[quote]#post1564389 jak długo żyję nie słyszałem o Białorusinie, który potrafi grać w piłkę. jeśli mamy przed nim więc trząść portkami to lepiej nie jechać[/quote]
Nie ma to jak potrolować jeszcze do południa Santino :)
Proponuję troszkę [s]c[/s]Hleba ;)
-
-
[18] Korona Kielce - Cracovia 06.02.2023 g. 19.00
[quote]#post1564389 jak długo żyję nie słyszałem o Białorusinie, który potrafi grać w piłkę. jeśli mamy przed nim więc trząść portkami to lepiej nie jechać[/quote]
[img]https://igol.fra1.digitaloceanspaces.com/wp-content/uploads/2015/02/aleksandr-hleb.jpg[/img]
Matej Delac był przez 10 lat w kadrze Chelsea i nikt go nie nazywa piłkarzem
Musimy przegrać ten mecz żeby nie włączył się nam tryb pucharowy.
Ups.... odpalam tabele, a tu Korona na ostatnim miejscu w tabeli. A my z drużynami na dnie tabeli w ostatnich latach gramy bardzo przeciętnie 😑
Ten wyjazd to jak mecz domowy, więc jak nie pojedzie spora liczba kibiców to będzie trochę wstyd.
TYLKO ZWYCIĘSTWO - WSZYSCY DO KIELC !!!!!!!!!!!
Normalnie "wstyd przed Heńkiem"
- Edytowany
Gramy na końcu, wiec będziemy wiedzieć o ile możemy awansować w tabeli. Byle za szybko nie przekłuć balonika!
( już poprawione🙈 )
Przekuć w sukces, czy przekłuć balonik? Oto jest pytanie... 😉
Przekuć balonik! Najlepiej w medal ;)
[quote]#post1564438
Ten wyjazd to jak mecz domowy, więc jak nie pojedzie spora liczba kibiców to będzie trochę wstyd.
TYLKO ZWYCIĘSTWO - WSZYSCY DO KIELC !!!!!!!!!!! [/quote]
Uff... Czyli będziesz. Dobrze, zapraszamy pozostalych. Kto jeszcze nie chce się wstydzić?
Ja się nie chce wstydzić ale co mam zrobić?
- Edytowany
Ja jak najbardziej wybieram się na meczyk,wszak grzechem byłoby nie przyjść na mecz Swojej drużyny będąc w pobliskim mieście.
W dzień meczu kwestia biletu do ogarnięcia jedynie. Pozdro dla wszystkich z Kielc,z Koroną myślę że będzie spacerek 👋🍻
Z tym spacerkiem to byłbym lekko ostrożny😏
[quote]#post1564515 Z tym spacerkiem to byłbym lekko ostrożny😏[/quote]
W sumie racja, Legię prawie dogonili na remis. Odpukać więc te słowa,ale zdecydowanie faworytem jesteśmy My
- Edytowany
Bede siedzial ze skautami naszego klubu na fotelu i zagladal im co tam zapisali w notesikach podczas meczu przy obserwowanych zawodnikach z Korony... spadkowicz pewny to moze kogos zakrzywionym hakiem wygrzebia... w koncu tradycja ...choc ostatnio zaniedbywana 😉 😉 😉
[quote]#post1564512 Ja się nie chce wstydzić ale co mam zrobić?
[/quote]
Mam dla Ciebie miejsce w samochodzie 😉
Obsada sędziowska:
🗓 06.02 (poniedziałek)
⌚ 19:00
🗣️ Krzysztof Jakubik (Siedlce)
👥 A. K. Wójcik, T. Niemirowski
👤 K. Iwanowicz
📺 P. Lasyk, K. Myrmus
W obecnej rundzie nie prowadził żadnego z naszych meczy , w ubiegłej dwa przegrane mecze z Łęczną u siebie i u Żaboli .
W Zabrzu w poprzedniej rundzie wynik był identyczny jak w tej: 2:0 dla nas.
[quote]#post1564528 W Zabrzu w poprzedniej rundzie wynik był identyczny jak w tej: 2:0 dla nas. [/quote]
06 03 2022 niestety dostaliśmy od nich trójkę .
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1677769
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)