Dziekuje, dobranoc.
Argentyna wroci z Kataru tuz przed Swiatmi ze zlotem :)
-
-
Mistrzostwa Świata w piłce nożnej - KATAR 2022 [temat zbiorczy]
Vamos Albicelestes! Viva Argentina! 🇦🇷 ❤ 🇦🇷
mam nadzieje że Chorwacja da rade i wyrzuci Argentynę
Zubereq jedzie do domu 😉
Dżizus jakie nerwy. Końcówki czasu regulaminowego i dogrywki szalone.
https://youtu.be/YRrBaXHNP4o
No jedyna drużyna co może w kanych z Chorwatami wygrać 😁
- Edytowany
Z dwóch drużyn którym kibicuję od zawsze jedna na pewno z medalem..a może i dwie 🙂 Do boju Hrvatska i Albiceleste!! A Holendrom cza przyznać że postawili się. Van Gall to jednak trener klasa.
W Wielkim Wyścigu o Różową Wstęgę Największego Frajera Półkuli Południowej od początku na prowadzenie wyszła Brazylia, jednak na ostatniej prostej Argentyna zaprezentowała niesamowity finisz. O kolejności na mecie decydowała fotokomórka.
Canarinhos wygrali o błysk szprychy.
De Jong, Depay THE MESSI
Ten Messi mnie wqrwia.
Mnie tak samo. Dlatego to jest przestroga dla mlodych co sterydy potrafia zrobic z czlowiekiem ;) Mam nadzieje ze Chorwaci stana na wysokosci zadania i odesla Lessiego do domu, a wczesniej zobaczymy ta zaplakana pizdusie.
Mnie odpadnięcie Brazylii ucieszyło, taktycznie są nadal w lesie , przegrać z tak grającymi Chorwatami to było mega frajerstwo. Ale tak to jest jak się ma pajaców w składzie z dziwnie pofarbowanymi łepetynami, Holandii natomiast jest nieco szkoda ,zwłaszcza że strzelili super bramkę w końcówce meczu udowadniając przydatność "krokodyla" przy wolnych.
Mecz Argentyny Z Holandia stal na wysokim poziomie, szkoda tylko , że do zawodników nie dostroił się arbiter , wydając wiele dziwacznych decyzji, krzywdzać obydwa zespoły . Ten pan jest po prostu bardzo słaby ! :(
Wczoraj był dla mnie najfajniejszy dzień na mundialu.
W ogóle mistrzostwa bardzo ciekawe.
Dziś: Mbape - musisz.
Messi wróć (do domu). :) Dobre
Angole aut i cokolwiek sie stanie, bedzie to na swoj sposob piekna historia.
Kopciuszek Maroko, Wielki Modric z Chorwacja, ukoronowanie wielkich karier CR7 czy Messiego lub potwierdzenie ery Mbappe.
Przed Chorwatami a zwłaszcza Modriciem - czapki z głów . Pokazują to co chce sie ogladać - wysokie umiejetnosci a także ambicję i wolę walki . Szkoda, że naszym tego zabrakło !
Dziwne mistrzostwa, w dziwnym miejscu, w dziwnym czasie, to fajnie byłoby, gdyby mistrzem został też ktoś dziwny. No to zaczynam kibicować Maroku! 😉
Ciekawe czy Santo napisał reklamacje do "wędrującego w czasie" ? ;) :)
Pewnie nie o te mistrzostwa chodziło
[quote]#post1559477 Angole aut i cokolwiek sie stanie, bedzie to na swoj sposob piekna historia.
Kopciuszek Maroko, Wielki Modric z Chorwacja, ukoronowanie wielkich karier CR7 czy Messiego lub potwierdzenie ery Mbappe.[/quote]
Powrót pucharu świata do Ojczyzny Futbolu po 56 latach to tez piękna historia :)
Karvin, kolejny podróżujący w czasie. 😁 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)