A może Mati był jednak nagi?
-
-
Sebastian Madejski - witamy w Pasach!
Madejski w ogóle nie umie grać na przedpolu. Owszem broni przyzwoicie ale gra na przedpolu na poziomie A klasy.
Nie chcę powiedzieć, że przegraliśmy tylko i wyłącznie przez Madejskiego. Przegraliśmy przez brak napastników i brak w ofensywie umiejętności strzelania goli.
Madejski był takim języczkiem u wagi co przy fatalnie grającej drużynie przeważyło wynik na naszą niekorzyść.
- Edytowany
Madej gra po prostu w miarę przyzwoicie, ale jego fochy jak musi coś wybronić, i opieprzanie obrony mnie wkurzają. Na 4 strzały puścić 4 bramki to miernota. Poza tym taki Dziekoński, chovan to są zapracowani bramkarze, i chovan dałby mam więcej niż Madej. Mrozek, Abramowicz czy Zych prezentują niezle zagrania, tak na kandydatów do repry.
[quote]#post1718862 Madej gra po prostu w miarę przyzwoicie, ale jego fochy jak musi coś wybronić, i opieprzanie obrony mnie wkurzają. Na 4 strzały puścić 4 bramki to miernota. Poza tym taki Dziekoński, chovan to są zapracowani bramkarze, i chovan dałby mam więcej niż Madej. Mrozek, Abramowicz czy Zych prezentują niezle zagrania, tak na kandydatów do repry.[/quote]
A co ma namawiać ich żeby puszczali strzały ? Świat zwariował 🙈
5 dni później
Dlaczego nie wychodzi do piłek tylko on wie.
[quote]#post1719635 Dlaczego nie wychodzi do piłek tylko on wie.[/quote]
Może nauki u Ravasa zaczął pobierać.
Wcześniej mecze miał średnie, obrona stawała na głowie żeby było zero z tyłu, mecz w Zabrzu tragedia, dzisiaj nie lepszy. Chłop na przedpolu gra tak, że obrońcy zgrzytają zębami. Masakra z wychodzeniem do piłek. Dalej będziemy go głaskać a innych opieprzac, bo nie ma konkurencji w bramce. Seba ogarnij się, w bramce nie wystarczy tylko wystawać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)