Czy my kiedyś wygramy coś z dołem tabeli???
-
-
[22] Piast - Cracovia 25.02 15:00
No to mamy to. Nie potrzeba wzmocnień.
- Edytowany
Zero progresu ta drużyna robi za Zielińskiego, biedak i stefanek swoją drogą, ale my prezentujemy średniowiecze piłkarskie
[b]Edycja z 25.02.2023 o godz. 16:58 (scalono posty)[/b]
Plan na mecz stać, kopnąc cos do przodu może wpadnie
Największe piz.dy w lidze-pilkarze Cracovii , z banderowcem na czele.
I ku.rwa pawełek Jaroszyński na dokładkę
Bezradność, to słowo oddaje grę naszego zespołu, prowadzenie drużyny przez trenera, no i odczucia, nas, kibiców.
Nic się nie stało.....
I tak kurwa od lat..
Ale SYFza przeproszeniem nie mecz. Oglądałem wczoraj oba mecze i piłkę przypominały.
My zagraliśmy QJM poniżej czegokolwiek. Dalej graj geniuszu prezesowy bez sensownego pomocnika.
kurde znowu wstyd.
wynik sprawiedliwy i tyle....niema co dyskutować, już poprzedni mecz szczęśliwie wygrany niektórych zwiódł, połowa tabeli to nasze miejce.....
Nic się nie stało
I jesteśmy z Wami
To później mają wyje.bane na wyniki.
Z drugiej strony jak opieradoli.sz to się panienki popłaczą i focha zarzucą
https://youtu.be/jq9uzEVHkII
[i]Oglądanie meczów Cracovii bez alkoholu jest szkodliwe dla zdrowia.
[/i]
Taka sentencja powinna być na super banerze na głównej www oraz biletach wstępu.
- Edytowany
Doping dobrze słyszalny.Logi w górę strata czasu brak pomysłu.Bardzo dużo niedokładnych podań na poziomie Ekstraklasy to przestępstwo.
Stało się stało, kolejny mecz bez jakiejkolwiek koncepcji...
No jestem pod wrażeniem. Nie mogę wyjść z podziwu że byliśmy wstanie kiedyś wygrać mecz.
Po tym co widziałem to wydaje się niemożliwe. Pierdolona filipiakowszczyzna..
[quote]#post1567180 [i]Oglądanie meczów Cracovii bez alkoholu jest szkodliwe dla zdrowia.
[/i]
Taka sentencja powinna być na super banerze na głównej www oraz biletach wstępu.[/quote]
Banda pijanych co śpiewa Cracovia Pany. Przecież jest śpiewana taka sentencja😉
Mówiąc szczerze nasza gra jest jak życie neandertalczyka..., walczymy, ale prymitywnie.
[quote]#post1567166 Sorry, co Wy chcecie od Chrapka, że dobrze dziś gra? Miejmy pretensje do naszych kopaczy, że reprezentują poziom I-ligowy.[/quote]
Chcemy to ,że jest to ORDYNARNY OSZUST. Kolega kibicuje Pasom od 10leci to powinien pamiętać Śląsk vs Cracovia 1-0 po oszustwie Chrapka.
Grają tak jak to odpowiada Filipiakowi.Było trwanie,jest trwanie i nic lepszego nie będzie. I żaden trener z ambicjami na sukcesy tu nie przyjdzie bo wie że nie ma po co.
Nie ma się co dziwić, że pozniej frekwencja u nas słaba na meczach domowych jak i tym bardziej na wyjazdach... u onych ciśnienie na sukces na każdym kroku. Może wkoncu i u nas trzeba zacząć wymagać od każdego....
[quote]#post1567180 [i]Oglądanie meczów Cracovii bez alkoholu jest szkodliwe dla zdrowia.
[/i]
Taka sentencja powinna być na super banerze na głównej www oraz biletach wstępu.[/quote]
Uważaj do kogo mówisz, bo ja zawsze oglądam pijany...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)