletnie bezsensowne zresztą. [/quote]
Rapa faulował z drugiej strony, a że sędzia nie hwizdnął to inna sprawa.
Nie potrafimy strzelić bramki po sensownym ataku, więc miejsce w górnej 9-tce należy uznać za sukces. Tak jak >5K na trybunach.
[quote]#post1567263 [quote]#post1567244 [quote]#post1567204 Nie ma się co dziwić, że pozniej frekwencja u nas słaba na meczach domowych jak i tym bardziej na wyjazdach... u onych ciśnienie na sukces na każdym kroku. Może wkoncu i u nas trzeba zacząć wymagać od każdego....[/quote]
W punkt! Zawsze jest narzekanie bo ktoś nie idzie, niska frekwencja, jak to możliwe, że w takim dużym mieście... a może by tak zacząć od drugiej strony? Dość głaskania po głowach.[/quote]
[b]Glaszczesz biedaka po głowie? No widzisz, to masz.[/b] [/quote]
Tak, zamkniętą pięścią :D
Spierdo..ł ? Nie , on nic nie zrobił a jeśli już to niewiele , nawet nie minimum .
[quote]#post1567282 [quote]#post1567279 Zauważyliście że wszystkie trzy rzuty karne przeciw nam za przewinienia niemal w tym samym miejscu? Tuż przy lewej linii pola karnego, tak mniej więcej w połowie... Wszystkie kompletnie bezsensowne zresztą. [/quote]
Rapa faulował z drugiej strony, a że sędzia nie hwizdnął to inna sprawa.
[/quote]
Wyraźnie napisałem[b] trzy rzuty karne przeciw nam[/b] a nie "nasze faule na polu karnym"...
Inna rzecz, że może niepotrzebnie - bo teraz, jeśli "bank informacji przyszłych przeciwników" czyta nasze forum, to specjalnie będą się pchać w to miejsce...
[quote]#post1567278 [quote]#post1567270 Patrząc na nasz rytm na stadionie powinno iść z głośników samo Reggae
P. S. Pytanie do kanapowców, jak tam nasz doping w canal plus? Bylo slychac pozdrowienia dla psiego komentatora? [/quote]
Zaraz po meczu napisałem że jedyny pozytyw to doping.Było bardzo głośno i wyraźnie wTsk i Baszczyński ch.. ci na imię i sektor oflagowany fajnie się prezentował.
Zakładając, że "jebaać, jebaać Gliwice" na melodię "Go west" to zajebisty doping, to owszem, był dobrze słyszalny.
[quote]#post1567292 Zakładając, że "jebaać, jebaać Gliwice" na melodię "Go west" to zajebisty doping, to owszem, był dobrze słyszalny.[/quote]
Gdzie napisane zajebisty ?Dobrze słyszalny i anty Piast .Pasy gol i inne Pasiaste przyśpiewki też dobrze wyszły.Lepszy doping niż gra kopaczy.
[quote]#post1567208 Nie mamy środka , nasze atuty to granie flankami , gdy nam je zablokują leżymy i kwiczymy. Wiedzą to już wszyscy w lidze trenerzy ale pan Jacek że sztabem nie reaguje , brak planu B o C nie mówiąc .
Do tego przedziwna metamorfoza z dyspozycją graczy , zadziwia taki zjazd firmy w przeciągu kilku dni .
Może zaszkodził wolny poprzedni weekend ? [/quote]
Tutaj się zgodzę, tylko ciężko na to zareagować nie mając środkowego ofensywnego pomocnika , na Piasta wyszliśmy 3 defensywnymi .
Też nie chcę ich bronić bo zagrali słabo , ale w dzisiejszych czasach za takie murawy jak na legii w 1 kolejce i teraz na piaście powinny być walkowery , przecież niektóre boiska B klasy są teraz lepiej przygotowane .
Najbardziej boli brak chęci walki do końca.Bo przecież przegrywamy już dwa do jaja z kurczakowym drimtimem,a statystyki pokazują,że i tak nie umiemy z nimi ..Oczy bolą od patrzenia na to dziadostwo,ale co się dziwicie, my sami/kibice/przechodzimy obojętnie obok tego,co się dzieje i nie mamy ochoty gonić biedaka w pizdu..
Jeśli chodzi o wybiegane kilometry to był remis, obydwie drużyny podobnie ale - zawodnicy Piasta biegali mądrzej, z efektem a nasi ? Bezmyślnie jak stado parzystokopytnych .
I to granie pod faull raz przejechał się Rrapa a teraz Konoplianka /który z resztą tak gra od zawsze/ a sędziowie pozwalają przepychanie naszych kopaczy.
- Edytowany
Poza tym nie wypada aby Cracovia, która jako pierwsza wprowadziła na boiska polskie techniczną kombinacyjną grę tzw. krakowską szkołę wzorowaną na wiedeńsko-szkockiej grała taką bezbarwną chaotyczną kopaninę.
Nie wypada , fakt ale czy aktualna kadra była by w stanie realizować taka taktykę i grać krakowska piłkę ?
[quote]#post1567170
Największe piz.dy w lidze-pilkarze Cracovii , z banderowcem na czele.
I ku.rwa pawełek Jaroszyński na dokładkę[/quote]
ja rozumiem, że można być rozczarowanym taką postawą, ale nazywanie własnego piłkarza "banderowcem" oznacza, że albo za dużo alkoholu albo brak znajomości historii
[quote]#post1567374 [quote]#post1567170
Największe piz.dy w lidze-pilkarze Cracovii , z banderowcem na czele.
I ku.rwa pawełek Jaroszyński na dokładkę[/quote]
ja rozumiem, że można być rozczarowanym taką postawą, ale nazywanie własnego piłkarza "banderowcem" oznacza, że albo za dużo alkoholu albo [b]brak znajomości historii [/b]
[/quote]
Czekam z wypiekami na twarzy na lekcje historii o UPA.
A konoplianka to pajac i leń śmierdzący i gówn.o mnie obchodzi ,że u nas gra.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)