[quote]#post1722171 Jeszcze dodam, że z meczu z Poznania doping przyjezdnych był lepiej słyszalny. Coś słabo te Pyrki śpiewają;-)[/quote]
bo im prolegijna obsługa C+ daje mikrofony tuż pod sektorem cwks
-
-
Żałośni polscy komentatorzy...
To właśnie miałem na myśli.
- Edytowany
Nie oglądałem w TV (to jeszcze przede mną) ale ogólnie doping nie był najlepszy jak na okoliczności. Słabszy dzień prowadzącego, być może większości obecnych na meczu. W takim meczu jest dużo ludzi chodzących okazjonalnie ale tak szczerze mówiąc pewność, że Lech wygra zabrała trochę dodatkowych emocji i dziwnie to zabrzmi ciężko było wykrzesać z siebie 120% do dopingu.
W każdym razie doping też nie powalał, bywały znacznie lepsze mecze.
Akustyka też jest taka i zaangażowanie ludzi, że przy pełnym stadionie jest gorzej.
Liga Plus po naszym meczu. Niejaki Rafał Dębiński zamiast po prostu zwrócić uwagę, że wolny był wykonywany 5 m (de facto 5 kroków dorosłego człowieka) od miejsca faulu, gdzie takich sytuacji jest multum w każdym meczu, a piłka nie była szczególnie blisko bramki, wyglądał jakby się miał rozpłakać i zacząć tupać nogą. Za co on nas tak nienawidzi?
jak psy zrobiły PP przesuwając wolnego o 20 metrów, tez tak płakał?
Powinni zmienić nazwę z canalu+ na cwks+ .
Ja już legia+, ani legia+ekstra nie oglądam. Nie mam nerwów.
Ja też nie a głos podczas oglądania meczy maksymalnie ściszam .
Odejście dua Twarowski-Smokowski to był koniec jakości w C+.
Nie pamiętam kiedy oglądałem ostatnio C+ i te ich para eksperckie programy.
A ja Smokowskiego słucham dwa razy w tygodniu. Ani słowa o piłce, no może czasem mu się coś wymsknie ale bardziej z przekąsem niż poważnie. Za to o muzyce mówi non stop ... w radio 😀
i nie chciałbym żeby wracał do komentowania tej durnej piłki 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)