Ale mnie wkurwiają te wznowienia Niemczyckiego, jak trzeba szybko rzucić piłkę, to zwalnia, wykopy z piątki też w chuj długo i niedokładne dzidy.
-
-
[6] Śląsk Wrocław - CRACOVIA [20.08.2020r. | Sobota 17:30 ]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-08/image-png-82650824.png[/img]
[quote]#post1547025 karny na Balaju[/quote]
Pełna zgoda, przez faul tam potem brakło Balaja do dobitki.
Jeszcze sytuacja z Rodinem wcześniej była, kto na VAR siedział?
[quote]#post1547025 karny na Balaju[/quote]
Gdyby zamiast Balaja był piłkarz cwelki czy innego resortowca to z całą pewnością byłby karny .Var by interweniował .
A , było jeszcze popchnięcie Rodina .I co ? I nic !!!!!
Faul na Balaju w doliczonym czasie gry to był bardziej karny niż faul na Jędrzejczyku. Długo nie musiałem czekać by teza o powszechnym aptekarskim sędziowaniu upadła.
Z innej beczki czułem, że będzie remis. Nie wyprzedzimy lampucery.
[quote]#post1547029 [quote]#post1547025 karny na Balaju[/quote]
Jeszcze sytuacja z Rodinem wcześniej była, kto na VAR siedział?[/quote]
Jak wczoraj Legia dostała takiego karnego, ale z Rodinem to przed polem karnym i mam wrażenie ze sprawdzali to i bylo przed polem karnym ale raczej i tak nic nie było. A Balaja popchnął gośc dwoma rękami
[quote]#post1547032 [quote]#post1547029 [quote]#post1547025 karny na Balaju[/quote]
Jeszcze sytuacja z Rodinem wcześniej była, kto na VAR siedział?[/quote]
Jak wczoraj Legia dostała takiego karnego, ale z Rodinem to przed polem karnym i mam wrażenie ze sprawdzali to i bylo przed polem karnym ale raczej i tak nic nie było. A Balaja popchnął gośc dwoma rękami[/quote]
Karny na Balaju moim zdaniem był.
Na VAR Frankowski
Ale ten Balaj zamiast lecieć do gwizdkowego to się ślamazarnie z murawy podnosił...
- Edytowany
W niedługim czasie pewnie będzie kilka artyków że Cracovia znów skrzywdzona, potwierdzą to w Lidze plus i minus itd. a na forum przyjdzie Diabeł, zwyzywa i powie ze sie nie znam
Szkoda wielka szkoda straciliśmy 2 punkty.
Teraz mamy osiem dni by choć kilku zawodników postawić na nogi , po dzisiejszym meczu brakuje w sumie siedmiu .
[quote]#post1547035 Ale ten Balaj zamiast lecieć do gwizdkowego to się ślamazarnie z murawy podnosił...[/quote]
Jak Kałamarnica na blacie stołu
Dobry i remis na trudnym terenie, rów
nie dobrze mogliśmy przegrać
- Edytowany
Po dzisiejszym meczu stwierdzam, że choruję na tą samą przypadłość co Karol Niemczycki.
Co prawda Karol na przedpolu ma stan przedzawałowy a ja przed telewizorem ale lekarze postawiliby taką samą diagnozę.
[quote]#post1547035 Ale ten Balaj zamiast lecieć do gwizdkowego to się ślamazarnie z murawy podnosił...[/quote]
Jak by szybko wstał, to jeszcze bardziej nie byłoby karnego 😂 🤣
W naszej sytuacji kadrowej, przy tak długiej liście niezdolnych do gry, na wyjeździe, zdobyty punkt trzeba szanować!
Wczoraj wielu było takich, co remis brało w ciemno😁
A niektorzy wieszczyli tutaj bardzo gorący wieczór...
No i na przekór, nie doczekali się tego!
strasznie szkoda 2ch pkt z WKS co tu gadać słabszym od nas. ale w tej sytuacji kadrowej zwłaszcza jak zeszli Pestka i Hebo uzNajmy że pkt. OK.
Osobiście nie rozumiem czepiania się Konoplianki. Po wejściu wygenerował min 4 sytuacje pod bramką Śląska...no i jedną ciężką kontrę. Podobnie jak z Piastem rękami ze strachu obrońcy go łapali.
Z gry remis to porażka..
Pisałem remis porażka ale z tym Niemczyckim to my naprawdę musimy ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)