BRAWO SEBA !!!!
mam nadzieje że nie którzy przestaną "jeździć" po tobie /chociaż na jakiś czas/
-
-
Sebastian Madejski - witamy w Pasach!
@Lakbeti#42816 Chłopie, czy Seba odbił Ci dziewczynę?
@leszeczek#4153 koledzy, nie mam nic do Seby jako Seby. Po prostu uważam że jest bramkarzem przeciętnym, i jako rezerwowy ok. Jest nie rozwojowy, co może nie być jego wina tylko tych co go rozwijają. Też podbijam temat trenerów, bo żaden z młodych "talentów', nie jest w stanie konkurować z Seba ani ślepym Henkiem.
Co więcej, Seba broni zdecydowanie lepiej jak wie że na ławce jest konkurencja, odważniej wychodzi do piłek... A to jak gra teraz, nawet trudno ocenić bo przeważnie jest bezrobotny.
Wykopy, gra nogami, wznawianie, szybkie wyrzutu... Niestety słabizna
Po prostu powinien mieć konkurencję i tyle.
Napastnik to wiadomo, ale nie powinniśmy odpuszczać transferu bramkarza albo zmiany sposobu szkolenia,bo to się zemści w środku sezonu, tak jak w poprzednim.
[quote]#post1744217 koledzy, nie mam nic do Seby jako Seby. [/quote]
Sorry, ale z tego co piszesz wygląda, że jest dokładnie odwrotnie. Przyczepiłeś się do niego jak rzep pasiastego (żeby nie pisać psiego) ogona. Popatrz sam, ile na jego temat piszesz. Dawanie najgorszej oceny - jemu jedynemu - po Radomsku to jakaś paranoja. Jak tu już pisano, po prostu obsesja na jego punkcie. Po prostu, tak jak obiecałeś i nie dotrzymałeś, na jego temat nic nie pisz. Tu na forum krytykujemy, chwalimy, ale przeważnie staramy się to robic racjonalnie. Twoje tak częste obsesyjne wypowiedzi na temat Madejskiego to zupełnie inny styl.
Dzięki Seba za te trzy karne obronione,niestety to niewystarczyło.
@stnczyk#7391 usunąłem oceny z meczu z Radomiakiem. Bardzo racjonalna ocena padła w tym meczu, że Seba był od niego lepszy tylko tamten miał dzień konia. To jest właśnie ten obiektywizm. Pozdrawiam
Za wczorajszy mecz nie mam Sebastianowi nic do zarzucenia . Jako jeden z nielicznych zagrał dobrze .
Pytanie po co mu się obrońcy kilkukrotnie wpierdzielają w bronienie? To jest ćwiczone na treningach że mu mają piłki blokować? Przecież takich rykoszetów które mogły wpaść było wczoraj chyba z 3. Do tego ta bezmyślna interwencja Perkovica ręką.
Dobre pytanie, przypadek czy działanie celowe ?
- Edytowany
Oj dobre pytanie, w zeszłym sezonie było dokładnie to samo, Wójcik wjeżdżał co chwilę z interwencja.
Bramkarz chyba jak bierze na siebie to jakoś krzyczy do obrońców.
- Edytowany
Ten nie krzyczy. Broni w miarę dobrze, albo dobrze, ale na linii. Reszta to widzi i robi jego robotę asekurując - raz się uda, raz ręką, albo inny babol. Ta seria rożnych z Radomiakiem, to jak komety latające mu nad głową. Ale za karne z killerami ze Znicza należą się brawa.
Wczoraj top występ w karnych, może niech ci zrobią jeszcze treningi strzeleckie, to będzie miał kto dla nas strzelać bramki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)